Şimdi Ara

LG Optimus G ekran kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Servis 400 tl fiyat biçti ben ekranı alıp telefoncuya yaptırmayı düşünüyorum ama piyasada 180 tl ve 210 tl ye bir sürü ilan 30 tl lik fark neden? ekranın orjinal olduğunu nerden anlarım?

• yukarı
  • Dısardan aldıgın her ekran yan sanayidir satıcı 6 ay gibi garanti verir fakat Yetkili servise veririsen orjinal ekran alırsın yüksek fiyat olması ise garantnin devam etmesinden kaynaklı
  • Kesinlikle yetkili servise vermeni öneriyorum...Boş yere Sıkıntı çıkar daha pahalıya mâl olur...

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 9 Kasım 2015; 9:42:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

Kesinlikle yetkili servise vermeni öneriyorum...Boş yere Sıkıntı çıkar daha pahalıya mâl olur...

Edit:İmla

valla yaptırdım fazlasıyla pişman oldum nasıl bir yan sanayiyse aldıktan 2 gün sonra resmen masaya koyarken kırıldı. galiba şimdi servise vericem ama oraya gidişim çok sıkıntı ne yapıcam bilemiyorum. Bir dünya masraf çıktı iyi mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazAfro -- 11 Kasım 2015; 1:58:45 >
  • Kardes g ekrani icin ankaradaysan yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda yardımcı olabilecek yok mu? kaç tane yere sordum hiçbirinin elinde G ekranı yok. g2 var g3 var G yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.