Şimdi Ara

LG Optimus 4x P880 Custom rom yükleme klavuzu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
8
Favori
59.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

JB'den ICS'e geri dönüş videosunu ve LG Flash Tool ile kullanılabilecek dz ve dll uzantılı dosyaların, kdz uzantılı dosyaların içerisinden nasıl çıkarılabileceğinin resimlerle anlatımını, 2. ana konunun 1. sayfadaki ilk mesajıma ekledim.

http://forum.donanimhaber.com/m_77174033/f_//tm.htm#77201899

Çetin bey merhaba,
    Custom firmware yükledikten sonra örneğin orjinal firmwareye lg suite ile dönebiliyormuyum yoksa yukarda dediğiniz gibi lg flash tool ile mi geri dönmem gerekiyor

En basit yöntem Custom rom yüklemeden önce CWM Recovery'den alacağınız backup'ı, restore ile geri yüklemektir. Ben öyle yaptım. Ayrıca Flash tool ile de yükleniyor olması gerekir ama henüz denemedim.

• Bu arada dün werewolf'u yüklemiştim IMEI uçmuş görünüyor. Bilginiz olsun. Bayram sabahı iki ayağım bir pabuca girdi.
  • En iyisi ben custom firmwareye bulasmıyım çıkamam işin içinden bizim telefonlar için Şarjlı kılıf üretsinler artık ya
  • Herkese iyi aksamlar. Telefonuma cynagenmod 10.1 stable versiyon yukledim ve ufak tefek bug lar disinda hersey yolundaydi. Ta ki bu son iki gune kadar. Son iki gundur telefonun kilidini kapatsam bile kendi kendine ekran tekrar aktif oluyor ( 1-2 saniye icinde ) ve bugun fotograf cekerken cektigim fotograflara baktigimda nerdeyse yarisi gri ekran goruntusu seklinde cikmaya basladi ve devam ediyor. Bularin cozumunu bilen var mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu arada dün werewolf'u yüklemiştim IMEI uçmuş görünüyor. Bilginiz olsun. Bayram sabahı iki ayağım bir pabuca girdi.

Bilginiz olsun, CWM'den almış olduğum, v20c'nin Backup'ını geri yükledim, IMEI geri geldi.

• quote:

quote:

Bu arada dün werewolf'u yüklemiştim IMEI uçmuş görünüyor. Bilginiz olsun. Bayram sabahı iki ayağım bir pabuca girdi.

Bilginiz olsun, CWM'den almış olduğum, v20c'nin Backup'ını geri yükledim, IMEI geri geldi.

Ustadim ben de recovery yapacaktim fakat baktigim da system boot vs sekmeler cikiyor Rom managerda

• quote:

Orijinalden alıntı: recepgumus

quote:

quote:

Ustadim ben de recovery yapacaktim fakat baktigim da system boot vs sekmeler cikiyor Rom managerda

Telefonu kapatacaksınız,
    Ses Kısma ve Power tuşuna basıp LG logosu geldiğinde power'ı bırakacaksınız,
    CWM recovery ekranı geldiğinde de ses kısma tuşunu bırakacaksınız,
    Backup & Restore seçeneği üzerine gelip power ile seçeceksiniz,
    Restore üzerine gelip power ile seçeceksiniz,
    Otomatik olarak sdcard'ınızdaki Nandroid dosyaları bulunacak ve önünüze gelecek. Eğer 1'den fazla backup'ınız varsa hangisini istiyorsanız onu seçecek ve yükleyeceksiniz.

Bu işlemler CWM Recovery'den alınmış Nandroid Yedeklerin geri yüklenmesidir. Bunlar ile yazdıklarınız arasında hiçbir bağ yok. Ben mi yanlış anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 10 Ağustos 2013; 15:27:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F1661

kholk telefonda android 4.3 ü çalıştırmış, telefon, data , wifi vs. çalışıyormuş, yarına kadar
    test edecekmiş , testleri geçerse yarın yayınlayacak, custom romlarla ilginen arkadaşlara duyurmak istedim

kardes kholk dediğin CM ekibindenmi? yoksa onlardan ayrı çalışan bir Rom grubumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

quote:

kholk telefonda android 4.3 ü çalıştırmış, telefon, data , wifi vs. çalışıyormuş, yarına kadar
    test edecekmiş , testleri geçerse yarın yayınlayacak, custom romlarla ilginen arkadaşlara duyurmak istedim

kardes kholk dediğin CM ekibindenmi? yoksa onlardan ayrı çalışan bir Rom grubumu?

Kholk, Eternity Grubundan. Kendi Kernel'leri ile Cyanogen'in romları üzerinde çalışıyorlar.

Ama çok fazla problem çıkıyor. Her çıkardığı romun ardından birkaç tane güncelleme yapması gerekiyor. Ayrıca Baseband sorunundan oldukça fazla bahsediliyor. Sanırım sinyal alamama yada IMEI sıfırlama problemi. Tam olarak ne olduğunu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 13 Ağustos 2013; 22:29:42 >

• quote:

JB'den ICS'e geri dönüş videosunu ve LG Flash Tool ile kullanılabilecek dz ve dll uzantılı dosyaların, kdz uzantılı dosyaların içerisinden nasıl çıkarılabileceğinin resimlerle anlatımını, 2. ana konunun 1. sayfadaki ilk mesajıma ekledim.

Tarife uygun olarak kdz uzantılı dosyadan gerekli dosyaları çıkardım. FlashTool programına ekledim. Sarı ok işaretine basınca ilk bi kaç denemede yalnızca READY yazısı göründü. Telefonu çıkarıp takınca hiç bir değişiklik olmadı. Sonraki denemelerimde INSTALL işlemi başladı fakat bi kaç saniye sonra ERROR verdi. En az 15 kere denedim, sonuç aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead_Fish

quote:

Tarife uygun olarak kdz uzantılı dosyadan gerekli dosyaları çıkardım. FlashTool programına ekledim. Sarı ok işaretine basınca ilk bi kaç denemede yalnızca READY yazısı göründü. Telefonu çıkarıp takınca hiç bir değişiklik olmadı. Sonraki denemelerimde INSTALL işlemi başladı fakat bi kaç saniye sonra ERROR verdi. En az 15 kere denedim, sonuç aynı.

Driverları kontrol edin, Flash Tool programını sağ tıklayarak yönetici moduyla çalıştırmayı deneyin, kullandığınız usb portunu değiştirin, kabloyu değiştirin, kullandığınız işletim sistemi versiyonundan başka bir versiyonla deneyin.
    Eğer hiçbir adımı atlamadığınıza eminseniz , aklıma başka da birşey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 14 Ağustos 2013; 7:58:27 >

• Arkadaşlar CM 10 ve üzeri "stable" versiyonu yükleyen varsa oyun konusundaki görüşlerini aktarabilir mi?

Stock Rom 4 çekirdekli bir telefona yakışmayacak kadar yavaş çalıştırıyordu Real Racing 3'ü - GTA'yı - Most Wanted'ı.
  • Fully working qslide bekleyenler
    şu custom rom a baksınlar:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2403624

• quote:

Fully working qslide bekleyenler

denedinmi sen kardeş? CM 10.1 i bırakıp buna geçmeye değermi acaba?
  • Hazırladığınız rehber için çok teşekkür ederim. Sayenizce cyanogen kurma imkanım oldum. Cm kullanan arkadaşlar, bizim standart romdaki gibi bir görev yöneticisi var mı bu romda ? Yoksa 3. parti uygulama mı yüklemem gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZGR+

Hazırladığınız rehber için çok teşekkür ederim. Sayenizce cyanogen kurma imkanım oldum. Cm kullanan arkadaşlar, bizim standart romdaki gibi bir görev yöneticisi var mı bu romda ? Yoksa 3. parti uygulama mı yüklemem gerekiyor ?

cyanogen mod'da herhangi bir sonradan ekleme uygulama yoktur 3. parti bir uygulama yüklemeniz gerekmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

quote:

Fully working qslide bekleyenler

denedinmi sen kardeş? CM 10.1 i bırakıp buna geçmeye değermi acaba?

Şu an vaktim yok haftasonu denemeyi düşünüyorum

• crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    Standart jb'deki görev yöneticisi bana çok kullanışlı geliyordu da ondan sordum. Peki bir sorum daha var, yukarıdan bildirim sayfasını çekip geri gönderdiğimde "Son uygulamalar" sayfasına atıyor. Onu iptal edebilme şansım var mı ? Cm 10.1.2 stable version kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZGR+

Standart jb'deki görev yöneticisi bana çok kullanışlı geliyordu da ondan sordum. Peki bir sorum daha var, yukarıdan bildirim sayfasını çekip geri gönderdiğimde "Son uygulamalar" sayfasına atıyor. Onu iptal edebilme şansım var mı ? Cm 10.1.2 stable version kullanıyorum.

Ayni problem bendede var ana ekran tuşunada dokundugun icin oluyor sanirim ustten cekince problem olmuyor

• cm 10.2 (4.3) çıkmış
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.