Şimdi Ara

LG SH3B Alternatif & 500 TL bandı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstatlar hanım hediye olarak linkteki LG SH3B marka ürünü almış lakin kurulumu yaptım görüntü fena değil ama ses kalitesine gelirsek hiç tatmin edici değil. orta sesler çok çok zayıf üst ses hiç yok. woofer idare eder 50 hz sanırım alt değer, internette detaylı bir bilgi bulamadım. Kutuda 300 W yazıyor ama wooffer 33 W midler ve twit. 27W totatlde 60W. Nasıl bir hesapla 300 hesapladılar bilmiyorum peak to peak bile denesen çıkmıyor :D neyse sadede geleyim.

//Şuan FLAC dinliyorum o halde bile ne mid var ne tiz. //

Bu ürüne alternatif bir ürün önerebilir misiniz ? 2.0 2.1 işimi görür müzik ağırlıklı kullanırım. sony w807c tv kullanıyorum 20 w ses gücüne sahip neredeyse aynı performanstalar (woofersız tabikide) yüksek seste LG desibel olarak bi tık üstte ama kalite olarak değil. TV uyumlu kablosuz aktif sub düşünmüştüm bir ara ama Sony ürün pek fazla bulamadım genelde stokta yok.

Mikrolab Solo 7c düşündüm 850 TL civarında daha. 500 550 TL üst limitle kaliteli ses almak istiyorum. Varsa bilen eden tavsiyelerini bekliyorum.

Evet 500 liraya çok kaliteli ses alınmaz biliyorum o yüzden kaliteli dedim, TV nin 20 W sesinin üstüne çıksın alt sesleri versin en azından mid ve tizleri dinlenebilecek kalitede olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winter62 -- 15 Şubat 2017; 12:47:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.