Şimdi Ara

LG optimus 4x v10g beta rom batarya dostu mutlaka yükleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet dostlar ben dün yükledim sabah 6:30 da şarjdan çıkardım 3-5 konuşma yaptım saat 11:00 şarj hala %100 inanılmaz bir durum bence normalde 92 falan olurdu benimki.biraz oyun oynadım toplasan 20 dakikalık konuşma falan filan şuan saat 17:00 ve şarjım 83 hepinize yüklemenizi tavsiye ediyorum birazda hızlanma var onun dışında pek bişeye rastlamadım foto güzel ama video kaydı kötü olmuş siyah beyaz karşıtlığı çok fazla ve ışık ayarıyla oynamak gerekiyor

rom v10ghttp://www.4shared.com/file/W6eqd8Tu/V10G_00_beta.html

shunter arkadaşımızın hazırlamış olduğu yazılım yükleme rehberi

Meraba arkadaşlar sizler için küçük bir yazılım yükleme rehberi hazırladım. Yapılan yazılım güncellemelerini telefon üzerinden alamadığımız için manuel olarak yükleyeceğiz.

1-İlk olarak upload ettiğim KDZ.UPDATE.RAR dosyasını bu linktenhttp://www.mediafire.com/download.php?okx3c333vws65o3 indiriyorsunuz ve masaüstüne çıkarıyosunuz.

2-Şimdi klasörün içine giriyorsunuz MSXML.EXE dosyasını yüklüyorsunuz.

3-Klasöre tekrar dönüp B2CAppSetup.exe dosyasını yüklüyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.Programda sağ tarafta install usb drivers şıkkına tıklıyorsunuz ve telefonumuzun modelini
    seçiyorsunuz (LGP880) ve driver inmeye başlıyor ve ve otomatik yükleniyor.

4-Telefonu sw modda pc ye bağlayacağız tabi diyeceksiniz ki nasıl :D elinizi ses kısma tuşuna basılı tutuyosunuz ve elinizi ses kısma tuşundan çekmiyorsunuz ve sw modu ekranda görüyorsunuz ve pc den algıladığına dair ses geliyor. Bataryanızın %50 den yukarda olmasına dikkat ediniz.

5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

6.http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu adresteki europe open yazısı altındaki yazılımlardan en yeni sürüm olan v10f yi indiriyorsunuz 461 mb boyutunda olan bu dosyayı masaüstüne atıyoruz indirdikten sonra .

7-İndirme bittikten sonra klasördeki WİNDOWS ENABLER.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve o program pc nizin sağ altındaki simgelerin arasında görünüyor simgesinin üzerine tıklıyorsunuz simge üzerinde ON yazısını görüyoruz ve tamamdır klasöre geri dönüyoruz.

8-Şimdi de KDZ_FW_UPD.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.Programın üst tarafında TYPE kısmını 3GQCT - PHONEMODE kısmınıda DİAG yapıyorsunuz ve KDZ file yazısının karşısındakı sarı klasöre tıklayarak indirdiğimiz .kdz uzantılı dosyayı seçiyoruz .

9-Geldik son adıma şimdi önceye dönüp ne yaptığımıza bakalım. Kdz update klasörü masaüstünde - msxml dosyasını yükledik - b2cappsetup uygulamasını yükledik ve driverlarımızı yükledik - windows enabler ve kdz_fw_upd dosyalarını yönetici olarak çalıştırdık ve yazılımımızı indirip masaüstüne attık -telefonumuzu sw modda bağladık - lg modemi aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktık - kdz_fw_upd programında gerekli yerleri seçtik .
    Şimdi start upgrade e tıklıyoruz ve bekliyoruz .

NOT: START UPGRADE DEDİĞİNİZDE PROGRAMA DAHA DOKUNMAYIN YANIT VERMİYOR DİYEBİLİR ÇÜNKİ .KDZ DOSYASINI AÇIYOR SONRA ADIM ADIM DEVAM EDİŞİNİ PROGRAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ . BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA HİÇBİRŞEYİNİZ SİLİNMEZ . İŞLEMLERDE HERHANGİ BİR RİSK BULUNMAZ AMA ADIMLARI DOĞRU TAKİP EDERSENİZ . TELEFONUNUZA VEREBİLECEĞİNİZ ZARARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM DOSTLAR . AYRICA İŞLEM SIRASINI YANLIŞ TAKİP ETSENİZ BİLE GERİ BAŞTAN YAPABİLİRSİNİZ BİR RİSKİ YOK . BU KÜÇÜK REHBERİ HAZIRLAMAM BELLİ BİR TECRÜBE GEREKTİRDİ VE VAKTİMİ ALDI EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR . BİR YANLIŞIM YOKSA BU REHBER TÜRKİYEDE İLKDİR

shunter arkadaşımıza anlatımından dolayı teşekkür ediyorum umarım alıntı için kızmaz.neyse bu romu yüklemek için telinizde v10f romu yüklü olmalıdır..kulaklık sesi az diyenler için bir önerim var kulak içi kulaklık kullanın ve eko ayarlarıyla oynayın inanılmaz bir ses veriyor

rootlamak için http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=29868577

kısaca anlatayım

1-IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk - telefona kur
    2-LGUnitedMobileDriver_Ver_3.7.2_LG-P880_LGO4XHD.zip pcye kur
    3-o4xr.zip dosyayı pcde aç içindeki klasörü c ye kopyala teli usb ile pcye bağla
    o4xr klasörünün içindeki root bat dosyasına tıkla tele restart atacaktır olamadıysa telefon
    donacaktır birdaha root.bat a tıklıyorus restart atacak ve kesin tamamdır güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: waycell41

evet dostlar ben dün yükledim sabah 6:30 da şarjdan çıkardım 3-5 konuşma yaptım saat 11:00 şarj hala %100 inanılmaz bir durum bence normalde 92 falan olurdu benimki.biraz oyun oynadım toplasan 20 dakikalık konuşma falan filan şuan saat 17:00 ve şarjım 83 hepinize yüklemenizi tavsiye ediyorum birazda hızlanma var onun dışında pek bişeye rastlamadım foto güzel ama video kaydı kötü olmuş siyah beyaz karşıtlığı çok fazla ve ışık ayarıyla oynamak gerekiyor

rom v10ghttp://www.4shared.com/file/W6eqd8Tu/V10G_00_beta.html

shunter arkadaşımızın hazırlamış olduğu yazılım yükleme rehberi

Meraba arkadaşlar sizler için küçük bir yazılım yükleme rehberi hazırladım. Yapılan yazılım güncellemelerini telefon üzerinden alamadığımız için manuel olarak yükleyeceğiz.

1-İlk olarak upload ettiğim KDZ.UPDATE.RAR dosyasını bu linktenhttp://www.mediafire.com/download.php?okx3c333vws65o3 indiriyorsunuz ve masaüstüne çıkarıyosunuz.

2-Şimdi klasörün içine giriyorsunuz MSXML.EXE dosyasını yüklüyorsunuz.

3-Klasöre tekrar dönüp B2CAppSetup.exe dosyasını yüklüyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.Programda sağ tarafta install usb drivers şıkkına tıklıyorsunuz ve telefonumuzun modelini
    seçiyorsunuz (LGP880) ve driver inmeye başlıyor ve ve otomatik yükleniyor.

4-Telefonu sw modda pc ye bağlayacağız tabi diyeceksiniz ki nasıl :D elinizi ses kısma tuşuna basılı tutuyosunuz ve elinizi ses kısma tuşundan çekmiyorsunuz ve sw modu ekranda görüyorsunuz ve pc den algıladığına dair ses geliyor. Bataryanızın %50 den yukarda olmasına dikkat ediniz.

5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

6.http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html bu adresteki europe open yazısı altındaki yazılımlardan en yeni sürüm olan v10f yi indiriyorsunuz 461 mb boyutunda olan bu dosyayı masaüstüne atıyoruz indirdikten sonra .

7-İndirme bittikten sonra klasördeki WİNDOWS ENABLER.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz ve o program pc nizin sağ altındaki simgelerin arasında görünüyor simgesinin üzerine tıklıyorsunuz simge üzerinde ON yazısını görüyoruz ve tamamdır klasöre geri dönüyoruz.

8-Şimdi de KDZ_FW_UPD.EXE dosyasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.Programın üst tarafında TYPE kısmını 3GQCT - PHONEMODE kısmınıda DİAG yapıyorsunuz ve KDZ file yazısının karşısındakı sarı klasöre tıklayarak indirdiğimiz .kdz uzantılı dosyayı seçiyoruz .

9-Geldik son adıma şimdi önceye dönüp ne yaptığımıza bakalım. Kdz update klasörü masaüstünde - msxml dosyasını yükledik - b2cappsetup uygulamasını yükledik ve driverlarımızı yükledik - windows enabler ve kdz_fw_upd dosyalarını yönetici olarak çalıştırdık ve yazılımımızı indirip masaüstüne attık -telefonumuzu sw modda bağladık - lg modemi aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktık - kdz_fw_upd programında gerekli yerleri seçtik .
    Şimdi start upgrade e tıklıyoruz ve bekliyoruz .

NOT: START UPGRADE DEDİĞİNİZDE PROGRAMA DAHA DOKUNMAYIN YANIT VERMİYOR DİYEBİLİR ÇÜNKİ .KDZ DOSYASINI AÇIYOR SONRA ADIM ADIM DEVAM EDİŞİNİ PROGRAMDAN GÖREBİLİRSİNİZ . BU İŞLEMLER BİTTİKTEN SONRA HİÇBİRŞEYİNİZ SİLİNMEZ . İŞLEMLERDE HERHANGİ BİR RİSK BULUNMAZ AMA ADIMLARI DOĞRU TAKİP EDERSENİZ . TELEFONUNUZA VEREBİLECEĞİNİZ ZARARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM DOSTLAR . AYRICA İŞLEM SIRASINI YANLIŞ TAKİP ETSENİZ BİLE GERİ BAŞTAN YAPABİLİRSİNİZ BİR RİSKİ YOK . BU KÜÇÜK REHBERİ HAZIRLAMAM BELLİ BİR TECRÜBE GEREKTİRDİ VE VAKTİMİ ALDI EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR . BİR YANLIŞIM YOKSA BU REHBER TÜRKİYEDE İLKDİR

shunter arkadaşımıza anlatımından dolayı teşekkür ediyorum umarım alıntı için kızmaz.neyse bu romu yüklemek için telinizde v10f romu yüklü olmalıdır..kulaklık sesi az diyenler için bir önerim var kulak içi kulaklık kullanın ve eko ayarlarıyla oynayın inanılmaz bir ses veriyor

rootlamak için http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=29868577

kısaca anlatayım

1-IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk - telefona kur
    2-LGUnitedMobileDriver_Ver_3.7.2_LG-P880_LGO4XHD.zip pcye kur
    3-o4xr.zip dosyayı pcde aç içindeki klasörü c ye kopyala teli usb ile pcye bağla
    o4xr klasörünün içindeki root bat dosyasına tıkla tele restart atacaktır olamadıysa telefon
    donacaktır birdaha root.bat a tıklıyorus restart atacak ve kesin tamamdır güle güle kullanın

antutu testlerinde falan nekadar fark var arasında peki mümkünse ekran görüntüsü koyarsan sevinirim

• Sukadarini soylim antutu testleri bana hep jikaye gelmistir.i7. 8 gb ramli pcimle komsunun i5 4 gb pcsi ayni hizda calisiyor testlere bakarsan benimki ucak onunki kagni arabasi.yukle begenmezsen geri donusu kolay zaten ama yuklemelisin bence 17:00 itibariyle wifiyi actim saat 22:18 sarj 68 karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waycell41 -- 28 Kasım 2012; 22:20:20 >
  • Sorun yoktur hocam alintida belirtirseniz yeterlidir elinize saglik sizinde emege saygi

• öncelikle v10g betadır.

ben tüm firmwareleri tek tek kurdum denedim.
    en iyisi v10f ve v10g beta.
    pil konusunda başarılı ve kamera kalitesi daha yüksek.

v10f ile (root atılmadan önceki test)

v10f ile (root atıldıktan sonra - cpu s?çmış - normalde v10f root ile 4500 çıkardı, böyle çıktı böyle ekledim)

v10g beta ile (rootsuz)

v10g beta ile (root atıldıktan sonra) 5198 :))

bu da v10g beta antutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.ferhat -- 28 Kasım 2012; 22:41:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Sorun yoktur hocam alintida belirtirseniz yeterlidir elinize saglik sizinde emege saygi

Eyvallah hocam

• Benim quadrant 4999
    Antutu 13938

• quote:

Benim quadrant 4999
    Antutu 13938

sürüm nedir ve rootlumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonozan

quote:

Benim quadrant 4999
    Antutu 13938

sürüm nedir ve rootlumu?

10g rootlu

• v10c rootsuz

Antutu: 14275

Quandrant paylasırım birazdan test yapam bi

ekleme:

quadrant professionel: 4950 yle one x in ustunde en basta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 29 Kasım 2012; 1:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

v10c rootsuz

ekleme:

Kim ne derse desin bu testlerin alayi hikaye diger test sonuclarinda adam 750 mhz de beni gecmis

• quote:

quote:

v10c rootsuz

ekleme:

Kim ne derse desin bu testlerin alayi hikaye diger test sonuclarinda adam 750 mhz de beni gecmis

bi yanlıslık var onda Dostum

• quote:

quote:

quote:

v10c rootsuz

ekleme:

Ben yarim saat once usenmedim format attim dahili sdyide sildi, testte oncekinden dusuk cikti ki ram bile 200 mb daha fazlaydi

• Az önce 10G betayı bende yükledim. Bakalım nasıl bir etki olacak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

v10c rootsuz

ekleme:

Ben yarim saat once usenmedim format attim dahili sdyide sildi, testte oncekinden dusuk cikti ki ram bile 200 mb daha fazlaydi

200mb degil o, o 200 ram hızının verdigi puan bununda hep aynı deger cıkması beklenemez, o anki arka plandaki hizmetler ve programlar bu puanın degiskenlik gostermesindeki buyuk faktordur

• eline sağlık hocam amma velakin bu 4.1 ne zaman gelecek yaff
  • hem telefonu güncelledim hem de root yaptım ;) root garanti öldürmez arkadaşlar
  • arkadaşlar ben 20c deyim 10f ye nasıl dönerim yada direkt bunun üstüne kursam bişey olurmu???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.