Şimdi Ara

LG'nin YENİ BOMBASI TR'YE GELİYOR! (KU990 VIEWTY)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır biliniyodu fakat lg topiğinin dışında da incelenmesi gereken bir model...
    genellikle tasarımı ön planda tutan lgmobile ın bu modelinde teknik özellikler (özellikle kamera) üst düzeyde.
    telefonun en ilginç özelliği 120 fps video kaydı yapabilmesi.bu sayede çekilen videolar ağır çekimde kaliteli bir şekilde izlenebiliyor.
    5 mp schneider lensi, xenon flaşı, iso 800 hassasiyeti, manuel ve auto fokusu, divx oynatabilmesi, 240x400 dokunmatik ekran gibi özellikleri de mevcut...
    inceleme için viewty nin tr sitesi;
    http://viewty.lgmobile.com/tr/

• ne zaman geliyor bunu da söyleseydin ya bu ürünü almayı düşünüyorum gerçekten çok şık ve kullanılabilecek özellikleri eklemişler telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5535

ne zaman geliyor bunu da söyleseydin ya bu ürünü almayı düşünüyorum gerçekten çok şık ve kullanılabilecek özellikleri eklemişler telefona
    Türkçe sayfasını yaptıklarına göre türkiyeye de kesin gelecek demektir. 2008 içinde raflarda görebiliriz.

Ekleme:Web sitesi çok güzel olmuş.
    Kamera lensindeki mercek ayarını bilmiyordum bu modelde. Gerçekten çok iyi bir özellik. Netlik isteyenler için

Ekleme2: Siteyi gezdikçe insanın alası geliyor yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 26 Kasım 2007; 23:57:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Türkçe sayfasını yaptıklarına göre türkiyeye de kesin gelecek demektir. 2008 içinde raflarda görebiliriz.

Kamera lensindeki mercek ayarını bilmiyordum bu modelde. Gerçekten çok iyi bir özellik. Netlik isteyenler için

Alıntıları Göster
    bayramdan hemen önce gelse çok iyi olur kredi kartımda limit açtım telefon almak için 1 aydır bekliyorum avrupada 25 ekimde satışa sunuldu türkiyeye aralıkta gelirse alırım olmadı n95 gb veya k850i veya da çok az bir ihtimal w960 olabilir

• quote:

bayramdan hemen önce gelse çok iyi olur kredi kartımda limit açtım telefon almak için 1 aydır bekliyorum avrupada 25 ekimde satışa sunuldu türkiyeye aralıkta gelirse alırım olmadı n95 gb veya k850i veya da çok az bir ihtimal w960 olabilir

Alıntıları Göster
    bence ıphone gibi içi boş bir cihaz değil en az iphone kadar devrimsel özellikleri mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

bence ıphone gibi içi boş bir cihaz değil en az iphone kadar devrimsel özellikleri mevcut

Alıntıları Göster
    Telefonla ilgili güzel bir video:

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Viewty Deneyimi varya mükemmel olmuş manual focus harika resimdeki herhangibir yere merceği odaklamak harika.fiyatını çok merak
    ediyorum.benim için foto ve video çok önemli ve telde ikiside mükemmel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodion Raskolnikov

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Viewty Deneyimi varya mükemmel olmuş manual focus harika resimdeki herhangibir yere merceği odaklamak harika.fiyatını çok merak
    ediyorum.benim için foto ve video çok önemli ve telde ikiside mükemmel.

Alıntıları Göster
    güzel telefon adamlar döktürmüş resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

güzel telefon adamlar döktürmüş resmen

Alıntıları Göster
    asmıs bu telefon manual focus filan manyak ya fiyatı ne olur acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

asmıs bu telefon manual focus filan manyak ya fiyatı ne olur acep?

Alıntıları Göster
    Telefonlu Kamera olmuş bu yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

Alıntıları Göster
    d-slr telefon olmuş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervium

d-slr telefon olmuş bu

Alıntıları Göster
    ne kadara cıkacak peki bu tel ortalama?ve ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

ne kadara cıkacak peki bu tel ortalama?ve ne zaman?

Alıntıları Göster
    SS YoHMU?
  • quote:

SS YoHMU?

Telefonun ana konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_16083789/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: poibra

aynen aynen adamlar için telefon + bir özellik yoksa telefon deil bu kamera
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: poibra

aynen aynen adamlar için telefon + bir özellik yoksa telefon deil bu kamera

Alıntıları Göster
    vıdeosu ve web sıtesı harıka ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo2

vıdeosu ve web sıtesı harıka ya

Alıntıları Göster
    site çok güzel ben ingiltere sitesinde görmüştüm şimdi türkçe sitesi de açılmış bence bu telefon pradadan daha ses getirecek ama şu anda prada bile 950 ytl den satılırken bu telefonun ne kadar olacağını merak ediyorum
  • quote:

site çok güzel ben ingiltere sitesinde görmüştüm şimdi türkçe sitesi de açılmış bence bu telefon pradadan daha ses getirecek ama şu anda prada bile 950 ytl den satılırken bu telefonun ne kadar olacağını merak ediyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: murat5535

Cep telefonlarında ünlü firmaların imzası olduğunda (Prada, D&G, Aston Martin, Ferrari vb) fiyat yükselişe geçiyor. LG KU990 Viewty'nin çıkış fiyatı daha uygun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: murat5535

Cep telefonlarında ünlü firmaların imzası olduğunda (Prada, D&G, Aston Martin, Ferrari vb) fiyat yükselişe geçiyor. LG KU990 Viewty'nin çıkış fiyatı daha uygun olabilir.

Alıntıları Göster
    evet ama bu telefon sanki pradanın devamı ve daha üstü gibi prada da bundan farklı veya daha üstün bir özellik yok. tabi ki inşallah siz haklı olursunuz da düşük fiyattan almış oluruz

• quote:

evet ama bu telefon sanki pradanın devamı ve daha üstü gibi prada da bundan farklı veya daha üstün bir özellik yok. tabi ki inşallah siz haklı olursunuz da düşük fiyattan almış oluruz

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_16083789/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.