Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maybe22days

arkadaşlar şu videoyu izleyebilirmisiniz, bana optimus 3d pek iç açıcı gelmedi, galaxy s2ye göre..
    http://www.youtube.com/watch?v=_2xFDDAJRvU&feature=related

Arada çok bariz bir fak yok. Video daha önce izledim de.

Biraz fark var ama unutma ki birinde normalde Android telefonlarda sorunlu olan 2.2 (İnceleme sitelerine göre LG optimus 3d' en sorunsuz 2.2 kurmayı başarmış.) kurulu birinde 2.3 Gingerbread kurulu. Optimus'a Gingerbread gelince arada pek bir fark kalmaz.

Galaxys S 2 esas donanım olarak 8MP kamerası ile Optimus 3D dan daha ön palana çıkıyor ama öyle olsa da aslında Optimus 3D 720p kalitesinde 3D fotoğraf ve 3 MP 3D fotoğraf çekmesi ile daha ön palana çıkıyor. Üstelik güncelleme ile Optimus 3D'nin 3D Video çekim kalitesinin 1080p çıkarılacağı belirtilmiş durumda bir çok inceleme sitesin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Ekim 2011; 15:58:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

bu arada v10k çıkmış. bu versionu nasıl yükleriz?

win7 de kdz updater ile bir türlü rom yüklemeyi başaramadım.xp de oluyormuş ama.v 10k ve benzeri stok romlar kdz ile yükleniyor.hala uğraşıyorum.eğer yükeyebilirsem ayrıntılı anlatımı yapacağım.

dostum v 10k yı nerden indirdin linki verde bende deneyim
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264023
    ThiaiZO3D V1.4-BaseV10K-Stock,Stable and fast çıkıyor.Adam upload ediyormuş.Hemen yükleyeceğim :)
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1155874

ben burdan 10 j yi indirip kurmuştum ama rom root lu gelmişti :s nasıl orjinal rom bu?
  • ziplisini değil kardeş kdz uzantılısı olan orjinal rootsuz olanı.anladın umarım.
  • 2.3 gingerbread gelince olay düzelecek diyosunuz yani. bu hafta içi bende bi tane alacağım sanırım. ama lgde bu telefon 1600 lira. sanırım paralel ithalatcılardan alacagım. 1350 liraya filan gelecek. veya sahibinden comdan 1200 - 1300 arası buluyorum. bakacaz artık.
  • quote:

ziplisini değil kardeş kdz uzantılısı olan orjinal rootsuz olanı.anladın umarım.

anladım şimdi kdz olanının yüklenmesini bekliyorum onu kurmayı deneyeceğim. Ayrıca nette şöyle bir bilgiye rastladım

"Denetim masası / Sistem ve güvenlik / Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir'e gelip çubuğu en sona yani Hiçbir zaman uyarma moduna getirip tamam'ı tıklayacaksın."

belki yardımcı olur, kolay gelsin...
  • Zaten o sekilde.ama yine hata veriyor.sanirim xp olmadan yuklenmeyecek bu meret.
  • quote:

v10k yı bu linkteki zip dosyasını cwmden flashlarsak bir problem olmaz di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 2 Ekim 2011; 18:10:36 >
  • daha upload olmadı.upload olunca cwm den zipli olanı flaşlayabilirsin.
  • quote:

quote:

v10k yı bu linkteki zip dosyasını cwmden flashlarsak bir problem olmaz di mi?

benim anladığım kdz tamamen orjinal olanı. zip li olanı ise orjinal artı root lanmış olanı ...
  • thaiaz 1.4 ü yükledim çok fark göremedim. flashta yeşil video sorunu halen var.
  • quote:

thaiaz 1.4 ü yükledim çok fark göremedim. flashta yeşil video sorunu halen var.

Bende yükledim.Şimdilik bir sorun yok.LG Facebook a girmiyor ki o da sorun değil.Bir önceki sürümde Youtube 1 gün öncesinden başka arama yapmıyordu bağlantı hatası veriyordu.Şimdi düzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkmenli -- 3 Ekim 2011; 0:02:55 >
  • yani bariz bir fark beklemek zaten yanlış olur.ben dokunmatiğin dahada hassaslaştığını açıklıkla söyleyebilirim.thiaiz acurateamın yeni kernelini kullanmış.gayetten iyi bir rom olmuş.cihazı kasmıyor.rahat işliyor cihaz.2.3 güncellemsindede görsel olarak birşey beklemeyin derim.yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.kernel ve radio nun değişmesi 2.3 için yeterde artar bile.tabi kernel custom olmayacak dolayısı ile sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz aletleri.
  • quote:

kernel custom olmayacak dolayısı ile sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz aletleri.

Ne Demek bu ifade hocam..
    gelecek olduğu varsayılan 2.3 versiyonda radyo olacakmı acaba...
  • quote:

yani bariz bir fark beklemek zaten yanlış olur.ben dokunmatiğin dahada hassaslaştığını açıklıkla söyleyebilirim.thiaiz acurateamın yeni kernelini kullanmış.gayetten iyi bir rom olmuş.cihazı kasmıyor.rahat işliyor cihaz.2.3 güncellemsindede görsel olarak birşey beklemeyin derim.yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.kernel ve radio nun değişmesi 2.3 için yeterde artar bile.tabi kernel custom olmayacak dolayısı ile sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz aletleri.

Hocam 2.3 geldiğinde yine bu custom rom yüklediğimiz gibi yükleyebileceğiz dimi.Thiaizo mutlaka 2.3 lü bir rom yazacaktır.2.2 den 2.3 e geçerken extra bişey yapmayacağız dimi?

• hocam 10k bugün çıktı adam hemen romu yazdı.hiç endişelenmeyin.hemen 2.3 lü romu yazacaktır.işi o çakalın ama helel olsun adama hakkını yememek lazım şimdi en kral romu bu çocuk yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkmenli

quote:

yani bariz bir fark beklemek zaten yanlış olur.ben dokunmatiğin dahada hassaslaştığını açıklıkla söyleyebilirim.thiaiz acurateamın yeni kernelini kullanmış.gayetten iyi bir rom olmuş.cihazı kasmıyor.rahat işliyor cihaz.2.3 güncellemsindede görsel olarak birşey beklemeyin derim.yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.kernel ve radio nun değişmesi 2.3 için yeterde artar bile.tabi kernel custom olmayacak dolayısı ile sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz aletleri.

Hocam 2.3 geldiğinde yine bu custom rom yüklediğimiz gibi yükleyebileceğiz dimi.Thiaizo mutlaka 2.3 lü bir rom yazacaktır.2.2 den 2.3 e geçerken extra bişey yapmayacağız dimi?

hocam custom rom yazanlar genelde custom kernel kullanırlar.tabi bu kernel cihazın batarya ömrü ve hızını olumlu etkiliyor.ama hiç bir zaman stock kernel gibi sağlıkllı olmazlar.yeni kernelle beraber fm radio desteğininde geleceği söyleniyor.umarım doğru çıkar

• alıntıyı yanlış arkadaştan yaptım.kusura bakmayın.ama anladınız siz.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.