Şimdi Ara

lg sirius smart adi altinda gelmis yeni seriler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
3
Favori
16.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ztalan

Değişim de olsa yine aynı makine olacak, hayırlı olsun diyelim.
    aynısı gelecekti evet. sadece korkum servisler birşeyi yaparken cihaza zarar vermeleriydi
  • Arkadaşlar bu klimanın alt kapağını sökebiliyor musunuz?
    Temizlik olarak ben sadece üstteki filtreyi temizledim şu ana kadar ama arka tarafta baya bi toz biriktiğini farkettim.
    Bu alttaki kapağı çıkartıp temizlemek istiyorum. Var mı alt kapağı söküp temizleyen?
  • AhmetYOL kullanıcısına yanıt
    Sağdan soldan tutup aşağı doğru hafif hafif çekin daha sonra ortaya doğru olan tırnakları çekip kapağı çıkarabilirsiniz. Temizlik için değil ama bir kaç kez sökmüşlüğüm var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefona yüklediğim uygulamanın verdiği değerler.
    merhabalar bendede bu cihazdan var ama sizin dediğiniz gibi diagnosisten ses geliyor ama thinQ programı ile diagnosisten veri alamıyorum. siz sesi dinleterek klima verilerini çekmisisniz ama hangi uygulamayı kullanıp çektiniz .google play storede ben program bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

• dursunhkaya D kullanıcısına yanıt
    Uygulama linki aşağıda

play.google.com
    LG AC Smart Diagnosis - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.android.rac.buzzer

Uzun zamandır ben de kullanmıyorum.

• quote:

Uygulama linki aşağıda

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.android.rac.buzzer

Uzun zamandır ben de kullanmıyorum.
    böyle bir URL bulunamadı diyor. Programın adını verirseniz apk sını belki baska yerlerden indirebilirim.
    LG AC Smart Diagnosis

Yüklemeye açık uygulama

• quote:

LG AC Smart Diagnosis

Yüklemeye açık uygulama
    teşekkür ederim. cok saolasın
  • quote:

Sağdan soldan tutup aşağı doğru hafif hafif çekin daha sonra ortaya doğru olan tırnakları çekip kapağı çıkarabilirsiniz. Temizlik için değil ama bir kaç kez sökmüşlüğüm var.
    Tam olarak hangi noktadan tutmamız lazım. Temizlik için burayı açmaya gerek varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Camın bitip plastik kapağın başladığı sağ sol yanlardan tutup çekmeniz lazım, buradan elektrik bağlantılarının olduğu yer açılır temizlik ile ilgili bişey yok. İşin aslı bu klimanın filtresi de çok kaliteli değil gibi geliyor bana.

• quote:

Camın bitip plastik kapağın başladığı sağ sol yanlardan tutup çekmeniz lazım, buradan elektrik bağlantılarının olduğu yer açılır temizlik ile ilgili bişey yok. İşin aslı bu klimanın filtresi de çok kaliteli değil gibi geliyor bana.
    Aşağıdaki gibi tam birleşme noktasından sağa sola yukarı aşağı zorluyorum. Esniyor ama kıpırdamıyor yerinden.
    imgbb.com
    IMG-20181019-194419
    https://ibb.co/eh6f1L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 19 Ekim 2018; 19:56:9 >

Yarın video çeker atarız.

• quote:

Yarın video çeker atarız.
    teşekkür ederim.

• Bu şekilde açılıyor, biraz kısa oldu. Kısa video olarak çekmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu şekilde açılıyor, biraz kısa oldu. Kısa video olarak çekmiştim.
    Teşekkürler fakat ben açamadım. Zorlarsam kırılacak gibi geldi bana.

• Mesajı yazdıktan sonra biraz daha uğraştım becerebildim.İyonizer bölümü baya tozlanmış. Güzelce temizledim. Teşekkürler tekrar.

Ne demek, bu cihazın wifi adaptörünü de bulursak 10 numara olacak ama gelmedi herhalde çok sordum bilen çıkmadı. Servis ve bayilerden

• quote:

Ne demek, bu cihazın wifi adaptörünü de bulursak 10 numara olacak ama gelmedi herhalde çok sordum bilen çıkmadı. Servis ve bayilerden
    yurtdışı sitelerinde var 100Ş ama malesef tr de yok çok araştırdım kendi teknik servisleri bile wifi giriş soketinin olduğunu bilmiyor.
    Aramaktan vazgeçmek en iyisi o vakit, kış da geldi malum yatacak bizim klima.

• Arkadaşlar bu klimayı kullanan kimler var . Şöyle bir sorunum var aldigimdan beri . Cihazın kanatları sabit ayarlıyorum yukarıda . Cihaz çalışıyor arada kanat aşağı iniyor ve o arada bizi usutuyor çünkü baya bir süre aşağıda duruyor bu salak makina neden normal klimalar gibi kanati sabit ayarladığım yerde durmuyor . Cihaz sanırım ayarladığım sıcaklık ayarına gelince kanat aşağı iniyor hadi çalışmada neyse ama üflemeye devam ediyor bir kalkıyorum usudugum için bakıyorum fan aşağı üflüyor . LG bu sorunu cozemezmi çözer yazılımsal bir hata gibi duruyor bence

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.