Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huse55

pasolvon hacam eger bilgin var ise birsey sorucam.
    yeni cıkacak android 5 i samsung g s3 ve lg 4x alacak mı?
    bu iki telefonda artık alınabilir fiyatlara dustu (paralel ithalat 900 civari) ne dersin?

LG nin boyle sacmalama huyu cok oldugu icin malesef vermezler android 5 i vermeye kalksalar bile aradan 1 yil gecer ve yine 2x de yaptiklari gibi kasinti bir sistem yaparlar bende aslinda o4x almak istemiyorum ama burada fiyatlari baya dustu diye alacam artik orjinalden edit bir rom yukler yine o sekilde kullanirim onun haricinde LG nin yazilim destegine güven olmaz bir kac becerikli arkadas LG nin android bölümünden cok daha fazla ve yararli is yapiyor bu bir kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aezeg187

quote:

bu iki telefonda artık alınabilir fiyatlara dustu (paralel ithalat 900 civari) ne dersin?

LG nin boyle sacmalama huyu cok oldugu icin malesef vermezler android 5 i vermeye kalksalar bile aradan 1 yil gecer ve yine 2x de yaptiklari gibi kasinti bir sistem yaparlar bende aslinda o4x almak istemiyorum ama burada fiyatlari baya dustu diye alacam artik orjinalden edit bir rom yukler yine o sekilde kullanirim onun haricinde LG nin yazilim destegine güven olmaz bir kac becerikli arkadas LG nin android bölümünden cok daha fazla ve yararli is yapiyor bu bir kesin

o4x şu an 270 s
    dolara alınabilecek en iyi tel (yurdışı)

• quote:

Orijinalden alıntı: canerinci

pek aktif olmasam da sizlerin paylaştıklarıyla android ve o2x hakkında çok şey öğrendim. root, rom, kernel deneyerek brick olmayan bu cihazda hepsi hakkında bilgi sahibi oldum, aranızdan HTC One forumuna geçmek üzere ayrılıyorum ancak ilk izlenimlerime göre orası burası kadar nezih insanlarla dolu değil. herkes birbirine bir şey ispatlamaya çalışıyor. herşey için teşekkürler... arada uğrarım belki...

Hayirli olsun. Bende aynı duygulari note2 forumunda yasiyorum. O kadar sacma muhabbetler var ki anlatamam. Millet seviyor hava atmayi. Simdilerde populer muhabbet s4 almalimiyim note3 mu bekliyim. Burasi gibi degil.

Bu arada arkadaşlar artik p990 telefonum yok. Satildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon

quote:

pek aktif olmasam da sizlerin paylaştıklarıyla android ve o2x hakkında çok şey öğrendim. root, rom, kernel deneyerek brick olmayan bu cihazda hepsi hakkında bilgi sahibi oldum, aranızdan HTC One forumuna geçmek üzere ayrılıyorum ancak ilk izlenimlerime göre orası burası kadar nezih insanlarla dolu değil. herkes birbirine bir şey ispatlamaya çalışıyor. herşey için teşekkürler... arada uğrarım belki...

Hayirli olsun. Bende aynı duygulari note2 forumunda yasiyorum. O kadar sacma muhabbetler var ki anlatamam. Millet seviyor hava atmayi. Simdilerde populer muhabbet s4 almalimiyim note3 mu bekliyim. Burasi gibi degil.

hayırlı olsun tekrar. yeminle buradan giden muhabbeti neredeyse her saat gözlüyorum. dört gözle bekilyorum birileri bişey yazacak mı diye. e ilk göz ağrım olduğu içindir. çok şey öğrendik bu cihazla. yeri farklı tabi. ben halen direniyorum..

• bu aralar xda 2x de ics lerde durdu sanki yaklasık bir aydır carburano dmx 1.6.1 de , civato da 2.1b de takıldı kaldı yaprak oynamıyo resmen xda 2x de...
    bende heyecan arıyorum acaba tony nin cm10.1 i yuklesem kararsız kaldım. arada bir recovery mod a girip cache temizleyip cıkıyorum...::)))
  • quote:

bu aralar xda 2x de ics lerde durdu sanki yaklasık bir aydır carburano dmx 1.6.1 de , civato da 2.1b de takıldı kaldı yaprak oynamıyo resmen xda 2x de...
    bende heyecan arıyorum acaba tony nin cm10.1 i yuklesem kararsız kaldım. arada bir recovery mod a girip cache temizleyip cıkıyorum...::)))

Sen de mi dalvik xashe yapiyorsun kronik 2x cilerin hepsi yapiyo galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon

quote:

malesef oyle Pasolvon hocam buradaki muhabbet te Telefon gibi elden gidiyor malesef yada **** altinda note s3 o4x 2x i kapsayan bir sayfami acsak :) iyi olurdu valla diger arkadaslar ne derler acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

quote:

o4x şu an 270 s
    dolara alınabilecek en iyi tel (yurdışı)

dogrusun drfettah en iyi alinabilecek telefon performansida gayet iyi Tek sorun yani güncelle baska bir sorun yoktur seytan diyorki LG ye soyle okkali bir mektub yazda belki bi ise yyarar diye

• bu arada beyler hangi forum larda takiliyorsunuz yazabilirmisin acaba belki orada muhabbete devam ederiz iyi olur bence
  • Pasolvon hocam yada diger arkadaslar o4x i siparis ettim kisa zamanda insallah gelecek bana tavsiye edebileceginiz o4x forumlari varmi acaba ?? belki biryerlerde duydugunuz gördügünüz vardir cevaplariniz bekliyorum beyler
  • quote:

quote:

bu aralar xda 2x de ics lerde durdu sanki yaklasık bir aydır carburano dmx 1.6.1 de , civato da 2.1b de takıldı kaldı yaprak oynamıyo resmen xda 2x de...

Sen de mi dalvik xashe yapiyorsun kronik 2x cilerin hepsi yapiyo galiba :)

dostum napiiim her hafta yeni rom atmaya alismisti benim bünye..:) yeni rom cıkmayınca ozluyorum recovery menuye girmisken bir dalvik cache yapıp cıkıyorum.
    kendimi yeni rom atmis gibi kandırıyorum.. bu arada kendimi s4 e kaptırmis gibiyim neredeyse.... bir de s4 mini haberini aldım galiba s4 miniye kayıyorum yavas yavas...
    2 gb ram buyusune kapılmıs gibiyim.. (512 mb dan sonra sanki 2 level atlamıs gibi ucurur beni)

• arkadaslar xda da JordanRulz nisanda aokp 4.2.2 rom cıkarmıs. bu romu kullanan varmı acaba?
    birde aokp ile cm romların farkı nedir? cm lerdeki buglar aokp de duzelmis mi? tesekkurler..
  • quote:

arkadaslar xda da JordanRulz nisanda aokp 4.2.2 rom cıkarmıs. bu romu kullanan varmı acaba?
    birde aokp ile cm romların farkı nedir? cm lerdeki buglar aokp de duzelmis mi? tesekkurler..

Bau Rom u denemek isterdim valla ama Artikel 2x im Yok :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlasılan artık herkes teker teker terkediyor artık buralari.... hey gidi gunler ilkonce lazloo ile baslayan
    abigail,sahan hoca,alibotan,cooper52,kerrar12,drfettah,pasolvon hoca,lojistikci,aezeg187 ve daha niceleri 2x i terketti..
    demekki 2x i terketmenin zamanı geldi artık... 2x den ayrılmak zor olacak belki hanıma veya benim ufaklıga (zaten her aksam subway surfers oynuyo ) veririm artık..
  • Valla haklisin Huse55 hocam herkez terk etti sayilir bakiyorum kimsede tik kalmamis malesef buranin muhabbeti bir farklliydi malesef kalmadi :( sende degistir artik huse hocam o4x al derim bence :) nedense LG yi seviyorum ve o4x icin jealy bean güncellemesi geldi belki begenirsin

www.trandroidev.com su foruma bir bakin derim beyler hosunuza gider diye umuyorum fazlaca gelistirici bulunuyor ve aktiv bir forum tavsiye ederim beyler
  • quote:

Valla haklisin Huse55 hocam herkez terk etti sayilir bakiyorum kimsede tik kalmamis malesef buranin muhabbeti bir farklliydi malesef kalmadi :( sende degistir artik huse hocam o4x al derim bence :) nedense LG yi seviyorum ve o4x icin jealy bean güncellemesi geldi belki begenirsin

www.trandroidev.com su foruma bir bakin derim beyler hosunuza gider diye umuyorum fazlaca gelistirici bulunuyor ve aktiv bir forum tavsiye ederim beyler

aslinda o4x guzel alet de .... yeni cıkanlar 2gb ram kullanırken o4x 1 gb ram biraz az gibi ...(android 5 de sikinti yaratabilir, tabii oda o4x e gelirse) android oyle bir isletim sisitemi ki alette 10 gb ram olsa sana sadece 2 gb bos alan bırakır.
    s4 forumuna baktım biraz adamlarda 2gb ram var hicbir program yuklememis geriye 0.9 gb free ram kalmıs 10-15 program yukleyip kasanlar var gecen hafta yeni guncelleme gelmis de kasma ortadan kalkmıs...
    birde artık yeni o4x ler paralel ithalat.. onceden verilen yedek pil,kalem,dock unıtesi ve kapak (neredeyse 250 tl lik hediyeler) artık verilmiyor. bir de yeni alanların hemen hemen yuzde ellisinde iceriye toz alıyormus...
    o4x in bence tek artısı degistirilebilir pili ve malzeme kalitesi.. nvidia hala suruculerinde sorunlu hardcore oyunlarda cok ısınıyor alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huse55 -- 3 Haziran 2013; 1:57:42 >

• quote:

quote:

Valla haklisin Huse55 hocam herkez terk etti sayilir bakiyorum kimsede tik kalmamis malesef buranin muhabbeti bir farklliydi malesef kalmadi :( sende degistir artik huse hocam o4x al derim bence :) nedense LG yi seviyorum ve o4x icin jealy bean güncellemesi geldi belki begenirsin

aslinda o4x guzel alet de .... yeni cıkanlar 2gb ram kullanırken o4x 1 gb ram biraz az gibi ...(android 5 de sikinti yaratabilir, tabii oda o4x e gelirse) android oyle bir isletim sisitemi ki alette 10 gb ram olsa sana sadece 2 gb bos alan bırakır.
    s4 forumuna baktım biraz adamlarda 2gb ram var hicbir program yuklememis geriye 0.9 gb free ram kalmıs 10-15 program yukleyip kasanlar var gecen hafta yeni guncelleme gelmis de kasma ortadan kalkmıs...
    birde artık yeni o4x ler paralel ithalat.. onceden verilen yedek pil,kalem,dock unıtesi ve kapak (neredeyse 250 tl lik hediyeler) artık verilmiyor. bir de yeni alanların hemen hemen yuzde ellisinde iceriye toz alıyormus...

olabilir ama bana gelen bilgilerde S3 eger android 5 i alacaksa o4x oyle yada boyle kasmadan devam eder tek sorun optimasyon eger optimasyon sorununu bu sefer hallederlerse mukkemmel olur oyuzden sorun yapmaya degmez diyorum s4 un i9500 modeli bas agritan bir problem ama kimse anlamiyor malesef ben bile ne kadar anlatmaya kalksam bile (Samsung da calistigim halde) i9505 oyle sorunlar yok cunku islemci gecisleri yapmiyor ve direk performansi aktariyor ve telefonda herzaman 1 gb dan fazla Ram bulunuyor ki octa 5 islemciler okadar sorun yapiyorki samsung onlari note 3 serilerinde kullanmayacak hatta s4 ün diger modellerinde de kullanilmayacak diye biliyorum ama kesin bir bilgi yok henuz bunun icin

• aezeg187 hocam kızmasın p880 ciler
    ben bu aralar p990 la devam ediyorum da gözüm bu p880 de kaldı. açıkçalı 1200 e note 2 al diyenler de var ama bana p880 ısınınca kasılan hakkını veremeyen bir telefon gibi geldi. bana maliyeti 550 tl yi bulacak sıfır olarak. yani bu yüzden beklemede gibiyim. yani niye daha fazla vererek hız performansta daha iyi duruma gelmeyim.şimdi p880 artık neyse 4.2 alamaz donanım yetmez diyorlar yani şu anki sürümü LG yeni yeni stabilleştirecek (işine gelirse). o yüzden kararsız kaldım. android 5 6 görürken donanım istiyor onu farkettim yani bir kere alayım güncellesinler olmuyo maalesef. 2 gb ram tutkusu gördüm ki herkeste var. benim cihaz şimdilik bana yetiyor. satılığa koyar bakarsam alacağım o anki ruh halime bağlı

• aezeg187 dostum samsung da calıstıgın icin bilirsin belki. turkiyede i9505 bulma sansım nedir? hep i9500 var sanıyorum. gerci su anda fiyatlari devamlı dusuyor. ben 5-6 ay sonra almayı planlıyorum..
    2000 tl den bir ayda 1500 tl lere dustu fiyat bu hızla giderse 5-6 ay icinde 1000 tl civarına duser paralel ithalatı. iste o zaman alınır s4... birde optimus G2 soylentileri dolasıyor etrafta... eger ekranı 5 inci gecmez ve pili de degistirilerbilir olursa tadından yenmez..
    benim icin lg malzeme kalıtesiyle samsung un cok onunde.. lg nin tek derdi yazılım. samsung lar nexus lardan sonra guncellemeleri ilk alan telefonlar... jb leri bile nexus tan sonra ilk samsung aldı sonra htc cok uzun bir aradan sonra lg ve sony aldı.
    birde lg lerin kameraları nedense cok kotu. optimus g ve nexus ta dahi duzeltemedi su kamera kalıtesini bir turlu.
  • quote:

aezeg187 hocam kızmasın p880 ciler
    ben bu aralar p990 la devam ediyorum da gözüm bu p880 de kaldı. açıkçalı 1200 e note 2 al diyenler de var ama bana p880 ısınınca kasılan hakkını veremeyen bir telefon gibi geldi. bana maliyeti 550 tl yi bulacak sıfır olarak. yani bu yüzden beklemede gibiyim. yani niye daha fazla vererek hız performansta daha iyi duruma gelmeyim.şimdi p880 artık neyse 4.2 alamaz donanım yetmez diyorlar yani şu anki sürümü LG yeni yeni stabilleştirecek (işine gelirse). o yüzden kararsız kaldım. android 5 6 görürken donanım istiyor onu farkettim yani bir kere alayım güncellesinler olmuyo maalesef. 2 gb ram tutkusu gördüm ki herkeste var. benim cihaz şimdilik bana yetiyor. satılığa koyar bakarsam alacağım o anki ruh halime bağlı

drfettah hocam gercekler bunlar malesef ben bugun bitane p880 aliyorum bende LG yi cok seviyorum ama su yazilim sorunu olmassa android 5 konusunda kafani donanima takma cunku donanim hayli hayli kaldirir p880 de cunku samsung s3 icin 5 i verecek biliyorsun p880 ve s3 ayni asagi yukari oyuzden ole bi dusunceye kapilma tek soru su "LG guncellemeyi verecekmi ?"
    yok tavsiye ederim p880 sana hele bide bu fiyata alacaksan

• 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.