Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi istanbul forum şubesi ile konuştum....kutu içeriği "special edition" yalnız paralel ithalat......garantör firma "başak elektronik" dediler.....
  • iptal etsem mi acaba! paralel ithalat olmasa iyiydi yaa. bozulursa muhatap bulamayacagiz.
    bana sadece yedek pil lazimdi zaten. 32 gb lik kart da alacaktim. jelatini kapagiydi kalemiydi hafiza karti masaustu standi falan kullanmayacaktim. garanti işi bozdu. bu devirde bimekse bile guvenmeyeceksin arkadas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

iptal etsem mi acaba! paralel ithalat olmasa iyiydi yaa. bozulursa muhatap bulamayacagiz.
    bana sadece yedek pil lazimdi zaten. 32 gb lik kart da alacaktim. jelatini kapagiydi kalemiydi hafiza karti masaustu standi falan kullanmayacaktim. garanti işi bozdu. bu devirde bimekse bile guvenmeyeceksin arkadas.

fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. yine de siz bilirsiniz.
    bu arada bimeks de fiyatı eski haline yükseltmiş diyorlar =D
  • distribütör ürünüyse hediyeleri mutlaka vardir. lakin cok uygun fiyata oldugu icin buyuk ihtimal paralel ithalattir. paralel ithalat oldugu icin hediyeleri yoktur. benim fikrim boyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

bimeksin fiyat politikasını hiç anlamadım optimus 3d fiyatları bimeks ve hb dehttp://www.bimeks.com.tr/urun/121941/lg-p920-3d-metal-black.aspx
    http://www.hepsiburada.com/liste/lg-optimus-3d-p920-8-gb/productDetails.aspx?productId=telceplgp920&categoryId=371946

bimekste stokta o ürün yok zaten haftalardır öyle duruyor fiyat. onu bir kenarda unutmuşlar. birinin dürtmesi lazım bir şeyi yapmaları için

• 4x te birşey farkettim. ekran koruyucuyu yapıştırdıktan sonra kalemle yazarken bayaa bir bastırmamız gerekiyor yoksa algılamıyor ekran
    elle kullanırken sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

Orijinalden alıntı: eM0chaN xD

arkadaşlar bi bakarmısınız alttaki linkten bimekste telefonu bu fiyata görünce şok oldum bu gerçekten lg optimus 4x hd mi? bi yamuk olmasın lütfen hemen cevap verin doğruysa hemen alıcam???

http://www.bimeks.com.tr/urun/125488/lg-p880-white.aspx#payment

evt şu anda indirimde sadece beyaz ama

zaten alsam beyazını alacaktım ama şans yok bende kartın limiti 1000 tl ama 750tl si kullanılabilir şuan of yaaa bu fiyatı kaıçrdığım için intahar edicem nerdeyse burdaki bimeks mağazasında da yokmuş internettende limit yetersiz acaba bimeksin sitesinden bi kısmını peşin gerisini kartla ödeyebilirmiyim(hepsiburada.com daki gibi) ??

• arkadaşlar kredi kartına atm den para yükleyebilirmiyim ??? şuan kullanılabilir limit 750tl 200tl daha yükleyip telefonu alabilirmiyim acaba lütfen çabuk cevap verin telefon stoğu her an tükenebilir???
  • quote:

arkadaşlar kredi kartına atm den para yükleyebilirmiyim ??? şuan kullanılabilir limit 750tl 200tl daha yükleyip telefonu alabilirmiyim acaba lütfen çabuk cevap verin telefon stoğu her an tükenebilir???

ATM' den parani cek. Elinde telefonun nakit parasi olsun. ATM' den havale yap telefonun tum parasini. (Kartsiz islem...) Siparis numarani ve adini aciklama kismina yazmayi unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: clumephi

quote:

arkadaşlar kredi kartına atm den para yükleyebilirmiyim ??? şuan kullanılabilir limit 750tl 200tl daha yükleyip telefonu alabilirmiyim acaba lütfen çabuk cevap verin telefon stoğu her an tükenebilir???

ATM' den parani cek. Elinde telefonun nakit parasi olsun. ATM' den havale yap telefonun tum parasini. (Kartsiz islem...) Siparis numarani ve adini aciklama kismina yazmayi unutma.

birazdaha detaylı anlatırmısın acaba daha önce hiç böyle bir işlem yapmadığım için pek birşey anlamadım ? şimdi elimde 200 tl var ben sadece bu 200tl yi kredi kartı limitinin üstüne yüklemek istiyorum sonrada eve gelip bimeksin internet sitesinden alıcam telefonu , böyle birşey yapabilirmiyim ? yapabilirsem nasıl yaparım?

• Limitini yukseltmeden yapabilir misin alisverisi internetten bilmiyorum. Benim anlattigim sekilde ATM' den havale yapabilirsin ancak. Limitin kadar parayi ATM' den cek, elindeki parayi ekle: oldu sana telefon parasi. ATM' den kartsiz islemle havale yap elden, Bimeks' ten verilen siparis numarasini aciklama kismina girerek. Oncesinde netten siparis vermis olman lazim bunun icin. Belki daha kolay bir yol vardir; ama benim aklima gelen bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clumephi -- 19 Kasım 2012; 16:36:56 >
  • quote:

Artık alamazsın bimekste fiyat arttı ,

kredi kartının limiti önemli değil istediğin miktar parayı Kredi kartı hesabına ATM' den yatırıp, veya havale ederek harcayabilirsin.

yani :

kredi kartı limiti 10 lira olsun,
    sen 1000 lira veya sınırsız para yatırabilirsin. istediğini de alabilirsin.
  • Arkadaşlar ben hala bu telefonun şarj kısmıyla ilgili konularda kafa patlatıyorum çünkü diğer sorunlar ki zaten başka bi sorunu yok pek zamanla elbette çözülür. Birşey farkettim sizinle bunu paylaşmak istiyorum. Telefonu kapalı şarja taktığımızda çok hızlı bi şekilde doluyor ama bununla beraber çok hızlı bir şekilde de bitiyor. Ben telefonu gece açık şarja taktım ve tamamen dolduğunda çıkarmadım sabah çıkardım. Yani 7-8 saat civarı şarj oldu ve farkettim ki bu şekilde şarj baya bir inat etti düşmemek için. Şu an 1 gün 10 saattir telefon açık ve internet sürekli açık uzun bir süre youtube den video izledim yine uzun bi süre oyun oynadım tarayıca dolaştım bunlara rağmen şarj şu an %39 civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axtrew

quote:

kredi kartının limiti önemli değil istediğin miktar parayı Kredi kartı hesabına ATM' den yatırıp, veya havale ederek harcayabilirsin.

yani :

tamam teşekkür ederim zaten bimeksteki paralel ithalatmış fiyatıda arttı alırsam hepsiburadadan alırım neyse biraz heyecan yaptım bu kadar ucua alacam diye oda olmadı

• aspahlt 7 oynayan varmı bu telefonda v10c den ona göre indircemde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Axtrew

quote:

yani :

tamam teşekkür ederim zaten bimeksteki paralel ithalatmış fiyatıda arttı alırsam hepsiburadadan alırım neyse biraz heyecan yaptım bu kadar ucua alacam diye oda olmadı

kimden öğrendiniz paralel ithalat oldugunu

• Bu telefona flash player yukleyen var mi varsa nerden ve nasil yuklediniz ayrica telefonda problem yaratiyor mu flash player yuklemek?

• quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Bu telefona flash player yukleyen var mi varsa nerden ve nasil yuklediniz ayrica telefonda problem yaratiyor mu flash player yuklemek?

tamindir den flash player 11 i yukledim, indirdigim yerde yaziyordu nasil yuklenecegi. Flash player i yuklemek herhangi bir soruna neden olmadi.

• Link i de şurda
    http://www.tamindir.com/adobe-flash-player/android/

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.