Şimdi Ara

LG MLA oled panel ile işi çözmüş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2021 sonrası wbe evo panel al geç. Mlaya ev ortamında gerek bile yok. Mağazalarda Qledlerin arasında sönük kalmasın diye yapılmiş birşey.

Standart wbe evo panel ev ortamında hertürlü yeterli parlaklığa sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

Konuyu açarken tersini söylemişsiniz. Hangisi doğru?

Alıntı

metni:
    Bu saaten sonra lg oled alacaksanız mla olmayanı almayın. Eski tip panellerin bir değeri yok. Teknolojik çöp oldu. C3de almayın oda eski panel. Renkleri hep soğuk.

Ayrıca, forumda "çöp oldu, kazık attı" gibi ifadeler kullanmak iyi değil. İnsanlar yüklü paralar ödeyip, uzun süre kullanmak için TV alıyor.

Herhangi bir LG OLED, çok iyi görüntü verir. Yeni modellerdeki gelişmeleri, ekstra iyileşme ve bonus gibi düşünün.

Mesela G1'den G4'e geçtiğimde, evet MLA'dan dolayı renkler ciddi fark etti. Parlaklık 0'ken bile, renkler daha doygun ve canlı oldu. Ama G1'de de renkler gayet iyidi. Yeterince parlıyordu vb.

Şimdi G5'te ise, daha büyük ve kapsamlı farklar olacak. Renk gamutu da artacak. Ama böyle oldu diye eskiler kötü olmayacak. Mesela ben, upgrade ve parlaklık merakı olan biri olmasam, LG G1'i HDMI 2.2'ye kadar kullanırdım.

(Tabi upg etmemde, G4'teki 5 yıl panel garantisi de etkili olmuştu.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evde c1 48 oled var. evo panelli seri ilk gün vay canına bak görüntüye bak dedim sonra açmadım. görüntü netmi net renkler canlımı canlı ama sanki şarkının hep aynı nakaratını dinler gibi geldi.

renk gamutu çok dar , o yüzdem artık açmaz oldum tvyi. özellikle tonlamalar konusunda çok kısır bir tv. çimenler yeşilse hepsi yeşilmi gibi gösteriyor oysa aralarında sararmış çimlerde var.

aynı görüntüyü sony w905a tvde açıyorum her tonu ayrı ayrı gösteriyor. lg woled ise bütün tonları tek bir ana renkte birleştiriyor.

tandemde çözüm olmayacak belli

LG MLA oled panel ile işi çözmüş.

LG MLA oled panel ile işi çözmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 26 Ocak 2025; 7:17:26 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.