Şimdi Ara

lg sirius smart adi altinda gelmis yeni seriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
3
Favori
16.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eagle35

quote:

Orijinalden alıntı: serkankaykal

Merhaba ben de LG AS-W126J1R0 Sirius Deluxe Inverter V 12K BTU modelini almak istiyorum piyasada bulmak çok zor nereye gitsek ellerinde bitmiş oluyor yeni bir urunmus kimsenin bu kadar rağbet edeceğini düşünmedik diyorlar

merhaba dostum ben geçen hafta aldım,sitede hala var görünüyor...fiyatıda uygun..http://idealnokta.com/urun/lg-sirius-as-w126j1ro-inverter-klima/206315/

İlgili site bayramdan sonra ödeme alabileceğini söyledi dün görüştüm kendileri ile :) benim sıkıntım 2 farklı KK ile geçim yapacak olmamdan kaynaklı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle35

quote:

Merhaba ben de LG AS-W126J1R0 Sirius Deluxe Inverter V 12K BTU modelini almak istiyorum piyasada bulmak çok zor nereye gitsek ellerinde bitmiş oluyor yeni bir urunmus kimsenin bu kadar rağbet edeceğini düşünmedik diyorlar

merhaba dostum ben geçen hafta aldım,sitede hala var görünüyor...fiyatıda uygun..http://idealnokta.com/urun/lg-sirius-as-w126j1ro-inverter-klima/206315/

İlgili site bayramdan sonra ödeme alabileceğini söyledi dün görüştüm kendileri ile :) benim sıkıntım 2 farklı KK ile geçim yapacak olmamdan kaynaklı.

hayırlısı olsun,umarım uygun bir yer bulursunuz

• Ben de bugün arçelik 18330 modelini aldım. Arçelik LG birlikte klima üretiyorlar diye okumuştum. Cihazlara ve özelliklerine bakınca verim,gizli led ekran gibi konulara. Bu modelle LG sirius aynı klima gibi duruyor. 18000btu olanını 2900 e aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG sirius smart Antalya da bulabileceğimiz bi yer var mı ?

• Arkadaşlar merhaba yatak odasına klima almayı düşünüyorum 9 k yeter 10-12 m2 yer sadece soğutma amaçlı kullanılcak
    Aydinda LG bayi sirius smart modelini getircek siparisle ben karar veremedim mitsubishi elektric mi siris smart mi kullanıcı arkadaşlardan ve bu işin uzmanı olanların yorumlarını öğrenebilirmiyim LG 2200 mitsubishi elc 2630 aradaki farkı vermeye değer mi

• Arkadaşlar LG Sirius Deluxe AS-W126J1R0 12000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima (Yeni Smart) bu klimayı almayı düşünüyorum. Asıl amacım ısımak. Isınma performansı nasıl ürünün? Kışın soğuk üfleme olayı oluyor mu? Kullananlar yorum yaparsa sevinirim. Tavsiye edermisiniz?
  • Sirius deluxe ve sirius smart arasında bir fark yok diyor LG müşteri temsilcisi. Acaba smart wifi özellikli mi diye sormuştum.

• Smart inverter 12000btu modelini aldım yarın montaj yapılacak. Wi-fi varsa müthiş olacak. Kitapçığında bazı modellerde olduğu yazıyor.

• erikh E kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim fark dış ünitenin eski seride alüminyum yeni seri de iç dış komple bakır olması. Bir de smart model de wi-fi desteği olduğu ama Türkiye ye wi-fi takılı gelmediği.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Smart inverter 12000btu modelini aldım yarın montaj yapılacak. Wi-fi varsa müthiş olacak. Kitapçığında bazı modellerde olduğu yazıyor.

Hayırlı olsun ne kadara aldınız.

• mustafayapici M kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/lg-sirius-deluxe-as-w126j1r0-12000-btu-inverter-duvar-tipi-klima-yeni-smart-285305279

Sağolun, teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olur inşallah.
    Bu linkteki ürünü pazar günü %5 indirim ve 100 maxipuan ile 2465 e aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 1 Haziran 2017; 0:28:8 >
  • Arkadaslar bugun bu klimaya baktim yeni serilerde bakir kullanilii eskiler aliminyum deniliyodu fakat yenilerde aliminyum cikti sadece yeniler uzerine altin rengi koruyucu bir malzeme kaplamiskar goldfine diye nette var

• Açıkçası iddialı tüketim değerinden ve komple bakır olduğu söylendiğinden dolayı almıştım. Görünüşe göre dış ünite alüminyum gibi. İçi bakır ise bilemem.

Montaj yapıldı, vakum yapıldı. Güneşe maruz kalmaması için yan odadaki balkona dış ünite montajı ​yaptırdım boruları​ da içeriden geçirdik. Gayet sessiz makine. Wi-fi modül arayışındayım şimdi.

lg sirius smart adi altinda gelmis yeni seriler

• quote:

Orijinalden alıntı: tekci01

Arkadaslar bugun bu klimaya baktim yeni serilerde bakir kullanilii eskiler aliminyum deniliyodu fakat yenilerde aliminyum cikti sadece yeniler uzerine altin rengi koruyucu bir malzeme kaplamiskar goldfine diye nette var

AS-W126J1R0 bu seri alüminyum evet
    ASNW126J1R0 bu seri ise bakır. dış ünite seri numarasını hatırlamıyorum.
    Ben aldım iç ve dış bakır alüminyum değil.
  • hayır hocam ben dün gittim bayiye yeniler new diye geciyo katalogta var tamamen bakır görünümlü yeniler fakat katologta yazıyor yeni seriler için goldfine diye bir teknoloji kullanmışlar aliminyumum üzeri kaplanmış bakır gibi görünüyor ama hala aliminyum
    eski seriler de herhangi bir kaplama yok tamamen aliminyum
  • Bir çok özellik yok arkadaş boşuna yeni seri neyim aramayın. Smart neyim yalan ısıtma, soğutma, nem alma o kadar. İyonizer yok, kitapçık en düşük fan hızı doğal akış gösteriyor o da yok. Kitapçıkta yazan çoğu şey yok. İç-dış ünite bariz alüminyum. Kurulum için müşteri hizmetlerini arayıp ürün kodu veriyorum böyle bir ürün yok diye cevap veriyor. Tek teselli bana göre sessiz olması. Orta fan hızı ile 26° salonu 13 dakikada 23° yaptı. Soğutma için aldığımdan çok da önemsemiyorum. Tüketim değeri de doğru çıksa ne ala. Aynı değerde midea mission modeli alınabilir bunun yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Açıkçası iddialı tüketim değerinden ve komple bakır olduğu söylendiğinden dolayı almıştım. Görünüşe göre dış ünite alüminyum gibi. İçi bakır ise bilemem.

Montaj yapıldı, vakum yapıldı. Güneşe maruz kalmaması için yan odadaki balkona dış ünite montajı ​yaptırdım boruları​ da içeriden geçirdik. Gayet sessiz makine. Wi-fi modül arayışındayım şimdi.

s.a güle güle kullanın hocam

çalışırken neden ekranda p0 yazıyor onun anlamı nedir

• merhaba,

LG Smart Invertor ES-W126J3A0 12.000 btu, bu klima yeni seri mi ? Kullananlar genelde memnun gibi ama bu alüminyum bakır olayı nedir anlamadım :)
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Tam gaz soğutma açınca po çıkıyor. Bu arada iç ünite bakır boru dış üniteyi açabilirsem kontrol edeceğim.

Petekli kısımda alüminyum gibi duruyor.

• Arkadaşlar goldfin denen olay bu yeni nesil klimaların aliminyum üzeri kaplaması

lg sirius smart adi altinda gelmis yeni seriler lg sirius smart adi altinda gelmis yeni seriler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.