Şimdi Ara

LG Prestige oto fanda aşırı ısıtıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar merhaba. 9000 btu luk lg prestige kullanıyorum. Klimayı ısıtmada, otomatik fanda 26 dereceye ayarlıyorum ancak klima havayı 30 dereceye kadar çıkartıyor eğer fana nüdahale etmezsem. Sizce bu bir arızamıdır. Antalyada yaşıyorum ev ful yalıtımlı. Nette aradım ama böyle enteresan olaylar hep benim başıma geldiğinden pek bi örnek durum bulamadım. Sizce bu bir sorun mudur? Klima sıcaklığa göre kendini niye ayarlamıyor? Sizce servisi aramalımıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benoben_007 -- 15 Şubat 2016; 21:08:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benoben_007 B kullanıcısına yanıt
    Birde 20 derceye ayarliyin bakalım kac derece olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: benoben_007

Üstadlar merhaba. 9000 btu luk lg prestige kullanıyorum. Klimayı ısıtmada, otomatik fanda 26 dereceye ayarlıyorum ancak klima havayı 30 dereceye kadar çıkartıyor eğer fana nüdahale etmezsem. Sizce bu bir arızamıdır. Antalyada yaşıyorum ev ful yalıtımlı. Nette aradım ama böyle enteresan olaylar hep benim başıma geldiğinden pek bi örnek durum bulamadım. Sizce bu bir sorun mudur? Klima sıcaklığa göre kendini niye ayarlamıyor? Sizce servisi aramalımıyım?

Arkadaşım evinizin yalıtımı güzel ise birkaç derece iyi havalarda fark yapar fakat sizinki biraz aşmış kendini

Öncelikle fan ayarını otodan çıkarın fan derecesi en üst kademenin bir altını seçin yani fan kademesi 4 ise 3. kademede 24 derecede bir çalıştırın

aynı sorunlar devam eder ise yani fark bu kadar yüksek ve müdahele etmek zorunda kalırsanız servisini arayın bilgilendirin büyük ihtimal sensör problemidir

• quote:

Orijinalden alıntı: benoben_007

Üstadlar merhaba. 9000 btu luk lg prestige kullanıyorum. Klimayı ısıtmada, otomatik fanda 26 dereceye ayarlıyorum ancak klima havayı 30 dereceye kadar çıkartıyor eğer fana nüdahale etmezsem. Sizce bu bir arızamıdır. Antalyada yaşıyorum ev ful yalıtımlı. Nette aradım ama böyle enteresan olaylar hep benim başıma geldiğinden pek bi örnek durum bulamadım. Sizce bu bir sorun mudur? Klima sıcaklığa göre kendini niye ayarlamıyor? Sizce servisi aramalımıyım?

Isıyı algılayan termostat bozuktur büyük ihtimalle.

• Klima profesörü gürcan1 bir numaralı adam telhşsi koymuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.