LG MARKA ÇAMAŞIR MAKİNELERİ NASIL?
-
-
Hocam tavsiye ederim memun kalırsınız 10 yıl motor garantisi var sessiz çalışır
Hangi modele bakıyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam tavsiye ederim memun kalırsınız 10 yıl motor garantisi var sessiz çalışır
Hangi modele bakıyorsunuz?F4R5VYW2T modeli hocam.
-
Hocam bu model şuan en güncel ürün tavsiye ederim,F4R5VYW2Tquote:
Orijinalden alıntı: MusashimaruKoyoF4R5VYW2T modeli hocam.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam bu model şuan en güncel ürün tavsiye ederim,F4R5VYW2T
Alıntıları GösterF4J6VYP0W.ABWPLTK
bu model ile sizin yazdığınız modelin farkı ne Hocam. Hangisi daha yeni ürün. Bu ürünü de yeni ürün demişlerdi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
F4R5VYW2T hocam bu model en güncel model bunu alın bu üründe elektrik tüketimi daha düşük yapay zeka özelliği var.quote:
Orijinalden alıntı: MarmaraliF4J6VYP0W.ABWPLTK
bu model ile sizin yazdığınız modelin farkı ne Hocam. Hangisi daha yeni ürün. Bu ürünü de yeni ürün demişlerdi bana
Alıntıları Göster -
Ben de şu sıralar makine bakıyorum. Bütçemiz çok yüksek değil ama samsunglara bakarken aklımda tamburdan motor teknolojisi kalmıştı. Meğer LG deymiş o, samsung'da her modelde yok sanırım DD tarzı bir sistem. DIT motor kullanıyor, kardeşimde o tarz bir samsung var o da baya sessiz ama benim aklım nedense LG 'de kaldı. Kasnaksız motor olduğu için kasnaklı motorlara göre daha az sorun çıkartır diye düşünüyorum.
Model olarak da bütçemize yakın olarak LG F4J6VYP0W düşündüm. Acaba kronik problemi var mıdır ? Tavsiye eder misiniz. 3500 - 3800'e kadar düşünüyoruz. Başka model var mı tavsiye edebileceğiniz.
Benzer içerikler
- hoover bulaşık makinesi yorumları
- beyaz eşya depoda bekletme süresi
- bulaşık makinesi su alıyor ama yıkamıyor neden
- sıvı deterjan aparatı yoksa
- siemens bulaşık makinesi tavsiye
- en iyi bulaşık makinesi markası
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi kurutma makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X