Şimdi Ara

LG şikayet TV panel içinde kelebek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ancyraa

LG 42LM640 FULL HD 3D LED LCD TV aynı durumda bende yaşıyorum Tv garantisi biteli 15 gün oldu içinde sinek farkettik. Sinek girmiş ve orda ölmüş. Anlaşılan kelebeği halledemeyen adamlar bizim sinepe tövbe çare bulamaz. Siz siz olun LG sakın almayın... Müşteri Hİzmetleri ve servisler sıfır...

aynen hocam sizin sineğe hayatta çare bulamazlar bu haldeki bir servis bende philips pus6000 var 150 ekran 55inç bendede ilk 3 ayda ekran sıvısı dağıldı sonra servis gelip aldı panel değişti acemi bir adamdı üstelik gelende inanın ben yardım ettim adam ben anlamıyorum dedi şaka gibi ya düşününsene 3300 tl lik tv yi kimlere emanet ediyoruz neyse şimdide tozlar oluştu panelde ama nasıl silecem bilmiyorum amk sıkıntı bu led tv ler

• Grundig (arçelik) tv'nin içine girmiş. Şimdilik sineğimle mutlu mesud yaşayıp gidiyoruz. Yaklaşık iki aydır ekranda ve ilk günden bu yana 5 cm kadar aşağı kaymış durumda. Bir gün kendisini kurtarma operasyonu düzenleyeceğim. Servis falan hikaye...

LG şikayet TV panel içinde kelebek
     LG şikayet TV panel içinde kelebek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu durum garanti kapsamında mı oluyor? philips benden 300tl para istedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnLimiteD. -- 31 Mart 2021; 19:53:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.