Şimdi Ara

LG PRADA 3.0 BÖLÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prada 3.0 kullananlar paylaşım, yardım, vs. başlığı....

• galiba en öncelikli problem ics güncelleme problemi ya da benim yapamadığım bir işlem. bu konuda yardımcı olabilecek arkadşlardan yardımlarını anlatımlarını vs. bekliyoruz.
  • Bende de Xperia U var.. Lg prada 3.0 almak istiyorum.... Takaslamak istiyorum.. isteyn varsa PM ile irtibata gecebilirler
    ICS Xda forumda vardir gerekirse Root yapilir.sikinti olmaz.. bi sorun ciktiginda Unroot yapilip tekrar eski haline döndürülebilir...
  • Bir arkadaşım cihazı evkurdan ürün değişimine karşı almış,
    Bana dün cihazı satmam için getirdi,
    İlk izlenimlerim cihaz grafik performansı olarak galaxy nexus kullanan biri olarak söylüyorum daha iyi,
    Çok şık ve güncelleme sözünü en az 1,5 yıl alacak bir telefon(yurt dışı forumlardan okudum)
    Gerçekten çok ince hafif ama herşeyden önemlisi müthiş bir ekranı ve karizması var cihazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RED LORD CHE

Bir arkadaşım cihazı evkurdan ürün değişimine karşı almış,
    Bana dün cihazı satmam için getirdi,
    İlk izlenimlerim cihaz grafik performansı olarak galaxy nexus kullanan biri olarak söylüyorum daha iyi,
    Çok şık ve güncelleme sözünü en az 1,5 yıl alacak bir telefon(yurt dışı forumlardan okudum)
    Gerçekten çok ince hafif ama herşeyden önemlisi müthiş bir ekranı ve karizması var cihazın.

Satiyormusun? Xperia U ile takas düsünürmüsün durumu vs nedir ?
  • özel mesajla ulaşırsın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 10 Ocak 2013; 21:19:44 >
  • Kızılay dağıtıyormuş gibi herkesin elinde dolanan markalardan kaçıp senelerdir lg kullanıyorum bu sene sony ericson xperia serisine kafayı takmıştım hatta incelemek için gittiğimde prada 3.0 gördüm 1.si herkesin sabit modellerinden farklı 2.si gerçekten çok şık bir tasarımı ve sağlam bir ekranı var kesinlikle dokunmaya korkulacak tarzda bir telefon değil. 3 aydır kullanıyorum ve şu ana kadarki tek sıkıntım formatladıktan sonra sesin kısılması hidden menu işini de tam kavrayamadığım için yapamadım fakat çok büyük bir problem değil açıkçası.Kesinlikle çok kullanışlı bir telefon. Fan boy gibi görünmek istemem ama sadece etrafımdaki şikayetlerin tam tersi olarak şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadığım için rahat bir şekilde alış-veriş yapabiliyorum bu marka ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG TAB S T700 10/10
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikot

Kızılay dağıtıyormuş gibi herkesin elinde dolanan markalardan kaçıp senelerdir lg kullanıyorum bu sene sony ericson xperia serisine kafayı takmıştım hatta incelemek için gittiğimde prada 3.0 gördüm 1.si herkesin sabit modellerinden farklı 2.si gerçekten çok şık bir tasarımı ve sağlam bir ekranı var kesinlikle dokunmaya korkulacak tarzda bir telefon değil. 3 aydır kullanıyorum ve şu ana kadarki tek sıkıntım formatladıktan sonra sesin kısılması hidden menu işini de tam kavrayamadığım için yapamadım fakat çok büyük bir problem değil açıkçası.Kesinlikle çok kullanışlı bir telefon. Fan boy gibi görünmek istemem ama sadece etrafımdaki şikayetlerin tam tersi olarak şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadığım için rahat bir şekilde alış-veriş yapabiliyorum bu marka ile.

Dostm kulaklik. Marka model nedir. Kalitesi nasıl bnde arıyom da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.