Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 saat oldu cihazi sarjdan alali hala %40 sarjim var.ics kullana kullana eski halini unutmusuz telefonun. garip geldi simdi.

dm 1.5rc4q ve gueste 2.2.1 gercekten efsane. bluetooth da sorunsuz calisti. icsde gormuyordu arabamdaki btyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon

24 saat oldu cihazi sarjdan alali hala %40 sarjim var.ics kullana kullana eski halini unutmusuz telefonun. garip geldi simdi.

dm 1.5rc4q ve gueste 2.2.1 gercekten efsane. bluetooth da sorunsuz calisti. icsde gormuyordu arabamdaki btyi.

geçireceksin beni de 1.5 e hocam yaa o zaman durmayalım ne zaman stabil olur sence üstat ya da olur mu. bu arada linki gördünmü üstte
    iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

24 saat oldu cihazi sarjdan alali hala %40 sarjim var.ics kullana kullana eski halini unutmusuz telefonun. garip geldi simdi.

geçireceksin beni de 1.5 e hocam yaa o zaman durmayalım ne zaman stabil olur sence üstat ya da olur mu. bu arada linki gördünmü üstte
    iyi geceler

Gördüm hocam. XIAOMI'yu iyi bilirim S3 ayarında çinlilerin yaptığı en iyi telefonlardan biridir. Ancak yazılım konusunu bir araştırmak lazım. Donanıma göre cihaz alınmayacağını LG bize çok iyi öğretti. Yazılıma göre cihaz almak lazım. Ya galaxy s serisine bakacaksın ya da nexus. Galaxy'yi plastik yapısı yüzünden sevemedim. İşte sırf bu yüzden Nexus4 bana çok sıcak. Tüm güncellemeler ilk olarak bu telefona geliyor. Root'lamam bile ben bu telefonu.

Ancak google store olan ülkelerde fiyat performans ürünü olmasına rağmen maalesef bizim ülkemizde oldukça pahalı bir ürün.

Bu arada GB'de ilk restartımı yedim

Bluetooth problemini çözebilirsem geri döneceğim ICS'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 7 Mart 2013; 16:38:31 >

• hocam lg nexus 4 gerçekten sık güncellememi alıyor. bilmiyordum.
    yani şu an dmx 1.3 ve 1.4 kernel kurulu ama şarj problemim var. gerçi ayarları yaptım governerdean ama 3g de şarj yok oluyor yani buna bir çözüm bulamadım bir de telefon kilit modunda ekran bazen açıp kapanıyor. kafayı yedim yani 1.7.1 bıraktığımda sorunsuzdu. şeytan dürtüyor. eskiden aynı kullanımda üç güne bir şarj ederdik şmdi neredeyse sabah çıkarıyorum akşam takıyorum htc ye döndü telefon. restart olayı da bir acayip birşey.
    neyse haberlerini beklerim.
  • quote:

hocam lg nexus 4 gerçekten sık güncellememi alıyor. bilmiyordum.
    yani şu an dmx 1.3 ve 1.4 kernel kurulu ama şarj problemim var. gerçi ayarları yaptım governerdean ama 3g de şarj yok oluyor yani buna bir çözüm bulamadım bir de telefon kilit modunda ekran bazen açıp kapanıyor. kafayı yedim yani 1.7.1 bıraktığımda sorunsuzdu. şeytan dürtüyor. eskiden aynı kullanımda üç güne bir şarj ederdik şmdi neredeyse sabah çıkarıyorum akşam takıyorum htc ye döndü telefon. restart olayı da bir acayip birşey.
    neyse haberlerini beklerim.

Hocam o cihaz lg degil google nexus 4 diye geciyor. guncellemeleri lgden degil dogrudan google tarafindan saglaniyor. ustelik saf abdroid ile calisiyor. tum programlar google imzali.

3g konusunu icsde ben kullanmayarak asmistim. soylentilere gore pengusun yeni kowalski kerneli o konuda daha iyiymis.

• HOCAM ALEMSİN
    valla ben şimdi ics ten tutup da 1.7.1 e geçsem mi arada kaldım o kadar üşengeçim ki kim kuracak şimdi aio yu açıp falan derken. bakalım. bilemedim kararsız kaldım. biraz daha mı beklesem ne. yani sithlord 2.1 i kursam ne değişiecek hepsi benzer birbirine artık. bir de şu kilitteyken açılıp kapanmasa olmaz yani.

dediğin ürün bu degil mi NEXUS 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 7 Mart 2013; 19:13:51 >

• quote:

HOCAM ALEMSİN
    valla ben şimdi ics ten tutup da 1.7.1 e geçsem mi arada kaldım o kadar üşengeçim ki kim kuracak şimdi aio yu açıp falan derken. bakalım. bilemedim kararsız kaldım. biraz daha mı beklesem ne. yani sithlord 2.1 i kursam ne değişiecek hepsi benzer birbirine artık. bir de şu kilitteyken açılıp kapanmasa olmaz yani.

dediğin ürün bu degil mi NEXUS 4

Aynen hocam budur. Gozum bunun uzerinde simdi. Hic bir yere gelmeden android 4.2yi bu telefon aldi. 5 ciksin yine ilk bu telefon alacak. Google hala kac senelik modeli galaxy nexusa guncelleme veriyor. Onu da gectim firefox os gibi ubuntu mobile gibi isletim sistemleri de ilk bunlara yapiyor test romlarini.

Ben senin yerinde olsam kowalskiyi bir denerdim hocam 3g icin. Bluetoothla isim olmasa gecmezdim gbye tekrar. Hersey cok guzel de gun asiri sebepsiz restart atmasa kendine cok daha mutlu olurdum.

• kowalski yi dm x in üzerine kurdum carbo lcd parlaklık manuel çalışmıyor demiş. kurdum bakalım tamam sonucu görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 7 Mart 2013; 23:53:37 >
  • ICS kullanan birisi araç kitine bluetooth ile bağlanmayı deneyebilir mi? Problem yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aezeg187

beyler size telefonda fark ettigim biseyi soylemek istiyorum belki isinize yarar.

dmx 1.3 üzerine sithloard 2.1 kernel kurunca gercekten cok guzel bi performans aliyorsunuz sarj suresi telefonun kullanimi olsun fakat odex ve bil kalibrasyon programi ile pili kalibre ettiginiz zaman pil kafayi yemeye basliyor anlayacaginiz yeni rim u kurdugunuz romdan sonra odex yapmayin bence soyleki fark.
    odex yaptiktan sonra tel wifi kapali halde geceden sabaha kadar sadece uyku modunda yüzde 25 sarj yedi

odex yapmadan yüzde 100 den sabaha kadar olmustu yüzde 97 bilginize

Ya ben kafayı yicem arkadaş !!!! N'olur ban yardım edin . Dün gece 1:00 de çektim şarjdan telefonu . Sabah % 35 .
    Giriyorum pil sarfiyatına , Hİn bişey yok % 45 ekran , andoid . %19 filan . çalışlan hiç bişey de gözükmüyor. Ama şuan telefon yine şarjda. Bu ICS e geçtiğimden beri telefonu sökemedim şarjdan .

Odex de yapmış bulunduk dönüşü yokmudur .? o da Yaramassa ben GB e geri dönmek istiyorum ama LG pc SUİTE de tanıtamıyorum artık telefonu .

Bana yardım yoksa kırıcam ben bu telefonu . Zaten ekranı da kırık . :/

• quote:

Orijinalden alıntı: nigodi

quote:

beyler size telefonda fark ettigim biseyi soylemek istiyorum belki isinize yarar.

dmx 1.3 üzerine sithloard 2.1 kernel kurunca gercekten cok guzel bi performans aliyorsunuz sarj suresi telefonun kullanimi olsun fakat odex ve bil kalibrasyon programi ile pili kalibre ettiginiz zaman pil kafayi yemeye basliyor anlayacaginiz yeni rim u kurdugunuz romdan sonra odex yapmayin bence soyleki fark.
    odex yaptiktan sonra tel wifi kapali halde geceden sabaha kadar sadece uyku modunda yüzde 25 sarj yedi

Ya ben kafayı yicem arkadaş !!!! N'olur ban yardım edin . Dün gece 1:00 de çektim şarjdan telefonu . Sabah % 35 .
    Giriyorum pil sarfiyatına , Hİn bişey yok % 45 ekran , andoid . %19 filan . çalışlan hiç bişey de gözükmüyor. Ama şuan telefon yine şarjda. Bu ICS e geçtiğimden beri telefonu sökemedim şarjdan .

Odex de yapmış bulunduk dönüşü yokmudur .? o da Yaramassa ben GB e geri dönmek istiyorum ama LG pc SUİTE de tanıtamıyorum artık telefonu .

Sakin olun dostum. İstediğiniz her şeyi yapmak mümkün. Tekrar deodexed olmak istiyorsanız rom'u wipe'siz kurun yeterli. Sanırım DMX kullanıyorsunuz ve bu şikayetleri sadece sizden duyuyorum. Telefonunuzda ters giden bir şeyler var ancak ne onu bilemiyorum.

CWM'ye girip DMX zipini yeniden kurun wipe yapmadan. Üstüne düzenlediğim 2.2'yi kurun.

GB'ye dönmek istiyorsanız o da kolay. Siz kararınızı verin hallederiz buradaki arkadaşlarla elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

• Benzer sikayetler benimde basima gelmistibu arada kowalski dmxe cok guzel oldu bakalim yprumlari yparim dun gece sarjdayken aldim sabah 3g kullandim bayaaa su an%90 sarjim harika yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nigodi

quote:

Sakin olun dostum. İstediğiniz her şeyi yapmak mümkün. Tekrar deodexed olmak istiyorsanız rom'u wipe'siz kurun yeterli. Sanırım DMX kullanıyorsunuz ve bu şikayetleri sadece sizden duyuyorum. Telefonunuzda ters giden bir şeyler var ancak ne onu bilemiyorum.

CWM'ye girip DMX zipini yeniden kurun wipe yapmadan. Üstüne düzenlediğim 2.2'yi kurun.

GB'ye dönmek istiyorsanız o da kolay. Siz kararınızı verin hallederiz buradaki arkadaşlarla elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Teşekkurler . Şuan işyerindeyim akşam anca ilgilenebilicem . Ben biraz bu konularda acemiyim , daha önce dde söylemiştim . Kısaltmaların şifresini çözmem için vakit ayırmam gerekiyor . :D

Akşam bi denicem haber veririm burdan sonucu .

saool.. soool.. sol...

• quote:

Benzer sikayetler benimde basima gelmistibu arada kowalski dmxe cok guzel oldu bakalim yprumlari yparim dun gece sarjdayken aldim sabah 3g kullandim bayaaa su an%90 sarjim harika yani

Onda 3G suspend özelliği var, kullanmadığında modemin data alışverişini kapatıyor. Stokta ve sithlord gibi king of birds gibi kernellerda 3g kullandığınız sürece modem data alışverişine açık yani sürekli ekran hariç internette geziyormuşuz gibi güç tüketiyor. civato'ya da kernel'ine eklemesi için istekte bulundum. Eklerse süper olur. Kowalski'nin kernelinin performans problemi var ancak ince ayarlarla çözülebiliyor onun dışında gerçekten en tutarlı kernel. Ancak ince ayarlar sonrasında da pil sarfiyatı haliyle biraz artıyor Yine de 3G kullanılacaksa 3G'den kazandığı pil gücü performansa harcadığından daha fazla olacaktır.

Bu arada GB'de 3G güç problemi yok hocam bildiğin gibi. Hiç kapatmıyorum 3G'yi. Ses kalitesi daha iyiymiş yahu 3G'nin. ICS'de kullanmaya kullanmaya unutmuşum vallahi.

Bu arada hocam sen de bluetooth problemi yaşıyor musun araç kitine bağlanırken ICS'de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 8 Mart 2013; 17:26:20 >

• vallah hocam araç kitim yok boş paket bir corolla var bende o yüzden sıkıntım yok yani
    ama denk gelirse bir deneyim bakalım. ya bence bu cihaz için en iyi kurulmuş ics , şu senin efsane düzenin eline su dökemez gibi . üşenmesem 1.7.1. gueste yapacam da üşeniyorum bir de iş güç çok yüklendi bu aralar kşınacak vaktim yok.

edit: bu arada işim gücüm projem azalsın ilk işim 1.7.1 e dönmek. bu ne ya. arama yapınca tel çıldırtıyor. hay lg ben senin vereceğin frameworkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 9 Mart 2013; 20:53:50 >
  • telefonda v30a ics kurulu, son günlerde sık sık kendiliğinden reset atmaya başladı telefon. Var mıdır buna bir çözüm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_ua

telefonda v30a ics kurulu, son günlerde sık sık kendiliğinden reset atmaya başladı telefon. Var mıdır buna bir çözüm ?

Hangi rom ve Kernel mevcut?

• yemişim ics ini. yamalak bir sürüm bu güven vermediler gitti. cihaz kapanıp duruyor kendi kendine iki gündür. batarya sıkıntım da yok .arama yapmak facia. işim on güne hafifleyecek o zaman döneceğim 1.7.1 dm 2.1 kernel devam.
  • pasolvon hocam carburano ne yaptı ben anlayamadım. 1.5 ver. yayınladımı gerimi cekti hala cozemedim.
    bu arada civato 4.6 yayınladı deneyen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huse55

pasolvon hocam carburano ne yaptı ben anlayamadım. 1.5 ver. yayınladımı gerimi cekti hala cozemedim.
    bu arada civato 4.6 yayınladı deneyen varmı acaba?

Carburano kernela cok takildi. ics kullanmak isteyenlere flex icer oneririm. son kerneliyle geliyormus. ben denemedim ama kullananlar cok memnun.

Ben gbye geri dondum. Sanki bu telefon gb icin yapilmis gibi hissettiriyor uzun suren ics deneyimi ustune.

• 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.