Arkadaslar benim makinada galiba bir sorun var, LG R405 A.CPART kullanıyorum C2D 2.0 CPU 2560 ram var ama makinanın fanı cayır cayır 1 saniye olsun susmuyor, slient modda bile fan deli gibi üflüyor, 3 defa formatlarım içine hiç birşey kurmadım ama yine aynı? C2D 2.0 2560 ramli makina bu kadar ısnır mı arkadaslar?
Makinayı satmayı bile düşünüyorum, R400 den terfi ettim, ama R400 bunun yanında canavar gibiydi, fan sesi yok denecek kadar azdı, ve buna göre cok ama cok hızlıydı, neden olabilir?
Tşk ederim,
Eğer oyun oynursan vede oyun ekran kartı isteyen bir oyun ise fanlar sürekli çalışabilir. Normal Windows çalışırken arka planda fazla program çalışmazken çok fazla ses yapıyorsa problem vardır derim.
Oyun oynamıyorum ve ekran kartı 256MB, calistiğim sadece Visual Studio + Fireworks, zaten ikisini aynı anda açmaya imkan ihtimal yok, fan sağda olduğu için elimi yakmaya basliyor birkaç dakika sonra,
Alacak arkadaslar varsa gercekten tavsiye etmiyorum, cok sesi cıkarıyor, asus'un aynı ozellikte makiinası var, core2duo makinada fan yok galiba, calistğini hiç görmedim,