Şimdi Ara

LG PA70G vs LG PH300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar LG PA70G ve LG PH300 cihazları arasında kararsız kaldım. Kullanan kişilerin yorumları çok önemli.

Çoğunlukla salonumda film izleme amacıyla kullanacağım pencerede panjurum olduğu için en güneşli vakti zifiri karanlık hale getirebiliyorum.

Kararsız kalmamdaki sebep fiyat aralığından çok hangisi işimi görme açısından daha faydalı olacak az çok bildiğim kadarıyla iki cihazda USB'den tüm medyaları oynatıyor.

LG PA70G 1250 - 1300 fiyat aralığında diğer cihaz LG PH300 950 - 1000 TL aralığında.

Şimdiden soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

• ben lg ph 300 almayi düsünüyorum arkadaslar ve evimde 2+1 logitech ses sistemi var , yani bu ses sistemini projeksiyona baglayip ses alma sansim varmi , bilgisi olan bana yazarsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportivoenzo

ben lg ph 300 almayi düsünüyorum arkadaslar ve evimde 2+1 logitech ses sistemi var , yani bu ses sistemini projeksiyona baglayip ses alma sansim varmi , bilgisi olan bana yazarsa çok sevinirim

Mutlaka bağlanıyordur fakat eğer çıtayı biraz yükseltebilirseniz pa70g alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

quote:

Orijinalden alıntı: sportivoenzo

ben lg ph 300 almayi düsünüyorum arkadaslar ve evimde 2+1 logitech ses sistemi var , yani bu ses sistemini projeksiyona baglayip ses alma sansim varmi , bilgisi olan bana yazarsa çok sevinirim

Mutlaka bağlanıyordur fakat eğer çıtayı biraz yükseltebilirseniz pa70g alın derim.

lg ph 300 den vazgeçtim , şuanlık pw 800 modelini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technocolicboy -- 14 Mayıs 2016; 1:08:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.