Şimdi Ara

LG NEXUS 4 1260 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: orkun_80

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

http://www.herseyenucuz.com/LG-E960-Nexus-4,PR-149.html

bana sıcak gibi geldi, distribitör BAŞARI diyor ama bilemedim.

vatanda şu an 1250 lira nexus 4 garantisini yazmama bile gerek yok

% 30 garanti bonus indirimi ile alakca varsa PM atabilir.

bende BONUS KKARTI var.

kardeşim teklifini baltalamak veya küçümsemek istemiyorum sadece nacizane fikrim şu;
    aynı indirim yılbaşında da oldu ve benimde kartım yoktu oradaki elemanların hepsinde bonus var adamlara nakit veriyorsun kartından çekiyorlar gizli oluyor tabi bu yaşadığım birşey ondan dile getirmek istedim.İyi forumlar

Genelde benim dediğim şekilde oluyor , hatta ben çok aldım DH üyelerine bu şekilde.

mağaza personeli - çalışma süresi - işini risk e pek atmayacağı için ( dh de üye - vatan çalışanı değilse ) çok az bir durum.

mağaza içinde büyük sorun olur, büyük riskli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.herseyenucuz.com/LG-E960-Nexus-4,PR-149.html

bana sıcak gibi geldi, distribitör BAŞARI diyor ama bilemedim.

vatanda şu an 1250 lira nexus 4 garantisini yazmama bile gerek yok

% 30 garanti bonus indirimi ile alakca varsa PM atabilir.

bende BONUS KKARTI var.

kardeşim teklifini baltalamak veya küçümsemek istemiyorum sadece nacizane fikrim şu;
    aynı indirim yılbaşında da oldu ve benimde kartım yoktu oradaki elemanların hepsinde bonus var adamlara nakit veriyorsun kartından çekiyorlar gizli oluyor tabi bu yaşadığım birşey ondan dile getirmek istedim.İyi forumlar

Genelde benim dediğim şekilde oluyor , hatta ben çok aldım DH üyelerine bu şekilde.

mağaza personeli - çalışma süresi - işini risk e pek atmayacağı için ( dh de üye - vatan çalışanı değilse ) çok az bir durum.

mağaza içinde büyük sorun olur, büyük riskli.

doğrudur dediğin bende yaşadım kasa topladm 1650ye adama mağazanın köşesnde ücra bir yerde parayı verdim oldu ama senin dediğin gibi bir riskte var ortada tabi haklısın onu göze alacak var alamayacak var , şehirde yazarsan belki daha çok gelen olur benim fikrim tabikide bu

edit:bu arada vataqn iphone 5i kaldırmış siteden satmıyor gibi şu an :D uyanıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun_80 -- 29 Mart 2013; 11:40:04 >

• ağalar bonusla alacak varsa eğer uygun fiyatla ben alırım :)

ama kaç paraya alacaksınız o önemli.. ben vatanIN sitesine giremiyorum bakanlık heryeri engelliyo kardeşim
  • quote:

ağalar bonusla alacak varsa eğer uygun fiyatla ben alırım :)

ama kaç paraya alacaksınız o önemli.. ben vatanIN sitesine giremiyorum bakanlık heryeri engelliyo kardeşim

hotspot yada hidemyass gibi sitelerde olmuyormu ya ? bakanlıkların hepsine niye engellersinki ya vatanı hangi kafayla
  • quote:

quote:

ağalar bonusla alacak varsa eğer uygun fiyatla ben alırım :)

hotspot yada hidemyass gibi sitelerde olmuyormu ya ? bakanlıkların hepsine niye engellersinki ya vatanı hangi kafayla

öğlen paydosunda açık.

fiyatlara baktım, bu fiyatlar üzerinden yüzde 30 indirim mi olacak bonuslulara onu tam anlayamadım.

• vatanda %30 indirimle 1259 tl ye düştü hacılar hocalar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: ShovaLye33

MCJ
    Merhaba,
    Garantiyi LG üzerinden sağlıyorsunuz, LG'nin belirlediği tüm yetkili servislerden hizmet alabilirsiniz. Telefon sadece MCJ'e özel toplam 3 yıl garantilidir. 2 yıl LG tarafından +1 yıl da MCJ tarafından yine LG aracılığıyla sağlanmaktadır.
    Ürün en geç 7 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Artı olarak bu hafta içi de hediye sürprizimiz var. Hafta içi yapacağınız tüm alışverişlerde Rooc marka özel kaplamalı renkli bıçak size hediyemiz olacak.
    Saygılarımızla..

BANA VERILEN CEVAP.BEN SATIN ALDIM.KIMSE ALMAK ZORUNDA DEGIL SADECE INCELEYIN DEDIM.HESABINI IYI YAPAN KAÇIRMAZ ZANNETMIYORUM..
    HENUZ ELIMEULAŞMADI DUN ALDIM..

1 sene boyunca hiç mesaj atmayıp daha sonra tüm konulara girip bu firmada bu ürünün reklamını yapmanın mantığını çözemedim.

ayrıca mcj adlı firmadan 1 hafta içerisinde 10'a yakın alışverişim oldu firma güvenilir.

burdan yanıwww.mcj.com.tr sitesınden 25 mart gunu telefonu aldım henuz elıme ulaşmadı.çok duyarsız kalıtesiz bir sitedır kımseye tavsıye etmıyorum.müşterı hızmetleride yalanlar söyleyıp muşterı oyalıyor.yazdıgınız maile gelen cevap gunları buluyor..paramızla rezil olmayalım..tavsıye etmıştım ama özur dılerım sabrı olan arkadaş varsa alsın yoksa hıç bulaşmayın zaten bu sitedede fıyatı duşmuş 50 tl yuzunden yalancı satıcılarla sözunu yerıne getırmeyen fırmalarla alışverış yapmayınız...

http://www.istanbulbilisim.com.tr/e960-siyah-lg-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,37516.html

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.