Şimdi Ara

LG SN5Y Soundbar kablosuz subwoofer bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG SN5Y soundbar sistemimde kablosuz subwoofer soundbar a bağlanmıyor. 1 yıldır sorun yoktu. Ne yaptım ise sorunu çözemedim. Soundbar üzerinde reset ve e-lcr işlemleri sonuç vermedi. Garanti kapsamındaki çihaz için yetkili servis geldi ve subwoofer a yeni yazılım gerektiğini belirtip cihaza yazılım atıp geri getirdi. Sorun çözüldü. Konu ile ilgili yeterli kaynak olmadığı için yazmak istedim. Belki birilerinin işini görür.

1) Reset işlemi:

Kumandadan sesi sıfıra kadar düşürün. F altındaki ses kapama tusuna basılı tutun ekranda RESET yazısını görünce cihaz baglantılarını sıfırlamış oluyor

2) E-CLR işlemi:

Soundbar üzerindeki ses azaltma tuşuna (-) sürekli basın. Basılı tutarken kumandadan Sound effect tusuna basıp, basılı tutun ekranda e-CLR yazısını göreceksiniz.

1 ve 2 nolu işlemler işe yaramıyor ve subwoofer hala soundbar ile kablosuz iletişim kuramıyor ise. subwoofer a yeni yazılım atmak gerekiyor. (benim başıma gelen)

Subwoofer model : SPN5B-W 33W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin98 -- 9 Haziran 2022; 15:37:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LG SN5Y Soundbar Kablosuz Subwoofer Bağlantı Sorunu Giderme

LG SN5Y soundbar'ınızın kablosuz subwoofer'ıyla bağlantı sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz:

• Güç kontrolleri: Her iki cihazın da fişe takılı ve açık olduğundan emin olun.
    • Bluetooth bağlantısı: Soundbar'ın Bluetooth modunda olduğundan ve subwoofer'ın eşleştirilebilir durumda olduğundan emin olun. Subwoofer'ı soundbar'a yaklaştırın ve eşleştirme düğmesine basın.
    • Bass eşleştirme: Bazı durumlarda, bass'ı soundbar'a manuel olarak eşleştirmeniz gerekebilir. Soundbar'ın uzaktan kumandasındaki "Bass Eşleştirme" düğmesine basın ve ardından subwoofer'ın arkasındaki "Eşleştirme" düğmesine basın.
    • Kablolu bağlantı: Bluetooth bağlantısı işe yaramazsa, soundbar'ı subwoofer'a bir RCA kablosuyla bağlamayı deneyebilirsiniz.
    • Fabrika ayarlarına sıfırlama: Sorun devam ederse, soundbar'ı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin. Soundbar'ın uzaktan kumandasındaki "Sessiz" ve "Güç" düğmelerini aynı anda 10 saniye boyunca basılı tutun.

Bu adımları izledikten sonra bile bağlantı sorunu yaşıyorsanız, LG müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne yaptıysam olmadı, bu sorunu daha önce belirttiğiniz sıfırlama yöntemiyle çözüyordum. Fakat şuan ışık subwoofer da ya hiç yanmıyor,ya yanıp yanıp sönüyor hızlı değil ama 2 kesik bir uzun gibi.. Belirli bir süre sonra da kırmızı sabit dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay Allah razı olsun.

taşınırken bar ile SW arasındaki bağlantıyı kaybettik, 3 aydır uğraşıyordum, bildiğim her reset ve reconnect işlemini yaptım. Ancak sayende mute ve - vol reset’i ilk defa duydum ve denedim. Subwoofer çat diye bağlandı.

çok çok teşekkürler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.