Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.197
Cevap
109
Favori
321.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yardım eder misiniz nexus 5 te mesaj uygulaması yok galiba hangouts varmış sadece normal sms uygulaması yok mu nasıl yükleyebiliriz play store da var hangisi en iyisi bir yardım eder misiniz. Birde hangouts da attığımız her mesaj arşivleniyor mu bu arşivi nasıl kapatırız arşivdeki mesajları nasıl temizleyebiliriz.
  • Arkadaşlar güncelleme gelecekti ne oldu o iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım daha yeni konu çok değil 3 sayfa oldu okuyunuz lütfen bir önceki sayfada cevaplandı. @The raider güncellemeden kastınız android 4.3 ise kesin yayın tarihini sadece google biliyor.. zaten ilk alacak nexus olacağı için bize sadece beklemek düşer bir iki ay içerisinde gelecektir.
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    hayır hocam 4.3 ü demiyorum sadece nexus 5 için çıkacak küçük bir güncellemeden bahsediliyordu bazı sorunların giderilmesi için
  • The Raider T kullanıcısına yanıt
    Öyle bir güncelleme yok. Sadece skype uygulamasından kaynaklanan kameranın sürekli işlemciyi yüksek hızda tutmasıyla ilgili bir sorun vardı fakat skype güncellemesiyle düzeltildi. Bunun dışında video kaydındaki hışırtı probleminin android 4.3 ile düzeltilmesi bekleniyor.
  • Telefon hiçbir online mağazada yok neden acaba? En ucuz nereden alabilir şuan 1000 TL gibi bir rakama mesela?
  • Üründe ciddi stok sıkıntısı var. Hepsiburada'da worldcard'a özel 9 taksit seçeneği sunuyor mu?
  • arkadaşlar kutudan kulaklık çıkmıyor malesef siz hangi kulaklıkları kullanıyorsunuz hangisi tam uyumlu mikronu olsun ses cıkısı olsun sizce hangisi daha iyi öneriniz nedir
  • bu cihazı 1.000 liraya satınca stok filan kalmaz tabi

hepsiburada da stok bitti... kliksa da mevcut ama fiyat 1.299
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

bu cihazı 1.000 liraya satınca stok filan kalmaz tabi

1 hafta içinde hepsiburada da stokların yenilenme ihtimali olabilir mi?
  • yclmrtzkn kullanıcısına yanıt
    kulaklık seçeneği çok... senin bütçene bağlı

mesela ben mikrofonsuz olarak koss ksc75 ve vsonic gr06 kullanıyorum, memnunum... kulaklıkla konuşmayı sevmiyorum da

çok pahalı birşey aramıyorsan 5s kulaklığı alabilirsin, gerçekten güzel ses veriyor
  • @Furkanius
    ne desem yalan olur... elindeki stoğu bitirdi herhalde, yeni seriler gelir büyük ihtimal ama aynı fiyattan satacağını hiç sanmam...
  • Lg nexus 5 telefon ekranı titreme.

Konuya hakim arkadaşlar ; ne zaman kameranın panaroma modunu açsam, telefonun ekranı sanal kapasitif tuşların olduğu siyah bölüm dahil ekran yukarı aşağı birkaç milim rahatsız edici şekilde titriyor. Yanlış anlaşılmasın ışığı değil görüntüsü titriyor. Sonra kamerada ve video modunda titreme devam ediyor. Menü ve diğer yerlerde titreme yok. Panaromanın aşırı bi güç tüketmemesi lazım. Room root vs fabrika çıkışı. Telefonda çok uygulama yok, hiç yorulmadı.

Dalvik' ten Art' ye geçince değişen bişey olmadı. Kameranın ön belleğini verilerini temizledim yine aynı, google kameraya geçtim yine. Telefonu kapatıp açıyorum ve panaroma açmadığım sürece sıkıntı olmuyor. Telefon en ufak bir darbeye, düşmeye veya kötü ortam şartlarına maruz kalmadı. Bu modelde veya farklı modelde böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Servise göndermeye kıyamıyorum çizerler diye. Sürekli spigen kılıf ve ekran koruyucuyla kullandığımdan nokta dahi yok . Güncelleme umuduyla beklemeli miyim, tavsiyeniz nedir ?

Son olarak art dalvike göre biraz daha fazla depolama alanı istiyor. Ram artışım seyrek kullanımda 600'lerden 1100 e çıktı, bir performans artışı sezemedim, şarj süremde çok etki olmadı , art' nin espirisi nedir anlayamadım. İyi forumlar.

DÜZELTME : Telefonumun titremesini kamera açılması veya video izlenmesi dahi yetiyor. Arkadan da hafif ısınma farkettim. Titreme aşırı arttı, teknik servis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykuss -- 8 Mayıs 2014; 18:28:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

bu cihazı 1.000 liraya satınca stok filan kalmaz tabi

Ama millet hala "1000tl ye bu cihaz alinir mi?" diye soruyor milletimiz kazıklanmaya o kadar alişmiş ki 1000tl yi görünce "kesin bu telefonda bi b*kluk var" mantigina dusuyor cogu kisi

• @Guhong01
    bırak onlar öyle düşünsün boşa dememişler "anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az" diye

1.000 liraya böyle bir cihazı rüyalarında göremezler... tamam yazılım dışında bazı eksikleri var rakiplerine göre ama o fiyata bence f/p dengesini alt üst eden bir cihaz...

sırf meraktan yurtdışından ucuz yollu m8 aldım kullanıyorum 10 gündür ama nexus un yerini tutmuyor inan... büyük ihtimal m8 i satıp nexus ile yola devam edicem

• Gravitybox'ta durum çubuğu iyileştirmeleri>hizli ayarlar yönetimi>tile specific settings>varsayilan kare davranisini değiştir menüsüne gelerek bildirim panelindeki hizli ayarlarin tek tikla acilip kapanmasini sağlayabilirsiniz. Sevmedigim bir olaydi 'kisayol' olarak adlandirilan bu düğmelere uzun uzun basili tutmak zorunda kalmak.

• Arkadaşlar nasipse yarın Nexus 5 alıcam.

Alırken nelere dikkat etmeliyim ? Özellikle hangi partiden almalıyım. 401k Gibi bişeyler duymuştum

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Arkadaşlar nasipse yarın Nexus 5 alıcam.

Alırken nelere dikkat etmeliyim ? Özellikle hangi partiden almalıyım. 401k Gibi bişeyler duymuştum

Teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=91358369
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Arkadaşlar nasipse yarın Nexus 5 alıcam.

Teşekkürler.

Konu sahibi gerekli bilgileri baş sayfaya yazmış, hemen soru sormaktansa biraz okusanız daha iyi olur

• arkadaşlar rehber kısmında kişilere resim atamak isteyince yeniden boyutlandırma yapmak istemiyorum ama illa o kısım çıkıyor ve resim boyutunu seçiyorum ama kaydedilemiyor bu sorunu nasıl aşabilirim ikincisi örnek mail sesiyle SMS sesini ayrı atamak için ne yapabilirim yanıtlar için tsk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.