Şimdi Ara

LG Optimus 4x HD P880 mi LG Nexus 4 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Prestor

nexus4 de cızırtı ve kameranın içindeki yuvada sallanmasından ötürü ses çıkardığı söyleniyor, afedersiniz 1400 liraya gidip telefon alıcam, onunda başı ...ü sallanıcak olacak şey değil.

Bende nexus 4 ile p 880 arasında kalmıştım ama nexus forumunu okudukça telefondan soğudum. Şuan aklımda sadece p880 var ama onunda yazılım güncellemesinin sıkıntılı olabieceğini düşündüğümden tam içime sindiremiyorum

bir insan tükürdüğünü ancak bu kadar güzel yalar, nexus 4 siparişini verdim
  • acil olarakta inceleme yapsan çok mesut oluruz Bende bir telefon alıcam acayip kararsızım. Gerçi fiyat önemli ben full hd ler çıkınca eskileri ucuzlar dedim ama bir cacık yok. One x+ düşüneyim dedim fiyat pahalı. Samsung istemiyorum daha önce tv nedeni ile yaşadığım sorun nedeni ile acayip soğudum. LG yada HTC kalıyor geriye HTC de bir ucuzlayamadı geriye lg kaldı. Bu nexusla p880 arasında alıyorum. Arttırılabilir hafıza önemli değil ama yedek batarya ve zengin kutu içeriği kafamı acayip karıştırıyor. Sen bir inceleme yaparsan karar verelim

P880 1060 TL'ye tekmarda 1099 TL'ye kliksa da bulunuyor fiyat gerçekten çok iyi. Üstelik LG garantisinde aracı filan mevcut değil.

• ben de maalesef ikisi arasında kaldım. 4x'te ram ve güncelleme kuşkusu, nexus 4'te ise artırılamayan hafıza ve birazda tasarımı eksi. Ayrıca 2 modelinde kamerası ile ilgili yorumlar pek iyi değil. Bu arada 4x hepsiburada da 999 TL. nexus 4 ise n11.com'da 1249 TL.
  • Nexus 4 GPU su 4x hd ye göre daha iyi .

http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/Qualcommun-Adreno-320-GPUsu-GLBenchmarkta-Tegra-3den-250ye-varan-oranda-daha-hizli.htm

işlemciside daha iyi.

http://www.gsmarena.com/google_nexus_4_vs_samsung_galaxy_s_iii-review-864p5.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muksit_aksu -- 27 Nisan 2013; 22:34:46 >

• Optimus G>Nexus4>4xHD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar p880 ile nexus 4 mü kıyaslıyor yoksa şaka mı yapıyorlar p880 nexus 4.ün eline su dökemez. Ancak lg Optimus g ile kıyaslandığında tartışma söz konusudur. Bu kıyaslamayı yapanların telefon donanım ve özelliklerinden bi haber olduğu kesin. He şunu kabul ederim tasarım olarak lg daha şık. Sadece bu ama. Ötesi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eski zaten :) ALLAH'tan eski konu. Bence oda yanılıp yazmıştır diye düşünüyorum.. :D

Şuan böyle bir konu açmazdı arkadaşımız.. :) Acaba nasıl bir telefon aldı keşke onuda yazsa idi bizlerde bilseydik.. Ama herhalde nexus 4 almıştır bu saatten sonra, eğer almadı ise inşallah optimus g alır
  • p880 yarından itibaren 999tl olacakmış teknosalarda.almak istiyenler için güzel fiyat.

ama tabikide nexus 4 daha iyi bir telefon
  • Ben de ikisi arasında kaldım en sonunda nexus a karar kıldım
  • 2side iyi telefonlar
  • nexus nexus nexus derim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.