Şimdi Ara

LG OPTİMUS 3D Mİ HTC EVO 3D Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
7.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence ikiside değil 3d ile alakaları yok çevirince yer değiştiren halogramlar gibiler yazık o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayhan

Bence ikiside değil 3d ile alakaları yok çevirince yer değiştiren halogramlar gibiler yazık o paraya.

bence ikisinin de senin bahsettiğin hologramlarla alakası yok , ha verilen paraya değer mi, o tartışılır.
  • Özellikle Evo 3d Türkiye'de müthiş pahallı bence (1800-200TL arası)
    Amerika'dan 1250TL, İngiltere'den 1350TL civarına getirtebilirsiniz (amazon)
  • lg 3d de radyo yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

lg 3d de radyo yokmu ?

İnceleme siteleri ve bir çok kişi radyo yok diyor ama yazılım olarak dünya genelinde radyo yok sanırsam. Ama radyo vericisi var. Youtube bir video var video'nun bir bölümün de Optimus 3d ekranında Samsung Galax S 2 videolarında görünen radyo yazılımındaki ekranın birebir aynısı görünüyor.

Yani yazılımla cihaza radyo kuruluyor. Fiyatı düşük olsun diye LG yazılım olarak radyo koymamış.
  • Arkadaşlar dün evo 3d yi almaya gittim ancak inceleyince almaktan vazgeçtim kullandığım hd2 nin hala çok güzel bir telefon olduğunu anladım htc hd2 telefonla çığır açmış bence değiştirmeye hiç gerek yok evo 3d nin boyutu büyümüş ama ekran olarak eni küçülmüş hiç hoşuma gitmedi, lg optimus 3d ise markadan dolayı vazgeçtim, samsung galaxy note bekliycem.
  • aRKADAŞIMM ÇOK YANLIŞ KARAR VERMİŞSİNN EVO 3D TABLEK +TELEFON +3D KAMERA VE SIFIR KASILMA DONMA VE SORUNN VE EKRANI 4,3 KÜÇÜKMÜ :))
  • iki telefonuda inceledim htc evo 3d daha hoşuma gitti..

karşılaştırdığım özellikler

evonun ekran çözünürlüğü ve pixel yoğunluğu daha fazla ve verdiği görüntü söylenenlerin aksine optimus 3d den daha çok hoşuma gitti ilk neden olarak bunun için aldım..

iki telefonun kullanışı daha güzel rahat menüler güzel tasarım optimus gibi çıt kırıldım bi telefon değil ele oturuyor..

evo 3d 'de 3d çevirme tuşunun yanında fotoğraf çekme tuşu var çok çok kullanışlı

video çekme çözünürlüğü daha düşükmüş bunda pek etki göremedim çekimi gayet iyi ve bence yeterli

htc aldığıma pişman değilim tavsiye edermiyim evet ederim bayanlar kullanamaz ama biraz ağır ağır ve ele gelen bi yapısı var bu tarz telefon kullanmayı sevenler için ideal

bugün telefonu arkadaşın üstüne attım gerçekten sağlam arka kap takıldımı korkmuyorsunuz telefona birşey olacak mı diye :)

artı olarak radyo olayı çok iyi canım sıkılmıyo bir yerden biryere giderken çok işe yarıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SneakyWolf -- 20 Ocak 2012; 1:55:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtcn1

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

HTC EVO 3D ekranında 3d oyun ve film izlemek için oyunların ve filmlerin 3d olması şart. Optimus ekranında ise 3d olmayan oyun ve filmleri de 3 dönüştürme özelliğine sahip. (İnceleme siteleri öyle diyor)

Arkadaşım ben sadece oyunları 3d olarak çeviriyo diye duydum filmleride 3 boyutlu yapıyorsa htc yerine tercih edebilirim.

Normal film ve fotoğrafları da 3d yapıyor. Youtube da bir kaç video izledim. İnceleme sitelerin de de yazıyor. Yalnız doğal olarak normal filmler gerçek 3d filmler kadar güzel olmuyormuş. Bir de 3d fimleri istersen 3d olmadan da izleyebiliyorsun. Cihaz da 3D film izlerken ve 3D video ile fotoğraf çekerken derinlik ayarı verme olayı var. O sayede 3d olan bir video dan derinlik ayarını sıfırladın mı 3D film 2D olarak izlenebiliyor.

Optimus 3D de tek bir sıkıntı var oda cihaz ekranına tam karşıdan bakmak gerekiyormuş. Yanlardan bakınca 2D olarak ve gölgeli görüyormuşsun o sebeple 2 kişi cihazın ekranından film izleme şansı yok.

Ya arkadaşlar kesinlikle ondan etkilenmeyin.Evo 3D'de de aynısı var.Gözlüksüz 3D paha biçilemez.3ds'im var benim.Pikselleri çok az olmasına rağman tam 1117 saatimi geçirmişim(istatistik programı vardı onda öğrendim)Yani düşünün o telefonla neler yapabilirsiniz.Ben de alıyorum yazın başlarında.

• Hort olacak ama, bu telefonlar tarih oldu şimdi değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Hort olacak ama, bu telefonlar tarih oldu şimdi değil mi ?

hortuna hort :D niye tarih olsun ya ben kullanıyorum hala bi 3-4 sene daha götürür gibi geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.