Şimdi Ara

LG LW5500 Hdmi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben laptopumu 55 LW5500 model LED TV ye bağlamak istedim. Laptopta Nvidia 8200M G model ekran kartı var. Hdmi bağlantısını yaptım, tv nin input kısmından taktığım hdmi'ı seçtim ama ekranda sinyal yok yazısı çıkıyor. Bunun dışında projektör ayarlarından sadece projektör seçeneğini de seçtim yine bişey farketmedi. Çözünürlüğünü değiştirmeyi denedim yine farketmiyor. Bilgisayar 2. ekran olarak LG TV yi görüyor ama görüntüyü ekrana gönderemiyorum. Forumda yenileme hızını 60 HZ nin altına düşür dediler ama ben windows ayarlarında sadece 60 Hz görebiliyorum. Nvidia denetim masasından değiştirebiliyorum bunu ama yine değişen birşey olmuyor. Windows 7 64bit kullanıyorum bu arada. Bu sorunun bir çözümü var mı acaba yardımcı olabilecek birisi var mı ?

• Denetim Masası > Tüm Denetim Masası Öğeleri > Görüntü > Ekran Çözünürlüğü

Burada ekran görünümünü değiştirin diye bir kısım var. Orada algıla kısmına tıklayın. Bende de böyle bir sorun oluşmuştu düzelmişti böyle.
  • klavyeden windows+P yapın

Tv kumandasından hdmı yi av değiştirin
  • ikisini de denedim arkadaşlar ama sorun düzelmedi.
  • Nvidia denetim masası ayarlarında lg tv gözüküyor hatta yenileme hızını da değiştirebiliyorum ama değişen bişey yok. Hala yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_hunter -- 25 Ekim 2011; 17:21:20 >
  • Ekran kartı driverlarını ve Tv nin firmwire'ını güncelledim. Hala sorun çözülmüş değil. Lütfen birisi yardımcı olabilecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_hunter

Ekran kartı driverlarını ve Tv nin firmwire'ını güncelledim. Hala sorun çözülmüş değil. Lütfen birisi yardımcı olabilecek mi ?

televizyonla ilgilidir o zaman kullanım kılavuzuna bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LCD TV Sinyal Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birkaç tane hdmi girişi vardır...
    tv nin kaçıncı hdmi girişine taktıysanız...
    görüntüyü bu hdmi de arayacaksınız...
    masaüstü çözünürlüğünüzü 1024x768 olarak ayarlarsanız problem çıkarmaz...

olmazsa vga kablosu alıp bir de onunla deneyin...
    yanlız bu kablo ile sesi alamazsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 23 Kasım 2011; 14:52:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.