Şimdi Ara

LG OPTIMUS 4X HD P880 NASIL ROOT YAPILIR YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha once galasxy s 2 vardı,ısınma onun kadar olmuyor,yine jarzı galaxy s2 den daha fazla gidiyor,ekrana sert bastırınca hic birsey olmuyor,gps falan sorunsuz hemen baglanıyor,kaplosuz aglara sorunsuz baglanıyor,eline aldıgınızda kaliteli hissini hemen veriyor,benim icin en onemli olanlar telefonun tip ve ekran kalitesi o yuzden bu telefonu sectim,performansa gelecek olursak 4 cekirdekli zaten digerlerinden geri kalacagini sanmıyorum.

asagidaki linkten ROOT yapabilirsiniz optimus 4X HD telefonu

http://www.ibtimes.co.uk/articles/371482/20120808/root-lg-optimus-4x-hd-install-guide.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armozgur -- 25 Ağustos 2012; 1:54:14 >

• pili kaç saat gidiyo toplam?
    Bende bu telefondan istiyorum tera 3 oludğu için tegraya özel oyunlar çıkıyo nvidia kaynaklı olduğu için.
  • ben telefonu cok kurcalıyorum ona ragmen bir gun yetiyor bana.
  • Telefonun çerçevesindeki parlak kenar metal değil,iç kısmından bisturi ile kestim bizzat..
  • cihaza sahip arkadaslar; cihazın kutu içeriği,üzerinde gelen tegra oyunlar varmı?varsa hangileri?..16 gb hafıza kartıyla geliyor diyorlar doğrumu?..ve daha önce km900 den kalan kötü bir izlenim var LG için bende,özellikle konusurken kulak ahize kısmında çok kötü bir ısınma yapmaya baslıyordu bundada böyle bir sorun fark eden oldumu?..

cihazın video çekimlerinde you tube da örneklerinde belirgin bir odaklama sorunu var gibi geldi,cihaz durmadan odaklanıyor bunu sizlerde yasadınızmı?..çok normal değil çünkü olur olmaz odaklanma yapması?..

cvb veren arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 7 Eylül 2012; 4:12:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

cihaza sahip arkadaslar; cihazın kutu içeriği,üzerinde gelen tegra oyunlar varmı?varsa hangileri?..16 gb hafıza kartıyla geliyor diyorlar doğrumu?..ve daha önce km900 den kalan kötü bir izlenim var LG için bende,özellikle konusurken kulak ahize kısmında çok kötü bir ısınma yapmaya baslıyordu bundada böyle bir sorun fark eden oldumu?..

cihazın video çekimlerinde you tube da örneklerinde belirgin bir odaklama sorunu var gibi geldi,cihaz durmadan odaklanıyor bunu sizlerde yasadınızmı?..çok normal değil çünkü olur olmaz odaklanma yapması?..

hocam kullanıcılar acilen cavp verirlerse seviniriz alma safasındayız Benim sorum ahize sesi nasıldır yani temiz ve yüksek bir kalite sunuyor mu Özellikler gürültülü ortamlarda rrahat görüşme yapılabiliyormuyuz?

• ACİLLL cevap bekleniyor forumdaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

cihaza sahip arkadaslar; cihazın kutu içeriği,üzerinde gelen tegra oyunlar varmı?varsa hangileri?..16 gb hafıza kartıyla geliyor diyorlar doğrumu?..ve daha önce km900 den kalan kötü bir izlenim var LG için bende,özellikle konusurken kulak ahize kısmında çok kötü bir ısınma yapmaya baslıyordu bundada böyle bir sorun fark eden oldumu?..

hocam kullanıcılar acilen cavp verirlerse seviniriz alma safasındayız Benim sorum ahize sesi nasıldır yani temiz ve yüksek bir kalite sunuyor mu Özellikler gürültülü ortamlarda rrahat görüşme yapılabiliyormuyuz?

• senin çekindigin sorunların hiç biri bende yok,haber vereyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armozgur

senin çekindigin sorunların hiç biri bende yok,haber vereyim dedim.

cevabınız içi teşekkür ederim hocam çok yakında bende aranıza katılacağım
  • arkadaş ne telefonmuşşş...milletin ağzından kerpetenle laf çıkıyor,madem konuşmayacaksınız kimseye faydanız olmayacak ne diye konu açıyorsunuz...
    herkeste bir trip...
  • Odaklanma sorununu bende farkettim. ama güncelleme sonrası sorun ortadan kalktı. şu an normal

kutu içinden 2 adet nfc etiketi çıkıyor. yüklü oyun yok. playstore dan indiriyorsun. orasını fazla kurcalamadım

Dahili bellek 16 gb. ayrıca micro sd yuvası var yani microsd yuvasında kartla gelmiyor dahili bellek. Ama görev yöneticisinde dahili bellekte card diye gözüküyor. boş olan kart yuvası sanırım 64 gb destekli

ahize ses kalitesi iyi ama handsfree için aynı şeyi söyleyemeyecem. handsfree de karşı tarafın ses tonu garip geliyor alışana kadar. daha önce kullandığım samsung wave ile kıyaslarsam.

Cevaplama konusunda kusurabakmayın 2350m rakımlı yerde kapsama alanı dışındaydım. Şu an bu telefona sahip çok fazla arkadaşta yok sanırsam.

Ben telefonu fazla kurcalamıyorum şu sıralar. internet veri alışverişini kapatmıyorum. ama sadece 2g şebekeyi kullanıyorum. wifi evde olduğum zamanlar açık. gps kapalı ekran parlaklı %55 ve otomatik. nfc kapalı. bu haldeyken gece 12.00 da şarja taktım. sabah 7.30 da şarjdan çıkardım. kakaotalktan 8-10 mesaj attım. yaklaşık 7-8 dk telefon görüşmesi şuan saat 16.11 pil durumu %91.

• quote:

Orijinalden alıntı: zetec53

Odaklanma sorununu bende farkettim. ama güncelleme sonrası sorun ortadan kalktı. şu an normal

kutu içinden 2 adet nfc etiketi çıkıyor. yüklü oyun yok. playstore dan indiriyorsun. orasını fazla kurcalamadım

Dahili bellek 16 gb. ayrıca micro sd yuvası var yani microsd yuvasında kartla gelmiyor dahili bellek. Ama görev yöneticisinde dahili bellekte card diye gözüküyor. boş olan kart yuvası sanırım 64 gb destekli

ahize ses kalitesi iyi ama handsfree için aynı şeyi söyleyemeyecem. handsfree de karşı tarafın ses tonu garip geliyor alışana kadar. daha önce kullandığım samsung wave ile kıyaslarsam.

Cevaplama konusunda kusurabakmayın 2350m rakımlı yerde kapsama alanı dışındaydım. Şu an bu telefona sahip çok fazla arkadaşta yok sanırsam.

Ben telefonu fazla kurcalamıyorum şu sıralar. internet veri alışverişini kapatmıyorum. ama sadece 2g şebekeyi kullanıyorum. wifi evde olduğum zamanlar açık. gps kapalı ekran parlaklı %55 ve otomatik. nfc kapalı. bu haldeyken gece 12.00 da şarja taktım. sabah 7.30 da şarjdan çıkardım. kakaotalktan 8-10 mesaj attım. yaklaşık 7-8 dk telefon görüşmesi şuan saat 16.11 pil durumu %91.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,uzun konuşmalarda yada kısa farketmez, ahize kısmında yani kulağını koyduğun zaman bir ısınma oluyormu?..normal kullanımdaki ısınmadan bahsetmiyorum o normal diye düşünüyorum?..birde bu cihazada tegra 4 çekirdeki işlemci var farkını gördünüzmü genel olarak oyun vs durum nasıl tsk ederim şimdiden...ahize sesinin kalitesi de çok önemli...

cihazı diğer telefonlardan ayıran sizce en olumlu olumsuz yanları nelerdir kısaca bunada değinirseniz topluca alacak olanlara ısık tutmuş olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 14 Eylül 2012; 17:41:52 >

• ahizede bir ısınma farketmedim. ancak benim konuşmalarım 3-5 dk sürmekte

bildirim ışığı olsadı daha iyi olurdu

oyunla aram pek yok o yüzden işlemci konusunda neye göre kıyaslama yapacağımı bilemiyorum. aslında bi video çektim ama bi türlü siteye ve youtube koyamadım 180mb civarında bi video. boyutunu küçültmeye çalıştım pek beceremedim yardımcı olabilirseniz videoyu upload edebilirm
  • sonunda ekleyebildim. 1.bölüm linki
    http://www.youtube.com/watch?v=UqXY6yWP90s&feature=youtu.be
  • Bu telefona kendimiz ROM nasıl yukleriz bilen anltaırsa sevinirim,ROOT olayını yazdık,malüm yazılım gecikince kendimiz yaqzılım atalım veya bir problemle karşılaştıgımızda.
  • arkadaşlar telefonda öyle rahatsız edici dereccede bir ısınma yok ancak nete 3g ile girerseniz ve çok sayıda sekme açarsanız bir süre sonra cihazın üst kısmında ısınma oluyor. telefon gerçekten harika bana göre tek eksi yönü ahize sesi birazcık kısık gibi geldi birde hoparlörden görüşme yaparken sesi sona kadar açarsanız çızırtı yapıyor Ancak bunlar bence yazılımsal sorunlar ve gelecek güncellemelerle düzelecektir
  • Ben kendi telefonumu ROOT yaptım ama ROM yukleme işini bir turlu beceremedim bu konuda bilgisi olan varsa ve bizimle paylasırsa sevinirim.
  • Ben kendi telefonumu ROOT yaptım ama ROM yukleme işini bir turlu beceremedim bu konuda bilgisi olan varsa ve bizimle paylasırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.