Şimdi Ara

LG Nexus 5 mi? LG G2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi hangi telefon iyidir? ikisi arasında kaldım. nexus saf android ve stabil. g2 yde stabil ve ek özellikleriyle insanı cezbetmiyor değil. cevap bekliyorum

• TechKings kullanıcısına yanıt
    Güncellemelerin çabuk gelmesini istiyorsanız Nexus 5, daha uzun pil ömrü, knock/on, kızılötesi sensör özellikleri daha cazip geliyorsa da LG G2 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Güncellemelerin çabuk gelmesini istiyorsanız Nexus 5, daha uzun pil ömrü, knock/on, kızılötesi sensör özellikleri daha cazip geliyorsa da LG G2 alın.

arkadaki tuşlarda biraz garip geliyor.kafam nexusa daha yatkın sanki.ama pil ömrü kısa diyolar nexus alırsam pişman olurum diye korkuyorum
    Knock/on özelliği sayesinde arkadaki tuşları kullanmıyorsunuz bile neredeyse, ayrıca gene bu özellik sayesinde mekanik tuşlar da eskimiyor. Bu tuşları kullansanız bile zaten bir süre sonra alışıyorsunuz. Nexus 5 ile LG G2 arasında azımsanamayacak kadar büyük bir pil ömrü farkı var. Yoğun kullanıyorsanız Nexus 5'in şarjı üzebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Ağustos 2014; 17:04:34 >
  • Ben olsam G2 alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

Ben olsam G2 alırdım

aslnda ikisde aynı akıcılıkta g2 nin kamera özellikleri daha iyi g2 alacağım en yakında..teşekkürler cevaplarınız için herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechKings

quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

Ben olsam G2 alırdım

aslnda ikisde aynı akıcılıkta g2 nin kamera özellikleri daha iyi g2 alacağım en yakında..teşekkürler cevaplarınız için herkese

1200 tl civarı bi fiyata bulursun şimdiden hayırlı olsun

Ek olarak Nexus 5'in 32GB lık sürümü Türkiye'de bulunamıyor sanırım. 16GB dahili hafıza kullanımınıza göre yeterli gelmeyebilir. G2'nin ise 32 GB'lık versiyonunu bulmak mümkün.
  • Zamaninda bende 2 telefon arasinda kalmis biri olarak g2 aldim.

G2 Almamin sebebi kamera. Ses performansi. Bitmeyen bataryasi ( 6saaten asagi ekran suresi almadim. Yarisida online oyun olmak uzere. Eski telefonum s3 un 2kati oluyor bu sure)

Arkadaki tuslar ilk baslarda garibime giderdi ama alisinca cok kullasli hale geldi.zaten nexus 5 ile ayni donanima sahip.

G2 almaniz iciniz demiyorum ama nexus o fiyati hak etmiyor. 1Ay once baktigimda 1350tl ye bulmustum 32gb sini istanbulbilisimde. G2 32gb yi ise 1000tl ye denk getirdm gittigidiyordan.

Biraz karisik olmus olabilir. Mobildeyim kusura bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Zamaninda bende 2 telefon arasinda kalmis biri olarak g2 aldim.

G2 Almamin sebebi kamera. Ses performansi. Bitmeyen bataryasi ( 6saaten asagi ekran suresi almadim. Yarisida online oyun olmak uzere. Eski telefonum s3 un 2kati oluyor bu sure)

Arkadaki tuslar ilk baslarda garibime giderdi ama alisinca cok kullasli hale geldi.zaten nexus 5 ile ayni donanima sahip.

G2 almaniz iciniz demiyorum ama nexus o fiyati hak etmiyor. 1Ay once baktigimda 1350tl ye bulmustum 32gb sini istanbulbilisimde. G2 32gb yi ise 1000tl ye denk getirdm gittigidiyordan.

Biraz karisik olmus olabilir. Mobildeyim kusura bakmayin

yok yok anladım ben sizi

• 2si arasındna lg g2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2si arasındna lg g2

sağolun

• ben cok arkadasıma lg g2 aldırdım ama
    en son abimede lg g2 aldırdım, biz skypetan çok görüntülü konuşuruz, abimin bi önceki teli nexus 4dü çatır çatır konuşurduk, abim g2ye geçti skypetan abimin sesi gelmiyo benm sesim gidiyor, böyle salak bir sorun yapıyor
    5-6 aydır durum böyle, telefon kitkat oldu düzelmedi, skype eski versiyon yeni versiyon denedik düzelmedi,
    skype kullanacaksanız almayın, onun dışında canavar gibi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

ben cok arkadasıma lg g2 aldırdım ama
    en son abimede lg g2 aldırdım, biz skypetan çok görüntülü konuşuruz, abimin bi önceki teli nexus 4dü çatır çatır konuşurduk, abim g2ye geçti skypetan abimin sesi gelmiyo benm sesim gidiyor, böyle salak bir sorun yapıyor
    5-6 aydır durum böyle, telefon kitkat oldu düzelmedi, skype eski versiyon yeni versiyon denedik düzelmedi,

Benim şuanki s3 minide çok iyi skype konuşuluyo g2 de nasıl olmasn ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechKings

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

ben cok arkadasıma lg g2 aldırdım ama

Benim şuanki s3 minide çok iyi skype konuşuluyo g2 de nasıl olmasn ?

yazılımsal çakışıyor işte, windows 7 kuruyorsun microsoftun oyunu age of empires 2 çalışmıyor gibi birşey

• Eğer sorun yazılımsal ile Skype yüzündendir, zira bir uygulama geliştiriyorsanız piyasadaki bilinen tüm telefonlarda düzgün şekilde çalışmak zorunda. Ben de LG G2 sahibiyim, diğer görüntülü görüşme programlarıyla rahatlıkla görüşme yapılabiliyor. Bu da demek ki sorun Skype'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Eğer sorun yazılımsal ile Skype yüzündendir, zira bir uygulama geliştiriyorsanız piyasadaki bilinen tüm telefonlarda düzgün şekilde çalışmak zorunda. Ben de LG G2 sahibiyim, diğer görüntülü görüşme programlarıyla rahatlıkla görüşme yapılabiliyor. Bu da demek ki sorun Skype'de.

bende farklı birşey demedim zaten
  • Farklı bir şey dediğiniz değil de, sorunun Skype'den kaynaklandığını belirtmek istedim, bu konuda bildirim yapmak lazım Skype firmasına, yeterince bildirim gönderilirse bir sonraki güncellemede düzeltebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 14 Ağustos 2014; 2:24:02 >
  • Nexus 5

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.