< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG Soundbar (2. sayfa)
-
-
LG sj3 ile Sj4 arasında ki farklar nelerdir ve ikisi arasında tercih yapmak gerekir ise hangisini tercih etmeliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
lg nb3740 kullanıcısıyım. tüm ihtiyaçlarıma karşılık veriyor. bluray izlerken 5.1 dts-dolby ses alabiliyorum ve sesi yarısına kadar açamıyorum, o kadar güçlü. sorusu olan yazabilir.
-
Arkadaşlar, yaklaşık 2 yıl önce kullanmaya başladığım LG NB2540 soundbar , birgün kullanmaya çalıştığımda açılış tonu geldi ama ne yaparsam yapayım tüm bağlantı türlerinde ses alamıyorum. Açılırken ping sesi geliyor ama ne bluetooth ne optic ne de aux kablodan ses gelmiyor. Sadece woofer'a kulağımı yaklaştırdığımda çok ince bir cızırtı duyuyorum. Bir fikri olan varmı yada bu tür bir sorunla karşılaşan ?
-
Arkadaşlar Selamlar.
Geçenlerde ikinci el temiz bir LG SJ3 sound bar aldım. Bluetoothlu optik çıkışlı vs'li.
Sorum şu.
Sistemde 1 adet bas mevcut.
LG'nin aynı sisteme ait ikinci bas'ını alsam (ikinci el temiz bir şey buldum) sisteme entegre edebilirmiyim.
Malum sistembluetooth ile birbirine bağlı.
Sistem de kısaca 2 bas 1 yatay bar olacak.
Sizce çalışır mı?
-
optık kablo ile mi bağlıyorsunuz? kabloda ses fark eder mı?
-
LG ile Pioneer arasında kararsız kaldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X