Şimdi Ara

=====>>--- LG OPTIMUS ONE P503 ANA KONU ---<<===== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
4
Favori
78.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Vatanbilgisayar'dan Word kartla %25 indirimle 406 TL'ye aldım bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Bugün Vatanbilgisayar'dan Word kartla %25 indirimle 406 TL'ye aldım bekliyorum...

Cok iyi fiyat gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

Bugün Vatanbilgisayar'dan Word kartla %25 indirimle 406 TL'ye aldım bekliyorum...

Cok iyi fiyat gercekten

Sağolasın.Merak ettiğim bir şeyler var Android 2.2 ile geldiğinde telefonda Market ve Youtube var mı?Ve orijinal Android 2.3 güncellemsi LG tarafından yayınlandı mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

Cok iyi fiyat gercekten

Sağolasın.Merak ettiğim bir şeyler var Android 2.2 ile geldiğinde telefonda Market ve Youtube var mı?Ve orijinal Android 2.3 güncellemsi LG tarafından yayınlandı mı?

Market yok telefonda youtube u hatirlamiyorum. Zaten youtube u kisa surede yuklersin internetten olmasa bile. Ama marketi acmak icin guncelleme yapman sart. İstersen forumdaki guncellemeyi yaparsin istersen lgnin kendi guncellemesini. Android 2.3 ten ses yok hala.

• arkadaşlar merhaba
    TURKCELL romu u kurduktan sonra radyo uygulaması gitti. Google da bulduğum radyo uygulamalarını da maalesef işe yaramadı. Uygulamayı gönderebilecek olan varmı?
  • anti türksel rom yükleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: taydag

arkadaşlar merhaba
    TURKCELL romu u kurduktan sonra radyo uygulaması gitti. Google da bulduğum radyo uygulamalarını da maalesef işe yaramadı. Uygulamayı gönderebilecek olan varmı?

Orijinal Radyo uygulaması aşağıdaki bağlantıda var

http://forum.donanimhaber.com/m_45130651/mpage_51/key_/tm.htm#msglink_50203913
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

quote:

Orijinalden alıntı: taydag

arkadaşlar merhaba

Orijinal Radyo uygulaması aşağıdaki bağlantıda var

http://forum.donanimhaber.com/m_45130651/mpage_51/key_/tm.htm#msglink_50203913

Çok teşekkürler fato65....

İlgilenenler için linkini de ekliyorum.....

http://hotfile.com/dl/118214038/5505c09/FmRadioP503.apk

• Telefonumda enson güncellemeyle kendim turkcell romu kurmuştum.Bu gün Mecidiyeköydeki merkez serviste turkcellsiz yeni sürümü kurdular.Yaklaşık 30 dakikada işimi hallettim.Telefondan gereksiz uygulamalar silinmiş ve bir kaç yeni özellik gelmiş.Lg servis olarak bence çok iyi.Daha önce üsküdarda şengüllerde sürüm yükseltmiştim onlarda 30 dakikada telefonumu verdiler ancak bana çok yakın olan maltepedeki Telesevice gittiğimde telefonu Altunizade'ye teslim etmemi oradan Maltepe'ye gittiğini söylediler.Kapımın önündeki netcellden telefonu minimum 3 günde teslim alıcaktım.İstanbul dışından telefonunu servise göndericekler direk merkez servise göndersinler.Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir servis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmcaylak -- 28 Eylül 2011; 17:19:54 >
  • Arkadaşlar Androide yabancı değilim, telefon bugün elime geldi, içinde dosya yöneticisi vs yok. Astro programını yüklemek istiyorum fakat apk.sini SD karta attığımda dosya yöneticisi vs olmadığı için yükleyemiyorum. Kısacası dosya yöneticisi nasıl yükleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Arkadaşlar Androide yabancı değilim, telefon bugün elime geldi, içinde dosya yöneticisi vs yok. Astro programını yüklemek istiyorum fakat apk.sini SD karta attığımda dosya yöneticisi vs olmadığı için yükleyemiyorum. Kısacası dosya yöneticisi nasıl yükleyebilirim.

Telefondaki ThinkFree Office adlı programı aç ve attığın APK dosyasının yolunu göster aç ve yükle...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Androide yabancı değilim, telefon bugün elime geldi, içinde dosya yöneticisi vs yok. Astro programını yüklemek istiyorum fakat apk.sini SD karta attığımda dosya yöneticisi vs olmadığı için yükleyemiyorum. Kısacası dosya yöneticisi nasıl yükleyebilirim.

Telefondaki ThinkFree Office adlı programı aç ve attığın APK dosyasının yolunu göster aç ve yükle...

Telefondaki tüm uygulamalara baktım ama ThinkFree diye bir uygulamanın dosya yöneticisi olabileceği aklımın ucundan geçmedi valla :)

• quote:

quote:

quote:

Telefondaki tüm uygulamalara baktım ama ThinkFree diye bir uygulamanın dosya yöneticisi olabileceği aklımın ucundan geçmedi valla :)

o program word excel ve pdf dosyalarıni falan açabiliyor bilginiz olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerayan

quote:

quote:

quote:

o program word excel ve pdf dosyalarıni falan açabiliyor bilginiz olsun :)

''Office'' dediği için sanırım önemsemedim bende

• Arkadaşlar bu telefona hiçbir şekilde Adobe Flash player yükleyemiyormuyuz ? Flash yüklemek için ne yapabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten aslen bir Office programı telefonda yerleşik bir dosya yöneticisi olmadığından dolayi ilk kez bir program kurarken kullanılabilir, mesela bu yolla bir dosya yöneticisi kurulup daha sonra diger işlemleri gerçek dosya yöneticisi üzerinden yapmak daha sağlikli olur.Ben dosya yönetisi olarak IO File Manager kullaniyorum küçük ve kullanişli bir program üstelik Türkçe desteğide var.Marketten indirebilirsiniz...

• Hocam çok teşekkürler, dediklerinizi harfiyen uyguladım ve telefon şuan rahatça markete girebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimusmania

Arkadaşlar eğer LG P500 veya P503 model bir telefonunuz var ise ve içinde market & youtube yoksa bu başlık altında yazanları dikkatle okuyup uyguladığınız taktirde market ve youtube u sorunsuzca kullanabileceksiniz.

Bu İşlem Kesinlikle Telefonunuzu Garanti Kapsamından Çıkarmayacaktır. Dikkat etmeniz gereken tek şey yazılım yüklemesi yaparken USB kablosunu çıkarmamak. Çıkardığınız taktirde telefon susabilir ve ancak bu şekilde garanti kapsamı dışında kalır. Tüm mesuliyetin kendinize ait olduğunu kabul ediyor ve kendinize güveniyorsanız bu işlemi yapmaya başlayabilirsiniz.

P503 diyorum çünki bildiğim kadarıyla Türkiye'de P503 olarak çıkacak. Fakat Avrupada satılan P500 ile hiçbir farkı yok market ve youtube dışında Bende bu gıcık durumu iyileştirmek güzel halkımızın market ve youtube kullanabilmesini sağlamak amacı ile küçük bir yazı hazırladım. Umarım herkes sorunsuzca bu işlemi gerçekleştirebilir.

İndilirmesi gereken dosyalar
    P503 Yükleme Dosyaları
    Flash Tool: LGMDP Thunder
    ROM: V10a africa rom
    Driver: Android Driver

Öncelikle indirdiğiniz Driverı yükleyin daha sonra aşağıdaki adımları tek tek dikkat ederek okuyarak anlayarak ve irdeleyerek takip edin.

1. Pili çıkarın
    2. USB kablosunu PC ye bağlayın ( Henüz telefona bağlamayın )
    3. Ses artırma + Ses azaltma + Geri tuşlarına aynı anda basarken USB kablosunu telefona takın
    4. Bu adımda telefonunuzun ekranında sarı arkaplanda " Emergency mode " yazısı belirecek
    5. Tool olarak linkinde verilen LGMDP ThunderV1.5.exe yi kullanacağız
    6. Programı açtıktan sonra [B]Select port[/B] kısmına tıklayın.
    7. Telefonunuz Select port ekranında görüntülenecektir. Görünmüyorsa telefona bağladığınız USB kablosunu çıkarıp 3. maddede belirtildiği şekilde tekrar takın ve sarı arka planda " Emergency mode " yazısının geldiğine emin olun. Daha sonra Connect e tıklayarak bir sonraki adıma geçin.
    8. Sağ alt köşede bulunan [B]Original [/B] butonuna tıklayın.
    9. En üst bulunan [B]Browse...[/B] kutusuna tıklayarak yukarıdaki linkten indirdiğiniz ve zipten çıkardığınız V10a africa original dosyasını gösterin.
    10. NV Backup/Restore yazan kısımda None yazan yeri [B]Erase EFS APPS[/B] olarak değiştirin. Sonuçta ekteki resimde görüldüğü gibi olacak.
    12. Ve start a basın. 2,5 dk sonra işlem tamam. Güle güle kullanın

ÖNEMLİ UYARI:
    Telefonunuza yazılım yüklenirken elektrik kesilirse, pc niz mavi ekran verirse, deprem olur telefon yere düşüp usb kablosu çıkarsa, küçük kardeşiniz gelip şaka olsun diye pc nizi resetlerse telefonunuz malesef birdaha konuşmamak üzere susabilir . Bu konuda sorumluluk kabul etmiyorum Bu gibi durumları yaşamamak adına dizüstü bilgisayar veya UPS li masaüstü bilgisayar kullanmanızı naçizane tavsiye ediyorum.

Bilgisayar konusunda biraz aşinalığı olan herkes bu işlemi sorunsuzca yapabilir Gereken tek şey bu işe kendini hazır hissetmen

Takıldığın biryer olursa sor çekinme. bilmemek yapamamak ayıp değil. Sormamak ayıp.

Daha kolay bir yöntem bulunana kadar bu en garanti yöntem Tüm P503 cülere başarılar diliyorum

süper adamsın senin sayende telefonumu kurtardım çökmüştü güncelleştirme felan fayda etmiyordu çok saol. TEŞEKKÜR EDERİM...

• su turkcell romunu kaldırmak ve tema degıstırmek sıtıyorum yoksa satıcam bu cıhazı cok sevmeme ragmen
  • evet arkadaşlar. bende ihtiyacım olduğu için smartphone almak istiyorum. bütçe olarak çok yükseklerde değil gözüm.
    Ben telefonu ihtiyacım olduğu için alacağım.
    Hiç oyun oynamayacağım.
    Video çok nadiren izlerim telefonda yani eğlence amaçlı bir telefon almak istemiyorum
    fAkat gün içersinden bazen yolumu bulmak için harita veya gps kullanmak istiyorum. çok değil az de değil, normal seviyede.
    gün içersinden bilgi amaçlı internete girmek istiyorum. Bilgiye ihtiyacım olduğu için..
    Ben telefonu üzmeyecek fazla kurcalamayacak, fazla şeyler yüklemeyecek biriyim.
    kamera kesinlikle benim için önemli değil.
    Ama ben bu halde kullandığım halde telefonun hemen şarjı bitmesin, yani daha dokunmadan şarj yarıya inmesin. Şarjı biraz daha iyi olsun.
    Tabi araştırdım donanım haberdeki birçok inceleme ve kıyaslamayı inceledim.
    Aklıma bu telefon biraz daha mantıklı geliyor.
    1-şimdi bu telefonu benim gibi biri kullandığında şarjı ne kadar gider.
    2-telefonun memnun olmadığınız yönleri nelerdir.
    3-Meşhur bi telefon var ideos x5 ve yaklaşık bununla aynı fiyat gibi. aynı fiyata o mu bu mu?
    4-Androitlerin şarjı biraz daha kısa gidiyormuş.
    5- Ben nokia profilinde bir kullanıcımıyım .
    6-dış kapları metal mi plastik mi? siyahı mı gümüşü mü makbuldür
    7-alınırsa hangi site ya da tekno marketden alınmalı, alınan tüm ürünlerde n-drive yüklü geliyormu. mesela vatandan alsam,
    siz ne dersiniz. bana uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner282828 -- 2 Kasım 2011; 23:00:29 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.