Şimdi Ara

((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---)))))) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
4
Favori
74.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. Bendeki sorun: 7-6 aydır R500'ümü severek kullanırdım. Bu yüzden pil doluyken uzun süre elektiriğe takılı kullanacaksam pili çıkarırdım. Şu anda pil % 100 gösteriyor ama 20 dakika sürüyor. ne tavsiye edersiniz? selamlar... mfa
  •  ((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---))))))

((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---))))))

• Arkadasşlar merhaba uzuuuuun zamandır severek ve sorunsuz kullandığım R500 üm bugün enteresan bi hata verdi ve çözemedim.
    Sorun şu internete eternet üzerinden bağlanıyorum yani wireless ile değil.bugün internette iken virüs programı kurup bilgisayarı restart ettim.
    evet internet bağlı göründüğü halde internete bağlanamadım hiç bişekile.bu arada arkadaki eternet ışığı yanmıyor.
    sorunu çözmek için şunları yaptım.
    eternet kartını kaldırıp yeniden yükledim .
    hatta sorun olabilir düşüncesiyle hatta başka bi laptop taktım o bağlandı.
    ağ ayarlarında sorun yok zaten hiç oynamamıştım.
    Arkadaşlar sorunum ne olabilir acaba yoksa eternet kartı mı yandı.
    Acil yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.
  • arkadaşlar r500 üm arasıra mavi ekran hatası veriyo.çıkan yazıdan anladığıma göre işlemci ram yada power supply dan oluşan bi sorundan kaynaklanıyo.servise vermeyi düşünüyrum.daha önce böle bi sorunla karşılaşan oldumu acaba?
  • Arkadaşlar bende birkaç kez mavi ekran hatası almıştım hata bazen oluyor.Bazende laptobu açarken win ekranı gelmeden reset atıyor.Ama çok nadir.
    O yüzden kafaya takmadım.

Ayrıca laptobu pil ile kullanmadığımdan şarz modunda" battery safety mod" var.Ben onda kullanıyorum.Laptopu maximum %50 ye kadar şarz ediyor.Çünkü bir yerde okumuştum laptop pilleri eğer uzun süre kullanmadan saklanıcaksa %50 şarz edip bırakmak en iyisiymiş
  • servisi arayıp sordum mavi ekran hatasının yazılımdan da kaynaklanabileceğini söylediler.sistemi tekrar kurup deneyeceğim bi sorun verirse öle götürücem.xp kurucam bkaalım nasıl olucak.bendeki xp cdsinde sata driverları olmadığı için kuramadım onunla uğraşıyorum.xp kuran arkadaşların önerileri nelerdir vistayla kıyaslayınca?
  • sata driverını indrdim ama içinde .inf dosyası falan bulamıyorum yardımcı olabilicek varmı?
  • xp yi yükledim parmakizi hariç herşey sorunsuz çalışıyo.parmakizi donanımı bulunamıyo diyo sorunu çözebilecek olan varmı?
  • http://www.notebook-driver.com/lg/lg-xnote-r500-notebook-drivers-for-winxp/

Burda driver var eğer yoksa burdan yükleyebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: dalgicc

xp yi yükledim parmakizi hariç herşey sorunsuz çalışıyo.parmakizi donanımı bulunamıyo diyo sorunu çözebilecek olan varmı?
  • XP kurmadan önce birşeyler yapıyorduk diske, ne yapıyorduk ?
    Şu recovery partition ı filan uçurdunuzmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

http://www.notebook-driver.com/lg/lg-xnote-r500-notebook-drivers-for-winxp/

Burda driver var eğer yoksa burdan yükleyebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: dalgicc

xp yi yükledim parmakizi hariç herşey sorunsuz çalışıyo.parmakizi donanımı bulunamıyo diyo sorunu çözebilecek olan varmı?

bende burdan indirmiştim driverları.yükledim parmak izi driverını ama denetim masasından trueprint sensör properties iaçtığımda
    ERROR :failed to open sensör sorun ne olabilir acaba?

(Drizzt_tr) xp cdsine sata driverlarını yüklemek gerekiyo yoksa xp tanımıyo diskleri

• Bende kurdum XP yi, rahatladım

SATA yı xp cd sine koymadan yaptım.

1- Biostan Disable ediyorsunuz SATA yı
    2- XP yi kurun
    3- Diger driverları yükleyin
    4- Sonrasında Primary IDE Channel üstünde update driver diyorsunuz ve "sen arama ben kendim kuracagım" deyip, "Diskim var" diyerek SATA driver lokasyonundan ilgili inf i gosterip, uygun driver ı seçiyorsunuz. Restart ederkende Biostan Enable ederseniz görecektir SATA diski
    5- Acronis True Image ile imajınıda aldım sistemin, artık kafam rahat. Istedikçe 5 dk da imajı atar, işi bitiririm

Ekran görüntüsünü koyuyorum benim cihazın, XP dendir. Şu anda bilinmeyen cihaz yok. Driver yüklerken model no lar için faydalı olabilir kuran arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 2 Ocak 2009; 11:24:33 >

• Selam arkadaslar Temmuz 2008 den beri LG R500 kullanicisi olarak ben de araniza katildim,hemen de bir sorunumu
    ileterek forumu hareketlendireyim diye dusundum.
    Simdi LG R500 u HDMI kablosu ile Onkyo 605 e bagliyorum, onkyo da yine HDMI kablo ile Pioneer kuro Plazmaya bagli,
    basiyorum enter e ve bir MKV film baslatiyorum hemen piril piril goruntu plazmaya yansiyor, ama o da ne? ses yok, al asagi vur yukari
    ses yok bildigim herseyi denedim maalesef yok, son olarak Onkyoyu devreden cikarip LG>Pioneree>HDMI ile bagli, hem goruntu var
    hemde TV de ses iyiymi,gelde sacini basini yolma,LG de Realtek ses surucusu var biliyorsunuz orada HDMI OUT secili ONKYO da giris cikislar tamam ama resim geciyor ses gecmiyor,simdi bekleyecegiz bu durumlarda bilgisine basvurulan Otor arkadaslar vardir mutlak,
    hepinize iyi yillar diler,cevap ve yardimlar icin simdiden tesekkur ederim.
  • buna benzer bir sorun bende de olmuştu, r500 ü hdmi ile sony lcd tv ye bağladığımda görüntü gitmesine rağmen ses gitmemişti, o zaman acalam olduğu için ve kablo da bilinmeyen bir marka olduğu için pek önemsememiştim, şimdi burda okuyunca aklıma geldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: altobelli

Selam arkadaslar Temmuz 2008 den beri LG R500 kullanicisi olarak ben de araniza katildim,hemen de bir sorunumu
    Simdi LG R500 u HDMI kablosu ile Onkyo 605 e bagliyorum, onkyo da yine HDMI kablo ile Pioneer kuro Plazmaya bagli,
    basiyorum enter e ve bir MKV film baslatiyorum hemen piril piril goruntu plazmaya yansiyor, ama o da ne? ses yok, al asagi vur yukari
    ses yok bildigim herseyi denedim maalesef yok, son olarak Onkyoyu devreden cikarip LG>Pioneree>HDMI ile bagli, hem goruntu var
    hemde TV de ses iyiymi,gelde sacini basini yolma,LG de Realtek ses surucusu var biliyorsunuz orada HDMI OUT secili ONKYO da giris cikislar tamam ama resim geciyor ses gecmiyor,simdi bekleyecegiz bu durumlarda bilgisine basvurulan Otor arkadaslar vardir mutlak,

• Selamlar;

Ben uzun zamandır R500'ümde ( U.CPCIT ) XP kullanıyorum. Ne yazık ki, SATA sürücülerini bir türlü kuramadım.

İndirdiğim driver'ı şurdan aldım:http://www.notebook-driver.com/lg/lg-xnote-r500-notebook-drivers-for-winxp/

Kurmaya çalıştığımda şöyle bir hata veriyor:

Ayrıca, Performance Test 6.1 programında da, 290 gibi bir sonuç alıyorum.

Acaba, XP'de çalıştığına emin olduğunuz SATA sürücülerinin adresini verebilirmisiniz?

Kolay Gelsin

Saygılar & Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stulluk -- 6 Ocak 2009; 7:29:16 >

• Driver da sorun yok...Şu adımları uygulayabilirsin

2- XP yi kurun
    4- Sonrasında Primary IDE Channel üstünde update driver diyorsunuz ve "sen arama ben kendim kuracagım" deyip, "Diskim var" diyerek SATA driver lokasyonundan ilgili inf i gosterip, uygun driver ı seçiyorsunuz. Restart ederkende Biostan Enable ederseniz görecektir SATA diski
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Driver da sorun yok...Şu adımları uygulayabilirsin

2- XP yi kurun

Tamam da, bana SATA driver'larının adresini verirmisin?

Çünkü yukarda verdiğim linkte, EXE var, INF yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=414

http://www.tacktech.com/download.cfm?file=microsoft/sata/iastor-sata-drivers.zip

Sevgili Arkadaşım;

İlkönce ilgin için teşekkür ediyorum.

Lakin ben derdimi tam anlatamadım.

Bakınız benim aygıt yöneticisi şu durumda:

BIOS'ta, SATA = Enhanced Modda.

AHCI = Disabled Modda ( Enable edince Windows BSOD yapıp kapanıyor, daha doğrusu boot edemiyor)

Hem senin verdiğin, hem de başka yerden bulduğum driver'ları yüklemeye çalışınca bak şöyle oluyor:

Her iki Primary ve Secondary IDE de, hem iaahci.inf, hem de iastor.inf dosyasıyla aynı hatayı veriyor.

Sizce neden böyle yapıyor acaba?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Kolay Gelsin

Saygılar & Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stulluk -- 6 Ocak 2009; 19:30:00 >

• Bu konuda bilgisi olan yok demekki,ya da boyle bir sorun yasayan,bekleyecegiz,elden ne gelirki baska.
    quote:

Orjinalden alıntı: altobelli

Selam arkadaslar Temmuz 2008 den beri LG R500 kullanicisi olarak ben de araniza katildim,hemen de bir sorunumu

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.