Bildirim
LG Optimus G ekran kırıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yukarı -
Dısardan aldıgın her ekran yan sanayidir satıcı 6 ay gibi garanti verir fakat Yetkili servise veririsen orjinal ekran alırsın yüksek fiyat olması ise garantnin devam etmesinden kaynaklı -
Kesinlikle yetkili servise vermeni öneriyorum...Boş yere Sıkıntı çıkar daha pahalıya mâl olur...
Edit:İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 9 Kasım 2015; 9:42:06 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ___General___
Kesinlikle yetkili servise vermeni öneriyorum...Boş yere Sıkıntı çıkar daha pahalıya mâl olur...
Edit:İmla
valla yaptırdım fazlasıyla pişman oldum nasıl bir yan sanayiyse aldıktan 2 gün sonra resmen masaya koyarken kırıldı. galiba şimdi servise vericem ama oraya gidişim çok sıkıntı ne yapıcam bilemiyorum. Bir dünya masraf çıktı iyi mi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazAfro -- 11 Kasım 2015; 1:58:45 > -
Kardes g ekrani icin ankaradaysan yardimci olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbulda yardımcı olabilecek yok mu? kaç tane yere sordum hiçbirinin elinde G ekranı yok. g2 var g3 var G yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X