Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahim ok

arkadaşlar bu cihaz fransada kaçlira türk parası ile fransadaki birisi buraya kargo ile gönderebilirmi herhangi bir sorun çıkarmı gümrükte fian ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkürler

0 bulman zor hocam ve neden 3.5 yillik bir cihaz istiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gümrüklü gelirse geri gönderilir. ayrıca sıfır istenirse hong kongta halen mevcut. fiyiatları 550-600 tl civarında. (kayıtsız)
  • ilginiz için teşekkürler herkese ayrı cevap yazamadım çünkü bu forumda alıntı yapamıyorum cepten gidiğim için herhalde cihaz eski model hp614c belkide neden 4 yıllık cihaz alma sebebim maddi yönden eski olabilir ama benim hp614c nin yanında cellat olur ayrıca cihazın ucuz olması yurt dışında ikiyüz veya üçyüze alınabilir diye düşündüm arkadaşın dediği hon kong sıfırı 500 600 olması gözümden düşürdü cihazı zaten burada satıyorlar sahibinden de sıfır yurtdışı 599a gümrükte neden takılıyor hediye olarak gönderdiğinde sorun oluyormu illa kendi gelirkenmi getirirse sorun çıkmıyor arkadaşlar lafın kısası maddi sorun sizlerde varmı bu cihaz kenarda duruyor diyen bazı arkadaşlar yazmıştı duracağın birilerinin işine yarasın sende bir hayır işlemiş olursun ramazan ayında
  • hocam tel işi gümrükte biraz sakat. evet kampanyalarla 200$ a bulduğun oluyor ama genelde az cihazın fiyatı yüksek oluyor hani canın isterse muhabbeti..
  • sağol usta zaten dünkü mesajından sonra yurtdışı macerası bitmişti zaten yurtdışındaki kişinin cihaza alıp göndereceğinden emin değildim sende öyle deyince hayaller suya düştü şimdi maddi durumu iyi olupda optimus 2x elinde varken optimus p880 ve ya optimus g alan arkadaşlar o2x kenarda duracağına benim ihtiyar hp614c ile takaslayalım demeyin oha olurmu böyle bir şey neden olmasın insanlık öldümü yok alamıyorum cihazımdan memnunum ama çok agır büyük bataryada takınca herhalde bir kilo filan oluyor o yüzden her yere götüremiyorum varsa bu cihazdan yedekte duran birinin işine yarasın belki halden anlayan birileri çıkar
  • arkadaslar bu telefon 3.5 veya 4 sene once piyasaya cıkmadı. 2011 mayıs ayında ilk piyasaya cıktı (almanya da) yanı yaklasık 2.5 senelik telefon.
    ve eger gingerbrea cm7 custom rom ve gueste kernel ile kullanıldıgında geyet performansli, ekranı ıps, tek elle rahat kullanılan ve en onemli ozelligi hicbir zaman brick olmayan bir tel dir.
    en azından ne idiü belirsiz mkt6575 veya 6577 islemcili replika s3 veya benzeri telefonlara 400 tl civari veripte alınacagına bunu aynı fiyatlara yakın 2. el alıp kullanın daha iyi.
    ama butcesi kısıtlı olanlar icin bence f/p canavari su siralar gm discovey dir. s3 seviyesinde ve fiyatıda telpa garantili 600 tl dir.
  • eger bolca rom yükleyip kaldirmak istiyorsan yani telefonunla baya bir ugrasmak denem tahtasi gibi istiyorsan 2x bicilmis kaftandir ve onun uzerine bu konuda baska bir makina yokturdur ve uygun rom la kerneli yukledin mi de telefon canavar oluyor ve her seferinde s2 den daha iyi sonuclar aliyor (cogu zaman)

fiyat konusunda bisey diyemiyecem neden boyle yuksek ama ace gibi telefonlarin fiyatlari 700-600 tl civarinda iken(en son gördugumde) 2x mükemmel bir secim oluyor tavsiye ederim o telefonu ve bir avantaji da suan bile cogu telefonun zorlandigi oyunlari ornek Real Racing 3 gibi oyunlari 512 mb ram i oldugu halde cok daha iyi calistriyor ve oynatiyor

tavsiye ederim :)
  • yokmu hp614c ile takaslayacak yada uygun fiyata verecek kenarda durmasın birilerinin işine yarasın paylaşım budur herhalde biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar hadi ramazanda sende bir hayır ve iyilik yap
  • var mı telefonunu satan?
  • 1 GB den aşağı rami olmaması lazım..
  • optimus 2x bu cihazın çakması sahtesi varmı zaten hep yurtdışından geliyor hong kong tan gelen cihazların durumu nedir sahtemi orijinalmi kayıtlı olmayan cihaz yazılım ile sorun çözülüyormu bunları sormamın nedeni bazı satıcı arkadaşlar var ama cihaza ve satıcıya güvenemiyorum p990 sıfır kayıtsız 450 diyor diğeri ikinci el cihazada aynı yada daha fazla fiyat istiyor arkadaşlar bu gibi sorunlarda nelere dikkat etmek lazım yardımcı olurmusunuz
  • optimus 2x bu cihazın çakması sahtesi varmı zaten hep yurtdışından geliyor hong kong tan gelen cihazların durumu nedir sahtemi orijinalmi kayıtlı olmayan cihaz yazılım ile sorun çözülüyormu bunları sormamın nedeni bazı satıcı arkadaşlar var ama cihaza ve satıcıya güvenemiyorum p990 sıfır kayıtsız 450 diyor diğeri ikinci el cihazada aynı yada daha fazla fiyat istiyor arkadaşlar bu gibi sorunlarda nelere dikkat etmek lazım yardımcı olurmusunuz
  • benim bildigim 2x in cakması yok. hongkong dan gelenler de 2x su660 modeli olması lazım. orjinal lg yani. cihaz da tek sıkıntı ram. 512 ram ics de kasma yapıyor. gb cm7 lerde de sorun yok.
  • sağol usta bu iyi haber çakmasının olmaması
  • su 660 da var p990 da. aralarında 15 dolar gibi fark var. yurtdışı cihazlarının çoğu yenilenmiş yani refurbished diye geçer. toplama ama dayanıklı cihazlar da mümkün. biz zamanında 1000 tl ye almıştık şu an 150 $ civarı iyi bir makine bulunabilir kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

var mı telefonunu satan?

Var.ebaydan orjinal komple kapağı değişmiş su anda sıfır gibi cihaz.tek fiyat 500 lira

• drfettah usta ikinci el dediğiniz gibi olması lazım $150 filan ama senin mesajdan sonra arkadaş yazmış 500 tl tek fiyat diyor bu kadar abartmanın anlamı yok fırsatcılık yapıyorlar sıfır fiyatından fazla istiyor
  • Fırsatçılık olarak değerlendirmeyin bence. 150$'a alacağınız cihazı 200-250TL civarı bir para verip kayıt için uğraşacaksınız ya da imei repair işlemine tabi tutup imei çakacaksınız. bu işlemi kimse babasının hayrına size yapmaz. kaldı ki gümrükte takılma ihtimali son derece yüksek. imei'si olan herhangi bir cihaz gümrükten geçerken kontrole takıldığı an iade olur. bu telefonu tahminimce bu foruma takılanlardan en son ben satmışımdır. sattığım fiyatta 400TL'dir ki ben sıkılıp aceleye getirdim. aksi halde sazenuş'un dediği rakamlara satılabilecek ve hakeden bir telefondur.

örneğin; amazonda şu adreste göreceğiniz iphone 5 = 698$ = 1326TL

türkiye satış fiyatı ise indirimli 2150TL. (http://www.hepsiburada.com/liste/apple-iphone-5-16-gb-siyah-/productDetails.aspx?productId=telcepiph516gbsi&categoryId=371946&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d371946%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_maxdisplaynrvalues_brand%3d-1%26fh_secondid%3dtelcepiph516gbsi%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bapple%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965_371946%257d%26fh_refview%3dlister ) diyeceğim odur ki yurtdışı fiyatlarını yurtiçinde beklemeyin hiçbir zaman bulamazsınız. kimse de bu telefonu size 200-250TL'ye vermez maalesef.

• verende vermeyende sağolsun tekif var zor yok sende haklı olabilirsin
  • Fırsatçılık tabiri hiç yakışık almamış.piyasası 450-500 olan bir telefona,komple bütün kasası değişmiş,ayriyeten 1800 mah gold pil takılmış sıfır gibi cihaza 500 lira istemeyi fırsatçılık olarak görüyorsanız,sizde sorun var demektir.
    Ve cihazdan çok memnunuz.sadece isteyen oldugunu öğrenince teklif verdim.yoksa satmak aklımın ucundan bile geçmiyor.

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.