Şimdi Ara

LG Mobile büyük kayıp yaşıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: GLaDiaTR01

G2den sonrası yalan

G2 den sonraki modellerin yüzüne bakmam

Yüzüne bakma doksanına bak sen de.

Git buradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakediyorlar. Yurtdışında nasıl bilmiyorum ama türkiye de servislerinin hali ortada. 7 günlük sorunlu telefonu değişim için alıyorlar ancak yenisini yasal sürenin bitimine bir kaç gün kala veriyorlar. Ve yeni gelen telefonda aynı sorun . Bu böyle 3 defa tekrarladı şimdi top hakem heyetinde bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Vestel'in Lg nin yerini alabilmesi icin öncelikle telefon üretebilmesi gerekir

sanırım haberin yok. MANİSA da üretiliyor telefonlar.
    Ki bence 10 seneden Türkiye de milli bilinç oturursa yerli telefon kullanımı ile döviz yurtdışına çıkmayacak. bu da büyümeyi o da gelir dağılımında adalet ve kişi başına geliri artıracaktır. ama hainler boş durmuyor Patlayacak samsung alıyorlar

Samsungun kendi ülkesinde yaptığı kampanyalari vestel ülkemizde yaparsa BELKİ alabiliriz.. Millete kazık atarsan milli bilinç gelişmez..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GLaDiaTR01

G2den sonrası yalan

G2 den sonraki modellerin yüzüne bakmam

Yüzüne bakma doksanına bak sen de.

Git buradan

Neden işine mi gelmedi?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Ya işte herkes sizin gibi idrar yarışına girmiyor. herkes teknoloji bilmek sevmek zorunda değil. FACE ye girsin whatsapp kurulsun Alo desin modunda. öyle insanlar Vestel bence çok güzel. Ha sen bütçeni Ruhunu ve benliğini Elmaya Samsung a falan satarken Ben Muhattap olduğum müşterilerim ve bayilerime yakın olmak için HTC10 kullanıyorum. Sense mense anlamam. MEGAPİKSEL bilmem. Çağrı gelir konuşurum. AMA BENİ AŞAĞILAYAMAZSINIZ...

Siz bu durumda kişinin teknoloji cehaleti yaşamasını savunuyorsunuz! Muhattap alınası bir yaklaşım göstermeseniz de dışarıdan dahil olup belki bunu idrak etmenizi sağlarım diye yazma gereği duydum. Sizin gibi teknolojiden anlamayanlar aslında idrar yarışına daha doğru tabirle sidik yarışına girer. Milli üretimi desteklemek iyi bir olaydır ama milli üretimin de vatandaşa kazık atmak üzerine olması kabul edilebilir değildir.
    @KoşanBalık buna dair durumu açıklamış, örneklendirmiş. Yazma sebebini gayet net belirtmiş ama siz cehaleti savunup, üstüne bu cehaletle yaşayanların yaptıklarını kabul etmediğinizi söylemişsiniz! Kendi kendinizi aşağılamışsınız.

• Böyle mesajlar geleceğini tahmin ediyordum.

Arkadaşım ben yaşadığıma mı inanayım yoksa sana mı? Ben ne bu firmayı karalayınca elime bir şey geçiyor ne de yere göğe sığdıramayınca... Emin ol yaşadım bu sorunları ve hâlâ yaşıyorum. Klavyesi zaten sonradan yazıyor (Takılmalar oluyor). Hatta bunun için önceki hesabımdan yaklaşık 1.5 - 2 yıl önce G3 anakonusumdan da yardım istemiştim. Alternatif olarak SwiftKey kullanıyorum ama bu sefer telefon kendisi donuyor tamamen. Sonradan geliyor. Bir de olayın şu kısmı var ;sözle anlatmakla olmuyor birebir yaşamanız lazım. Ne dersem havada kalıyor.

Benim bulunduğum ilde servis yok, zaten operatörden almıştım. Onların servisine verdim ve onlarda yolladılar teknik servise. Hiçbir çözüm sunulmadı ama. Bu dertlerden sadece muzdarip olan ben değilim. Yüzlerce kişi var hatta dava açıp para iadesi alan da.

Hayırlı geceler.

• G4 parmak izi sensörü koyup üzerine pil ve performans iyileştirmeleri yapıp ekrandada ghost ekranı yok edip 820+821 koycaklardı satış rekorları kırardı g4 iyi telefon ekran ve kamera harika ama kronik ve pil performansı düşük 4g yi açınca pil dayanmıyor ama wifi de pil epey uzun sürüyor.

• Ben de kendi kullandığım cihaza bakmak yerine başkasının yorumunu ciddiye alacağım yani?

Hadi iyi geceler.
  • quote:

Ben de kendi kullandığım cihaza bakmak yerine başkasının yorumunu ciddiye alacağım yani?

Hadi iyi geceler.

Almazsanız almayın. Ben yaşadığım sorunu dile getirdim. Nedir bu tahammülsüzlük? Ne güzel sorun yaşamamışsınız. Güle güle kullanın.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Apple kendi üretiyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

quote:

Ben de kendi kullandığım cihaza bakmak yerine başkasının yorumunu ciddiye alacağım yani?

Hadi iyi geceler.

Almazsanız almayın. Ben yaşadığım sorunu dile getirdim. Nedir bu tahammülsüzlük? Ne güzel sorun yaşamamışsınız. Güle güle kullanın.

Tahammülsüz olan sizsiniz.

İyi geceler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Beter olsun üst üste 2 kere servise yolladım G3'ümü. 2 gün önce geldi. Sim kart okumuyor, kasıyor, kamera lensi çizik, aşırı ısınıyor, kendi kendine restart atıyor. Yolladım servise ilkinde 2 haftada sadece yazılım güncellemişler. Tabiki hiçbir sonuca çare olmadı. 2. Gönderişimde 2.5 haftada bataryayı değiştirmişler ve güncelleme yüklemişler. Bu servisin kafasından ben de istiyorum. Diyorum sim kart okumuyor, bakıyorum batarya değiştirildi diyi ya

LG G3 ile zar zor yazılmıştır.

Evet böyle abartı mesajlardan da gına geldi.

Ben 1,5 senedir 32GB modelini kullanıyorum yağ gibi akıyor. 2GB RAM olan cihazlar bile kasmazken G3 neden kassın? Çatlak benimkinde de oldu lakin Şengüller yarım saatte değiştirdi ücretsiz bataryayı da hediye etti. Karalamak için başka yollar arayın derim.

G4 ve sonrası arıza yumağı ama.

G3 ün ilk serisi sorunluydu.

Sonra her seride bir sorun giderildi. Ben sorunsuz seriden aldım. G3 ten memnundum o yüzden.

G4 ü de yine aynı şekilde çıktıktan uzun süre sonra aldım. O da sorunsuzdu.

LG V10 kullanıyorum onu da aynı şekilde 1 ay kadar önce aldım. Hemde komedi gibi 1500TL ye. Düşünsenize. 1500TL ye 7.0 güncellemesini alacağı kesinleşmiş. 64GB Dahili hafızalı. QHD ekranlı. 32Bit DAC ye sahip. 4GB ramli. İki ekran ve iki ön kameraya sahip bir telefon alıyorsun. He tabi amerikada olsam 1200TL ye 128GB Galaxy S6 var ama ülkemiz için çok iyi bir fiyat bence.

V10 için konuşayım. İlk serilerde parmak sensörünün çevresindeki halka beyaz modelde siyah idi şimdi altın rengi. Üstelik parmak izi okuyucu artık klik klik diye ses yapmıyor. Bu şekilde görünen en bariz değişimler. LG G5 te de ortaya çıktı ki ilk modellerin ekran ışığı daha az iken yeni serilerde ekran bariz bir biçimde daha parlak.

Yani. Hiçbir firmanın telefonunu çıkar çıkmaz satın almayın. Tabakhaneye bk yetiştireceğiz diye hep sorunlu çıkıyorlar. Sadece LG için de değil. Cızlayan İPhone 7 ler. Yamulan 6 lar. Pantalon kumaşı sürtmesi ile derisi yüzülen iphone5 ler. Note 4 teki kasa açıklığı. Note 5 teki kalem sorunu. S5 teki kasmalar ve kasa dökülmesi. vb vb vb.

Anlayacağınız sorunsuz çıkan telefon yok gibi. O yüzden hemen almayın ve bekleyin.

Bakın LG V20 nin de kamera camı çatlıyormuş. :D Sebebi muhtemelen metal çerçevenin genleşip büzüşmesi. Seneye V30 çıkınca V20 alırım mükemmel fiyata mükemmel sağlamlıkta bir model olarak.

• G2 gibisi gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Ben de LG ürünlerini seviyorum.

Hele bir de o yıllık kazançları bilmem kaç milyon dolar olan mühendis ve CEO ların aklına benim kaç yıllık fikrim gelirse daha iyi olur.

Ulan uyuzluk değil mi gidip patentini alacağım. :D
  • hangi tepe telefonu tuttu ki lgnin bu sonuç normal samsung bile s6dan itibaren belini doğrulttu android kanadı böyle.

• Haklısınız . Hayal dünyanızda yaşamaya devam ediniz.
  • V20 de de bootlop olursa lg nin işi iş ne güzel g2 yi güncelleyip g5 olarak satsa rakiplerini ezecek ama yok.

• Beter olsunlar. G2'den sonra tasarım oalrak hep dah kötü daha kalın daha hantal ama aynı veya daha az pille geldiler. Üstelik mevcut sorunlar azalmayı bırakın daha da arttı. LG telefon almak ciddi cesaret işi. O kadar ucuzluyor ama yine almaya korkuyoruz.

• 3 sene once g2 gibi efsaneyi 3000lik batarya ve o ince kasa ve cerceveyle yaptiktan sonra nasil bu kadar geriye gittiler helede tasarimda hayret.

Aslinda al G2yi..rami 3 gb yap..koredeki versiyon gibi sd kart dahil et..on ve arka kamera lenslerini bir tik ustuyle degistir.Bizim piyasaya gore 1500-2000 arasina etiketle hatta en az iki guncelleme sozu de..

Deli gibi satar,ve isin ilginci yukarda saydiklarimi yapabilmek lg icin cocuk oyuncagi.

• Gebersinler pv..ler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.