Şimdi Ara

LG Optimus 4x P880 Custom rom yükleme klavuzu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
8
Favori
59.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlıyorum teşekkür ederim en azından ilgilendiniz.
  • Arkadaslar ben bir turlu bootloader kilidini acamadim takilip kaliyor lg ekraninda pc de aygit yoneticisinde fastboot driveri unlem isaretli gosteriyor nasil bir yol izlemeliyim lg driverleri kurulu pc de win7 win8 ikisindede deniyorum bi turlu acamadim yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyavuz20

Arkadaslar ben bir turlu bootloader kilidini acamadim takilip kaliyor lg ekraninda pc de aygit yoneticisinde fastboot driveri unlem isaretli gosteriyor nasil bir yol izlemeliyim lg driverleri kurulu pc de win7 win8 ikisindede deniyorum bi turlu acamadim yardimci olursaniz cok sevinirim.

Hangi yintemi denediniz hocam fastboot driver ini guncellemeyi denedinizmi

• Fastboot driveri guncellemiyor pc sastim kaldim

• lg costum rom dan orjınale nasıl doneriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyavuz20

Fastboot driveri guncellemiyor pc sastim kaldim

1. Telefonu USB Hata ayıklama moduna almayı unutmayın.
    2. Benim yukarıda videoda anlattığım yöntemi uyguluyorsanız klasör içerisindeki CT_HsPhone_General_Drivers.exe adlı dosyayı çalıştırmayı unutmayın.
    Başka ekstra brşey yapmanıza gerek olmaması gerekiyor.
  • arkadaşlar mokee indirmede kaldım acil lütfen yardım edinnnn.nasıl indircem anlamadım
  • yaptım beyler bu anlatımı yapan arkadaşa çok teşekkürler yalnız google play in yerinde gelen şey çince onu nasıl düzeltebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4xhdbatistuta

yaptım beyler bu anlatımı yapan arkadaşa çok teşekkürler yalnız google play in yerinde gelen şey çince onu nasıl düzeltebilirim

İlk mesajda google play linki var onu rom atar gibi atin

• saol akrdeşim peki şimdi bu rootlamanın özgür dünyasını nasıl kullancam bi sürü özellik var bu konuda bana rehber olabilecek bi site yada birisin bana yardımcı olabilrmi.bide msj yazmaya geldiğimde çince yazılar var onları nasıl halledebilriim.
  • quote:

saol akrdeşim peki şimdi bu rootlamanın özgür dünyasını nasıl kullancam bi sürü özellik var bu konuda bana rehber olabilecek bi site yada birisin bana yardımcı olabilrmi.bide msj yazmaya geldiğimde çince yazılar var onları nasıl halledebilriim.

Custom Rom kullanıyorsanız zaten root nimetlerinden faydalanmaya başlamışsınız demektir.
    Ancak şu da var ki, bizim telefonumuz bu konuda biraz şanssız. Fazla bir alternatifimiz yok ve yapılan birkaç tane Custom Rom da sağlıklı değiller. Sağlam bir rom gelene kadar yapılacak birşey yok.
    Cyanogen'i deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

saol akrdeşim peki şimdi bu rootlamanın özgür dünyasını nasıl kullancam bi sürü özellik var bu konuda bana rehber olabilecek bi site yada birisin bana yardımcı olabilrmi.bide msj yazmaya geldiğimde çince yazılar var onları nasıl halledebilriim.

Custom Rom kullanıyorsanız zaten root nimetlerinden faydalanmaya başlamışsınız demektir.
    Ancak şu da var ki, bizim telefonumuz bu konuda biraz şanssız. Fazla bir alternatifimiz yok ve yapılan birkaç tane Custom Rom da sağlıklı değiller. Sağlam bir rom gelene kadar yapılacak birşey yok.

teşekkür ederim cvbın içinde.bişey sorcam indirdim romu ama o youtube da anlatılan videodaki gibi root explorerı kuramadım onu nasıl yapabilirimm bundan sonra.birde çince bi market indi google play çince gibi bişey galiba ayriyetten google playde var.http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip işte bunu indirdim ama çince çıktı bu napabilriim bunu düzeltmek için?

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim cvbın içinde.bişey sorcam indirdim romu ama o youtube da anlatılan videodaki gibi root explorerı kuramadım onu nasıl yapabilirimm bundan sonra.birde çince bi market indi google play çince gibi bişey galiba ayriyetten google playde var.http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip işte bunu indirdim ama çince çıktı bu napabilriim bunu düzeltmek için?

Hangi videodaki hangi yükleme olduğunu yazmamışsınız. Android'te uygulama yüklemenin birçok yolu vardır. En basit yolu, apk dosyasını telefona kopyalarsınız, telefonda dosya yöneticisini açarak dosyayı bulup üstüne tıklarsınız. Hepsi budur.

Eğer ilk yükleme ise cihaz default olarak market harici yerlerden dosya yüklemeye kapalı gelecektir. Zaten ilk yüklemede size bir uyarı ekranı gelecek, izin vermek istiyorsanız ayarı değiştirin diyecektir. Değiştir dediğinizde de sizi ayarın olduğu sayfaya götürecek. Burada sadece Bilinmeyen Kaynaklar yazan ayarı işaretlemeniz yeterli. Yada elle Menü-->sistem ayarları-->güvenlik-->bilinmeyen kaynaklar yolunu izleyerek te daha önceden bu ayarı aktif edebilirsiniz. Bundan sonra apk dosyalarının üstüne tıklayarak yükle demeniz yeterli olacaktır.

Telefonda dosya yöneticisi yoksa, marketten ES Explorer, Solid Explorer v.b. yüzlerce dosya yöneticisinden birini yükleyebilirsiniz. Daha sonra da apk dosyanızı bu dosya yöneticisi üzerinden yüklersiniz.

Telefonda dosya yöneticisi yok ve markete girmek te istemiyorsunuz. O zaman bir bilgisayar yardımıyla yükleme yapacaksınız. Adb dosyalarını bilgisayarınıza indirmiş olmanız, komut satırından bu dosyaların olduğu klasöre girmiş olmanız ve telefonunuzun USB Hata Ayıklama modunu aktif etmiş olmanız gerekiyor. Menü-->Sistem ayarları-->Geliştirici seçenekleri-->USB Hata ayıklama yolunu izleyerek hata ayıklama modunu bulabilirsiniz. Bunları yaptıysanız telefonu bilgisayara bağlayıp;

adb install dosyaadi.apk

komutu ile yüklemenizi yapabilirsiniz.

Çince için birşey diyemem. Ne yüklediğiniz romu biliyorum, ne de nerelerin Çince olduğundan bahsetmişsiniz. Telefonun dilini Menü-->Sistem ayarları-->Dil ve Giriş seçenekleri-->Dil yolunu izleyerek değiştirmeniz mümkün. Eğer menüler Çinceyse ayarların sol taraflarındaki ikonlara bakarak A harfinin olduğu klavye tuşunu bulup ona basarak en üstteki seçenekten değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 9 Temmuz 2013; 8:50:23 >

• quote:

quote:

cyogenmod 10.1 i kurup kullandınızmı Çetin Bey? izlenimleriniz nasıl? aklımda benim tek bir custom rom var oda bu CM 10.1 ne dersiniz? veya başka rom tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

quote:

quote:

cyogenmod 10.1 i kurup kullandınızmı Çetin Bey? izlenimleriniz nasıl? aklımda benim tek bir custom rom var oda bu CM 10.1 ne dersiniz? veya başka rom tavsiye edermisiniz?

cm 10.1 ve werewolfjb kernel iyi gibi şuanlık mokee çok şarj yiyordu en son

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

quote:

quote:

quote:

cm 10.1 ve werewolfjb kernel iyi gibi şuanlık mokee çok şarj yiyordu en son

birazdan anlatıma göre cm 10.1 yüklemeyi deniycem, inş. bir terslik çıkmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi videodaki hangi yükleme olduğunu yazmamışsınız. Android'te uygulama yüklemenin birçok yolu vardır. En basit yolu, apk dosyasını telefona kopyalarsınız, telefonda dosya yöneticisini açarak dosyayı bulup üstüne tıklarsınız. Hepsi budur.

Eğer ilk yükleme ise cihaz default olarak market harici yerlerden dosya yüklemeye kapalı gelecektir. Zaten ilk yüklemede size bir uyarı ekranı gelecek, izin vermek istiyorsanız ayarı değiştirin diyecektir. Değiştir dediğinizde de sizi ayarın olduğu sayfaya götürecek. Burada sadece Bilinmeyen Kaynaklar yazan ayarı işaretlemeniz yeterli. Yada elle Menü-->sistem ayarları-->güvenlik-->bilinmeyen kaynaklar yolunu izleyerek te daha önceden bu ayarı aktif edebilirsiniz. Bundan sonra apk dosyalarının üstüne tıklayarak yükle demeniz yeterli olacaktır.

Telefonda dosya yöneticisi yoksa, marketten ES Explorer, Solid Explorer v.b. yüzlerce dosya yöneticisinden birini yükleyebilirsiniz. Daha sonra da apk dosyanızı bu dosya yöneticisi üzerinden yüklersiniz.

Telefonda dosya yöneticisi yok ve markete girmek te istemiyorsunuz. O zaman bir bilgisayar yardımıyla yükleme yapacaksınız. Adb dosyalarını bilgisayarınıza indirmiş olmanız, komut satırından bu dosyaların olduğu klasöre girmiş olmanız ve telefonunuzun USB Hata Ayıklama modunu aktif etmiş olmanız gerekiyor. Menü-->Sistem ayarları-->Geliştirici seçenekleri-->USB Hata ayıklama yolunu izleyerek hata ayıklama modunu bulabilirsiniz. Bunları yaptıysanız telefonu bilgisayara bağlayıp;

adb install dosyaadi.apk

komutu ile yüklemenizi yapabilirsiniz.

Çince için birşey diyemem. Ne yüklediğiniz romu biliyorum, ne de nerelerin Çince olduğundan bahsetmişsiniz. Telefonun dilini Menü-->Sistem ayarları-->Dil ve Giriş seçenekleri-->Dil yolunu izleyerek değiştirmeniz mümkün. Eğer menüler Çinceyse ayarların sol taraflarındaki ikonlara bakarak A harfinin olduğu klavye tuşunu bulup ona basarak en üstteki seçenekten değiştirebilirsiniz.

http://forum.xda-develo...forumdisplay.php?f=1653
    http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip
    custom rom yükleme kılavuzunda anlatılan adımları izledim bu linkleri kullandım mokee indirdim.ama işte google play e benzeyen belkide çincesi diye düşündüğüm bi program geldi mk adı altında böle alışveriş sepeti simgeli bişey birde du adı altında mavi simgeli bi program indi bunlar ne dir acaba.birde moke' iyimidir başka bi rom tavsiye edermisiniz?

• arkadaşlar CM 10.1 İ kurdum gayet güzel lakin ben bu romu nasıl türkçe yapabilirim?
  • quote:

arkadaşlar CM 10.1 İ kurdum gayet güzel lakin ben bu romu nasıl türkçe yapabilirim?

Settings > language and input >language kismindan turkce yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

quote:

arkadaşlar CM 10.1 İ kurdum gayet güzel lakin ben bu romu nasıl türkçe yapabilirim?

Settings > language and input >language kismindan turkce yapabilirsiniz

teşekurler cihaz tamamen türkçe oldu lakin her dokundugumda bu titremesini nerden kapatabilirim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.