Bildirim
Lg Optimus 4X HD 899 tl alınır mı ?
Old Spice Captain Erkekler İçin Stick Deodorant 50 ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B09W2S19BP
geçen yıl paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam ikinci el düşünürsen o fiyata oldukça fazla çeşit var ama sıfır olmalı diyorsan pek bir fikrim yok -
Biraz geç oldu ama; Telefon alacağım için yaklaşık 1 aydır bütün telefonları araştırıyorum ve milyarlık bütçesi olmayanlar en iyi telefon salı günü sipariş edeceğim düşünmeden al rahat edersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpinhooo -- 5 Ağustos 2013; 2:40:17 > -
Güzel telefon -
saolun aldım telefonu ısınma bataryasına göre şarj süresi oyunlarda donma günde 3-4 defa telefon aptallaşıyo bunlar eksileri ama genel itibari ile iyi
root atmayı düşünüyorum oyunlar yüzünden donma problemi. atılırmı garantiden çıkarmı değer mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: asdfzxcvaz
saolun aldım telefonu ısınma bataryasına göre şarj süresi oyunlarda donma günde 3-4 defa telefon aptallaşıyo bunlar eksileri ama genel itibari ile iyi
root atmayı düşünüyorum oyunlar yüzünden donma problemi. atılırmı garantiden çıkarmı değer mi ?
root atarsan garantiden çıkar tabikide. İyi günler -
telefonu aldım. ısınma, donma, günde 2-3 defa aptallaşma ve bataryasına göre şarj süresi eksileri ama genel itibari ile iyi
Telefona root atmayı düşünüyorum. oyunlarda kasması hasebiyle. root atarsam garantiden çıkar mı ? root atmaya değer mi ? -
aynı şeyi iki defa yazdım hata vermişti ama gene göndermiş kusura bakmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: JorWix
Güzel telefon
quote:
Orijinalden alıntı: toyota_58
quote:
root atmayı düşünüyorum oyunlar yüzünden donma problemi. atılırmı garantiden çıkarmı değer mi ?
root atarsan garantiden çıkar tabikide. İyi günler
peki değer mi root atmaya ?
-
Sony Xperia L al daha iyi. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JorWix
Güzel telefon
quote:
Orijinalden alıntı: toyota_58
quote:
root atarsan garantiden çıkar tabikide. İyi günler
peki değer mi root atmaya ?
At dostum bişey olmaz, root dediğin atla deve değil basit bir şey. Ayrıca unroot edebiliyorsun daha sonra. Takma kafana basit işler bunlar.
-
unroot yapınca tekrar garanti kapsamına giriyor mu? -
quote:
unroot yapınca tekrar garanti kapsamına giriyor mu?
evet ben öyle biliyorum -
Keske konuyu daha önce görseydim. Bir p880 mağduru olarak asla derdim.. neyse telefonu tozlu yerlerde kullanmaya bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
garanti konusunu önemsemiyorsanız root atabilirsiniz. -
telefonu aldım Bimeks ten de 1.5 aydır kullanıyom telefonda sıkıntı yok güzel..
Üzerine 1 kupa bardak çay döktüm telefon sağlam bir tek sensör bozuldu kulağıma götürüyorum ekran kararıyor dahada açılmıyo telefon görüşmesi bitene kadar..
ŞİDDETLE DERİMKİ : Asla Bimeks ten telefon almayın garantisi parallel ithalat olduğu için cart curt firma bakıyor. 2 haftadan fazla oldu telefon garantide. Garanti firmasını arıyorum biri Telefona cevap veriyor "efendim" diye acaba yanlışlıkla mı aradım ev telefonunu diye soruyom orası yurtel elek. mi adam evet diyiyo :D
şaka gibi ne olduğu belirsiz firmalarla anlaşıyor bimeks
ŞİDDETLE BİMEKS Sİ KINIYORUM ADAMLAR TELEFONU SATARKEN DEMEDİ PARALEL İTHALAT OLDUĞUNU. NEYSE SİZ AYNI HATAYA DÜŞMEYİN -
quote:
Üzerine 1 kupa bardak çay döktüm telefon sağlam bir tek sensör bozuldu kulağıma götürüyorum ekran kararıyor dahada açılmıyo telefon görüşmesi bitene kadar..
ŞİDDETLE DERİMKİ : Asla Bimeks ten telefon almayın garantisi parallel ithalat olduğu için cart curt firma bakıyor. 2 haftadan fazla oldu telefon garantide. Garanti firmasını arıyorum biri Telefona cevap veriyor "efendim" diye acaba yanlışlıkla mı aradım ev telefonunu diye soruyom orası yurtel elek. mi adam evet diyiyo :D
ŞİDDETLE BİMEKS Sİ KINIYORUM ADAMLAR TELEFONU SATARKEN DEMEDİ PARALEL İTHALAT OLDUĞUNU. NEYSE SİZ AYNI HATAYA DÜŞMEYİN
Geçmiş olsun hocam .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eugnie
quote:
ŞİDDETLE BİMEKS Sİ KINIYORUM ADAMLAR TELEFONU SATARKEN DEMEDİ PARALEL İTHALAT OLDUĞUNU. NEYSE SİZ AYNI HATAYA DÜŞMEYİN
Geçmiş olsun hocam .
saol
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- guide sticker ne demek
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X