Şimdi Ara

LG nin KS20 si veeee 6.0 wm displayer 18 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LG KS20
    LG KS20 MORE PICTURES

* LG KS20 review: Fashion Pocket PC
    * Specifications
    * Read opinions
    * Pictures

Design
    8.4
    Features
    8.2
    Performance
    8.2

Votes:
    5096
    Hits:
    1122086

Check Price

* PhoneSource-USA
    * Bargain Offers
    * WElectronics
    * CTI Miami
    * Plemix
    * TimTechs
    * Dechowireless
    * Negri Electronics
    * AA-Wireless
    * Mobile City Online
    * SelectGSM
    * CellHill.com
    * ImportGSM
    * UStronics

General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
    3G Network HSDPA 2100
    Announced 2007, September
    Status Available. Released 2008, January

Size Dimensions 99.8 x 58 x 12.8 mm
    Weight 92.5 g
    Display Type TFT touchscreen, 256K colors (65K effective)
    Size 240 x 320 pixels, 2.8 inches 18bit colours

- Downloadable wallpapers
    Ringtones Type Polyphonic (72 channels), MP3
    Customization Composer, Download
    Vibration Yes
    Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
    Call records Practically unlimited

Card slot microSD (TransFlash), buy memory
    - 128 MB internal memory
    - 400 MHz Qualcomm processor

Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    HSCSD No
    EDGE Yes
    3G HSDPA, 3.6 Mbps

WLAN Wi-Fi 802.11b/g

Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, v2.0

Features OS Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional

Messaging SMS, EMS, MMS, Email
    Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (IE mobile 7.6)
    Games 2, order now
    Colors Black

Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, autofocus, video, flash; secondary VGA videocall camera
    - Java MIDP 2.0

- MP3/MPEG4/WMV/AAC/DivX player

- FM radio with RDS

- Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF viewer)
    - Organiser
    - Voice memo
    - Built-in handsfree

Battery Standard battery, Li-Ion 1050 mAh
    Stand-by Up to 270 h
    Talk time Up to 3 h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 27 Ocak 2009; 16:36:05 >

• Biliyorum bu tel çıkalı çok oldu ama

6230-SG600-D600-3510-6210-E730 - HTC touch - N93 - N73 - blackberry bold dan sonraki

yeni tutkum....KS20 wm olarak çok kaspsamlı.

eksi yönleri =
    *** konuşma süresi GPS olmayışı foto vede video çekim oranları düşük.

artıları yönleri =
    ***ince hafifi küçük dokunmatik hassasiyeti.özelliklerine göre fiyatının uygun olması.standart bir ekran pikseli var.bence yeterli.
    daha fazla hızlı ve büyük ekran ağırlık ve batarya bitimini çabuklaştırıyor.

http://www.gsmarena.com/lg_ks20-video-2105.php video linki dir.

sizlerin düşünceleri ve kullanan arkadaşlar varsa burada paylaşıma başlayabiliriz.
    talep olmaz ise paylaşımı bir ay içerisinde kapatırız.

• [simage][/simage]

LG nin KS20 si veeee  6.0 wm displayer 18 bit

• Bekleme ve konuşma süreleri çok kısaymış ki katalogda yazanlardan daha düşük süre gider genelde batarya...
  • valla başka sitede de 4 saat konuşma diyor...
    batarya N73 e yakın bence rahat 3-4 saat konuşulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows mobile işletim sistemi, kablosuz internet özelliği, 3G uyumlu olması, 2 megapiksel kamerası olması bence çok iyi özellikler. Şarj süresinin az olduğuna katılmıyorum. 3-4 saatlik bir konuşma süresi herkes için fazlasıyla yeter kanımca. Telefonun diğer özelliklerini yabana atmamak lazım bataryadan bahsederken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalulubat

Windows mobile işletim sistemi, kablosuz internet özelliği, 3G uyumlu olması, 2 megapiksel kamerası olması bence çok iyi özellikler. Şarj süresinin az olduğuna katılmıyorum. 3-4 saatlik bir konuşma süresi herkes için fazlasıyla yeter kanımca. Telefonun diğer özelliklerini yabana atmamak lazım bataryadan bahsederken.

i900 den eksiği
    hafıza boyutu -
    GPS e direk bağlanması -
    ekran boyutu
    bence diğer değerleriyle aynıdır.Yukarıdaki özellikler için fazladan 400-500 TL vermenin hiçbir anlamı yok. Samsunglarda deli gibi problemler var.

Not:Foto 5 mp olması iyi çekiyor anlamına gelmiyor örnek resimlerle bunları i900 formunda gördük.
    Bende bold var 2 mp lik, HTC touch var 2 mp lik bu cihazlar 5 mp den daha iyi netlik ve renk veriyor.
    Bakalım KS20 miz nasıl olacak.Keşke kullanan bir arkadaş buraya resim koysa.

• quote:

Orjinalden alıntı: mga93

quote:

Windows mobile işletim sistemi, kablosuz internet özelliği, 3G uyumlu olması, 2 megapiksel kamerası olması bence çok iyi özellikler. Şarj süresinin az olduğuna katılmıyorum. 3-4 saatlik bir konuşma süresi herkes için fazlasıyla yeter kanımca. Telefonun diğer özelliklerini yabana atmamak lazım bataryadan bahsederken.

i900 den eksiği
    hafıza boyutu -
    GPS e direk bağlanması -
    ekran boyutu
    bence diğer değerleriyle aynıdır.Yukarıdaki özellikler için fazladan 400-500 TL vermenin hiçbir anlamı yok. Samsunglarda deli gibi problemler var.

Not:Foto 5 mp olması iyi çekiyor anlamına gelmiyor örnek resimlerle bunları i900 formunda gördük.
    Bende bold var 2 mp lik, HTC touch var 2 mp lik bu cihazlar 5 mp den daha iyi netlik ve renk veriyor.

Hayatımda bir kez samsung aldım ve bir daha almam. Aynen söylediğin gibi dostum. Bir rahat yüzü görememiştim. LG'nin ürünlerini kullanan arkadaşlar memnun. müşteri hizmetleri kalitesi nasıl acaba? buda önemli biliyorsunuz. KS20 gerçekten çok güzel bir cihaz ve bende düşünme aşamasındayım. Fakat müşteri hizmetleri önemli. LG dnin bu konuda iyi olduğunu okuyup durduk gerçi forumumuzda ama y,ine de sormakta fayda var?

• quote:

Orjinalden alıntı: mga93

quote:

i900 den eksiği
    hafıza boyutu -
    GPS e direk bağlanması -
    ekran boyutu

Hayatımda bir kez samsung aldım ve bir daha almam. Aynen söylediğin gibi dostum. Bir rahat yüzü görememiştim. LG'nin ürünlerini kullanan arkadaşlar memnun. müşteri hizmetleri kalitesi nasıl acaba? buda önemli biliyorsunuz. KS20 gerçekten çok güzel bir cihaz ve bende düşünme aşamasındayım. Fakat müşteri hizmetleri önemli. LG dnin bu konuda iyi olduğunu okuyup durduk gerçi forumumuzda ama y,ine de sormakta fayda var?

• +1 up
  • arkadaşlar merhaba ,ks 20 kullanan bir üyede benim,,yaklaşık alalı cihazı 3 ay flan oldu..
    cihaz şuan itibari ile hiç bir yerde satılmıyor..teknosa nın sitesinde fiyat ve bilgileri olduğuna aldanmayın,aradım sordum ,müşteri hizmetleriyle görüştüm..ellerinde 1 tane bile yok,

sonra adını şimdi yanlış vermek gibi olmasın hepsiburda yada estore yada 2 side bu cihazın resimlerini sitelerine koymuştu aradım hemde 3 ay önce sitelerinde gördüğümü hemen al abasıp alacağımı söyledim fakat ellerinde bulunmadığını söylediler..

sonra başka bir sitede buldum,parayı transfer ettim,para 1 saat sonra hesabıma geri geldi ve beni aradılar ellerinde olmadığını ilanın eski kaldığını söylediler,parayı iade ettiler,

kadıköy-üsküdar-eminönü-sirkeci-beşiktaş gezmediğim telefoncu kalmadı hiçbiri satmıyor..

gittigidiyor-sahibinden bunlardada yok.. sahibindende bir kişide vardı ama ne hikmetse elden vermeyi kabul etmedi ve önce parayı istedi (!!!)sanırım onda da yok...

en sonunda bundan ereyonda ürünü buldum,hemen telefona sarıldım aradım dedim böyle böyle varmı elinizde biz size yarım saat sonra döneriz dediler ve döndüler ellerinde son 1 adet olduğunu söylediler,2.si yokmuş..bende 3 ay önce türkiyede ki son satılan lg ks20 yi böylece almış oldum...zaten aldıktan 1 gün sonra ilanıda siteden sildiler..son ürün benim elimdeki ks 20 dir..isteyen almak için araştırabilir ancak malesef yok..

şimdi geçenlerde 2 sidede buldum,aradım telefonla cidden ellerinde varmı diye ama ulaşamadım tel den..2 side sanki aynı firmaymış gibi aynı fiyata satıyorlar,belki eski ilandır bilemicem,fiyat 1.100 tl idi..belki o 2 siteden birinde 1 tane vardır 1.100 tl ye..sormak lazım..tabi ben ks 20 mime kavuşunca pek üstelemedim,alacak arkadaşlarımız araştıra bilir..

cihaz son derece şık ve muhteşem bir cihaz bence,çünkü kalite bir araya toplanmış,illa muhteşem olması için kamerası 8mp flaan olmasına gerek yok..cihaz bir bütündür..ve bu bütünlük lg ks20 de var..2mp olmasına rağmen kamerası harikulade çekiyor.video da yanı şekilde,,video çekerken konuşulan seslerde çok net..kamera shineder kruser lench varya işte ondan(yazım hatası olmuş olabilir kusura bakmayın)

diğer tüm özellikleri mevcut- 3g den wifi ye gprs den gps e (gps içinde linki mevcut ve çalışıyor denedim) google maps da yükledim, on numara türkiye haritası mevcut,oyunlar çok güzel yüklenebiliyor,lg nin sitesinden golf yükledim dokunmatik ekranla oynaması harika,kağıt oyunları,temalar, müzik üzerinde çok başarılı sesi çok iyi veriyor, media playerdan çalıyor,radyo çekimi ve sesi harika, cihazda yok yok,internete harika giriyor dokunmatik olarak sayfaları gezmek çok güzel,resimleri izlemek çok zevkli, eksik tek bir şeyi yok...konuşma süresi bende 4saat 10 dk sürdü snra pilşn az olduğunu söyledi bende şarj a taktım..gayet uzun gidiyor..bekleme süresi hiç dokunmassan safe modda alıyor ve 10 gün gidiyor,aşırı kullanımda 3 gün normal kullanımda 5 gün gidiyor..pilin ne kadar kaldığını gösteren yü<de çubuğu mevcut..windows mobile 6.0 var üzerinde ,adobe rader ve word exel power point, outlook hepsi var..msn son sürüm harika çalışıyor i-fi üzerinden ücretsiz..hafif-cok ince-küçücük kısacası karizması ve kalitesi olan herkesin eline yakışanbir cihaz..orjinal deri kılıfıyla birlikte-kulaklık sesi süper,ve çok şık..cihazımın içinde 2gb hafıza kartı var ve 1.90 gb ı dolu-videolar- 410 tane müzik arşivi-resim arşivi -oyunlar-temlar-programlar ..dediğim gibi yok yok...

sonra ünlü bir cihazda aynı zmanda türkiyede binbir gece dizisiznde keremin kardeşi burağın cep telefonu..adamın kaç trilyonluk bir servetin sahibi rolünde oyndığını unutmayalım : ))

kalitesini tamamlamak isteyenlerin vazgeçemeyeceği bir cihaz..piano black kaplamasıyla eşsiz görüntü..

son mohikan ın sahibi olarak ( :))) ) gurur duyuyorum..kendine önem veren herkeze tavsiye ederim..

iyi forumlar....

(not: askere gitme dururmum yaklaştığı için satıp satmama konusunda kararsızım..sarıp sarmalar asker dönüşüm de kullanırım,çünkü bundan iyisi gelemez derken,aynı zmanda uzun dönem yapacağım için de satma düşüncesi beynimde gidip geliyor..benim gibi kıymetini bilecek biri çıkarmı bilemem ama,çok kararsızım..bunuda paylaşmak istedim..ama heralde satamam gibi geliyor..3 aylık cihaz sonuçta..neyse...)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.