Bildirim
lg recovery programi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Foruma hoşgeldin mahoni..Ağlanacak birşey yok,kazara insan ölüyor,sizin başınıza gelen hiçbirşey değil.
Ama sizden ricam konu başlığını sorununuzu anlatacak şekilde değiştirin,yoksa konu silinirse siz de cevaplarınızı alamazsınız.
Sorununuza gelince ;
bilgisayara cd ile format attıysanız tabiki de o programın gitmesi normal...İsterseniz orjinal sistem ile gelen programları sonradan yükleyebilirsiniz, isterseniz bilgisayarınızı daha önce kullandığınız gibi fabrika ayarlarına RECOVERY özelliğini kullanarak kullanabilirsiniz.
Ben bir bakayım recovery partisyonu var mı içinde ona göre cvp yazıcam. -
allah razı olsun mesut abi bu programı bulursan çok dua etcemsana abi -
o programı buluruz ama sen ne yapmak istiyorsun tam olarak onu söylesene
bir de senden ricam cihazın altına bakıp tam modelini yazar mısın?X120-L.C76TA9 gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 7 Kasım 2011; 17:59:13 > -
lg X120-G.C7TKT markası bu abicim -
mahoni...o programı neden istiyorsun?onu söyler misin?bilgisayar açılışındaki recovery i yapacaksın, ama F11e bastığında işe yaramıyor mu?Sıkıntın o mu?Şu sorularıma cevap versen ç.ok güzel olacak hani. -
mesut abi ben bilgisayara format attım format atınca lg smart recovery ve lg smart on gibi programlar gitti ve bu programları şimdi bulamıyorum durum böle abi -
http://www.lg.com/us/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=X120-H.C7EKU&matchedModelCode=NOT_MATCHED&searchEngineModelCode=X120-H.C7EKU&initialTab=warranty&targetPage=support-product-profile#
bu linke tıkla..üstte Drivers & Software butonuna tıkla..en altta göreceksin..lg smart on..tıklayıp indir.
lg smart on..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 8 Kasım 2011; 11:16:19 >
-
sağol abi çok saol -
ama burada recovery yok..o da lazım mı?O program olmasa bile recovery ve backup yapabilirsin..lazım mı illa? :=)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sembollerle kalp yapma
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- format atarken disk gözükmüyor
- kingston garanti sorgulama
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- zyxel modem kurulumu
- bağlantı sıfırlandı.
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- oem açılımı
- telefonum şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X