L5 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Telefonu alalı 1 hafta bile olmadı henüz ama şu 2 sorunla karşılaştım:
1- Ahizeden çıkan ses çok boğuk ve arka planda sürekli bir cızırtı sesi var. Bazen görüşme yaparken karşı tarafı duyamıyorum. 3310'lar bile daha iyi ses veriyor.
2- Telefonu kılıfsız kullanıyorum. Yarım saat ya da 1 saat telefonu pantolon cebimde taşıdım (normalde çizilmesin diye ceketin iç cebinde taşırım) arka kapak alt sağ taraftan hemen oynamaya başladı.
Ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla sizce bu sorunlar normal mi? Yoksa servise gönderip iade/değişim alabilir miyim? Telefonu kliksa'dan almıştım, LG Electronics Ticaret A.Ş. garantisi altındaymış. En yakın teknik servis İzmir'de. Önce servise gönderip, servisten gelen teknik raporla birlikte kliksa'ya göndermem gerekiyormuş. Uzun bir süreç yani. İade de istemiyorum aslında, telefonu çok sevdim. Ama servis değişim kararı verir mi bilmiyorum.
Daha önce benzer tecrübeler yaşayan arkadaşlar bir tavsiyede bulunurlarsa sevinirim.
bende bugün telde konuşurken cızırtı olmaya başladı rahatsız edici değilde yinede sinir bozucu napıcam bilmiyorum bende
ben farklı yerlerde denedim ve bazı yerlerde bu sorun oldu seninde belki bulunduğun yerden kaynaklanıyordur olmazsa mecburen garantiye yollayacaksın