Şimdi Ara

LG Optimus G E975 ROOT/Unbrick/Recovery Menu/Tweak Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
10
Favori
31.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Unbrick yöntemi eklenmiştir.
  • Çok teşekkürler gerekli olan herşeyi yazmışsınız. :))) birde unroot olayını nasıl yapıcaz onu da bulursanız süper olucak :D
  • Rehberler için teşekkürler, eline sağlık.
  • Valla dostum sayende ogrendik bazi seyleri ellerine saglik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    ''Download Mod'da açılabilen Brick olmuş Cihazları Kurtarma Yöntemi''
    Başlığında işlemleri yaptığımda cihazım unroot oldu demişsin Evomania. Cihazım rootlu ve garantiye göndermem gerekiyor o yüzden bu anlatımı uygulamak
    istedim cihaz unroot olması için. Harfiyen dediklerini yaptım ama ''Launch software update'' bastığım anda ''MOD UpTestEX MFC'' hatasını alıyorum. KDZ dosyasını silip tekrar indirdim driverları silip tekrar yükledim. USB hata modunu açıp denedim ama nafile olmuyor. Resimlerde E975F_00.kdz yazıyor.
    benim indirdiğim dosya E975H_00.kdz şeklinde acaba bu mu hataya sebep oluyor.
    Ne yapmam gerekiyor. Yardımlarını bekliyorum.
    İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmwert -- 8 Eylül 2013; 15:45:50 >
  • www.unlockroot.com ile root edebilen var mi yada deneyebilecek olan ? unroot seçeneği mevcut uygulamada ana konuda da sormuştum ama cvp gelmedi kendimde henüz deneyemedim pc olmadığı için yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hmwert

Merhaba;
    Başlığında işlemleri yaptığımda cihazım unroot oldu demişsin Evomania. Cihazım rootlu ve garantiye göndermem gerekiyor o yüzden bu anlatımı uygulamak
    istedim cihaz unroot olması için. Harfiyen dediklerini yaptım ama ''Launch software update'' bastığım anda ''MOD UpTestEX MFC'' hatasını alıyorum. KDZ dosyasını silip tekrar indirdim driverları silip tekrar yükledim. USB hata modunu açıp denedim ama nafile olmuyor. Resimlerde E975F_00.kdz yazıyor.
    İyi forumlar...

Yok hocam, o dosya adından yapmaması lazım. Fakat hiç baştan Stock romu kurmadığım için, detaylarını bilemeyeceğim.

@Mavi_Yeleli

Hocam burada anlatıldığı şekilde Rootlayın cihazını, neden öyle uğraşıyorsunuz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Merhaba;
    İyi forumlar...

Yok hocam, o dosya adından yapmaması lazım. Fakat hiç baştan Stock romu kurmadığım için, detaylarını bilemeyeceğim.

@Mavi_Yeleli

Hocam burada anlatıldığı şekilde Rootlayın cihazını, neden öyle uğraşıyorsunuz ki

programın küçük, kullanımının basit olması ve en onemlisi unroot seçeneğinin bulunması sebebiyle soruyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Merhaba;
    İyi forumlar...

@Mavi_Yeleli

programın küçük, kullanımının basit olması ve en onemlisi unroot seçeneğinin bulunması sebebiyle soruyorum :)

Anladım hocam, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar

• Herkese merhaba .

Bende Optimus G 2 yi tercih eden ama kısa süre önce kardeşime optimus g alan biriyim . AT versiyon olanı aldığımız cihaz yurt dışından getirilmiş . Hafıza kart yuvası olduğu için aldık hemen bu telefonu

Normal Türk versiyonunda kamera ve bu kart yönünden ayrılıyor du . Orjinal yazılımı ile geldi velhasıl kardeşim pek beğenmedi ve rom olayına girmek istedi . Sizlerden ricam ; acaba bu telefon için CM yada benzeri S3 vs gibi cihazlarda kullandığımız 4.2.2 yada 4.3 romu varmıdır ? Yada en iyi rom bu cihaz için nedir alternatif olarak orjinal yazılıma karşı ?

Teşekkürler .
  • unlockroot.com işe yaramadı senin yontemle rootladım :) tesekkürler
    Şimdi grenefity diye prog. vardı tam ismi neydi onunla neleri dondurdunuz ? neler tavsiye edersiniz?
  • Grenefity ne biomiyorum. Acikcasi kullanmadim da hic. Root disinda yaptigim 2-3 sey var

Qslide i kaldirmak
    Boot animasyonunu degistirmek.
    Tweaker ile sicaklik parlaklik iliskisini kesmek

Rom kasan arkadaslar soyle yaptim boyle yaptim diye soylerlerse eklerim ama basliga.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Grenefity ne biomiyorum. Acikcasi kullanmadim da hic. Root disinda yaptigim 2-3 sey var

Qslide i kaldirmak
    Boot animasyonunu degistirmek.
    Tweaker ile sicaklik parlaklik iliskisini kesmek

Rom kasan arkadaslar soyle yaptim boyle yaptim diye soylerlerse eklerim ama basliga.

Ne gibi hocam, bende custom roma gectim ama sizin soylediginiz mod disinda, birde sonydeki album ve film uygulamalarini kurdum, rom deodex oldugu icin

• Nasil yuklediginizi falan anlatirsiniz. Ya da yuklediginiz uygulamari tarif edersiniz. Eklemeye calisirim.

• Evomania kullanıcısına yanıt
    Peki hocam, ben nasıl yüklediğimi özel mesajla size iletirim, eğer sizde uygun görürseniz; düzenleyip eklersiniz
  • Çok iyi ve çok güzel bilgiler . Sayenizde telefonumu yapabildim ve rom yüklemeyi tam olarak algılayabildim . Çok teşekkür ederim .
  • KDZ Updater çalışmadı.Launch Software Update'ye tıkladıktan sonra biraz bekleyip program kendi kendine kapanıyor.
  • Yanit vermiyor deyip daha sonra kendine gelmesi lazim

• KDZ exctract file error diyor sonra finished diyor.Ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Yanit vermiyor deyip daha sonra kendine gelmesi lazim

Bende yanıt vermiyor dedi sonra da programı kapat seçeneği geldi. Kendine gelmedi program
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.