Şimdi Ara

LG M2762D-PC lcd tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
6.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • su anda pes 2010 oynuyoruz bu alette. Gayet iyi. Ghosting illa ki olur ama rahatsız edici düzeyde degil
  • ben de azönce aldım .. bakalım nasılmış birazdan açıcam kutuyu
  • Arkadaşlar size bir soru..

monitörü laptop'a hdmi girişinden mi bağlasam daha kaliteli görüntü alırım yoksa normal pc monitoru (RGB) girşinden mi?

Çok önemli bir nokta.. her iksine de taktım hdmi 1080 yapınca arada fark yok gibi

lütfen hemen hdmi diye atlamayın.. dez avantaj olma olasılığı yüksek.. sonuçta laptop ve LG nin üzerinde RGB de mevcut HDMI da ama cihaz pc monitoru olarak satılıyor... (tv ozelliği olan pc monitörü )

konu hakkında mantıklı açıklama yapabilecek olan birisi var mı? ayrıca RGB den full HD videoları HDMI girişi gibi izleme şansım nedir? ikisi arasında pek bi fark göremedim ama muhakkak değerlerle ilgili açıklama yapabilecek birisi çıkar..
  • hala yeterince açıklama yok. kullanan arkadaşlar lütfen deneyimlerini anlatsın
  • Memnun kalsalardı burası dolardı. Belkide o nedenle yazan yok.
  • Ben bu monitorden aldım PC için DVI'dan bağladım, XBox 360 için de component'ten. Görüntüler gayet güzel, evde Beko 37" fullHD TV'im var, kontrastı yanılmıyorsam 8000, bunun ki 50000. Ancak aradaki fark Beko LCD TV lehine. Ben şahsen TV görüntülerini daha fazla beğendim. Uygun fiyata, kaliteli monitörüm, hem de TV olsun diyorsanız gayet güzel bir çözüm. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz... T260'ı da bir arkadaşta kullandığımdan biliyorum, arada aman aman bir fark yok, neredeyse aynı. O modeli bulamayanlar da bu modele yönelebilir. T260'tan çok az daha iyi...
  • sadece tv olarak almayı düşünüyorum ben bunu. bu boyutlarda başka full hd tv bulamadım 26'' veya 27'' olarak.

sırf tv özelliğini kullanacağımı düşünürsek ürünü tavsiye eder misiniz yoksa sadece tv özelliği olan bu boyutlarda bir tv biliyor musunuz ?

teşekkür ederim.
  • evet ben de tv olarak kullanmayı düşünüyorum, tn panel varmış bu modelde bunun artısı eksisi nedir? ve lg sitesinde kontrast 1000:1 yazıyor yani 50000 değil. bir de geleceğe yönelik full hd tavsiye ediyorlar ancak birkaç film izlerim hd olarak onun dışında normal bi uydu alıp kullanacağım. belki ileride d-smart veya digitürk gibi birşeyler alabilirim. sözün kısası bu tarz tv ler hakkında pek bilgim yok. full hd olması ne işime yarar kullanmasını bilmedikten sonra diye düşünüp daha ucuz hd ready modellere yönelmem doğru olur mu?
  • merhaba arkadaşlar 3 gün önce teknosadan 799 tl ye aldım.sadece tv amaçlı olarak aldım. seoul hiremco x3 turbo uydu alıcısı ile hdmı bağlantı ile kullanıyorum. tek kelimeyle mükemmel herkese tavsiye ederim.
  • Bugün Vatan World 12 taksit 829 a aldım.Tercih sebebim PS3,PC,HD Uydu Alıcımı aynı anda kullanabilmekti.Şık oldu oda.Ayrıntılara bakarkarsanız bu kadar çok giriş çıkışı olan bir alet bulamazsınız.
  • Merhaba,

Dostlar bende 4 ay önce kadar bu cihazı aldım Vatan'da indirim vardı 850 TL gibi bir miktara geldi. Cihaz çok iyi bence de her konuda... full hd olması da + bir avantaj AMA usb'den nedense sadece resim ve müzik açıyor. Şimdi tesadüftür bir bakayım derken bu konuyu gördüm;

http://forum.donanimhaber.com/m_37250501/tm.htm

Burada sanrım telefondan izlemeyi anlatmışlar... USB 'den hiç şansımız yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 10 Haziran 2010; 13:32:03 >
  • iyi günler arkadaşlar bende bu modeli almayı düşünüyorum en ucuzu eksen bilgisayar da buldum sizce güvenlimi?
  • şimdiye kadarki yorumlar için tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler LG M2762D hakkında baya bi aydınlatıcı oldular.
    Bende almak istiyorum ama monitörü koyabileceğim yerin yüksekliği 50 cm. Bu monitörün (tvnin) ayaklıklı toplam yüksekliğini net verebilecek bi arkadaş olursa çok ama çok memnun olurum SAYGILARIMLA....
    LG M2762D-PZ modelinin ölçülerini buldum (48,5cm) ama aynı cihaz olduğundan şüpheliyim.
    ayaklıklı olarak net yüksekliği kaç cm ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahya_kot -- 29 Temmuz 2010; 23:18:55 >

• arkadaşlar bu cihaz duvara monte edilebiliyormu_?
  • M2762D-PZ şuan 659 TL . ilgilenen arkadaşlar pm ile ulaşabilir.
  • Arkadaslar usb divx xvid modunu acmak isteyenlere bir paylaşım..

http://www.youtube.com/watch?v=Xv_nQ4xAxF4&feature=related
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.