Şimdi Ara

LG StanbyME- 27ART10AKPL | Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de bu ürünü yeni kullanamya başaladım, dokunmatik ekran ile iç ekran arasında bazı yerlerde boşluk var gibi, bir de biraz fazla bastırdığımda yayılan bir dalgalanma oluşuyor. Bu normal mi acaba? Ürünü bir kaç gündür kullanıyorum. Koruyucu ekran taktım, hava boşluğunu almaya çalışırken, koruyucu ekranın yanında gelen kart gibi bir aparatla baskı yaparak hava boşluklarını atmaya çalışmıştım. Ancak pek başarılı olamayınca o koruyucuyu çıkarttım. Sonra ekranı çalıştırınca zarar vermiş olabilir miyim diye düşündüm. O kart ile bastırmakla dokunmatiği bozmuş olabilir miyim. basınç yaparken zarar vermiş olabilir miyim? Yoksa o köşelerdeki o hafif boşluk ve dalgalanma normal midir? .bazı yerlere hafif bastırırken dış ekran ile iç ekran arasında esneme var gibi, ortalarda pek yok, kenarlarda daha çok hissettim. Ürünü bir kaç gündür kullandığım için öncesinde pek dikkat etmemiştim. Servise göndermeli miyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önce-saygı kullanıcısına yanıt

Hocam LG’nin sitesinde hoparlör ile birlikte paket kampanya başladığını gördüm.

XT7S değil ama yine de oldukça kaliteli modeller var.

TV ile birlikte kullanmasanız bile Bluetooth bağlantısıyla direkt TV’ye bağlayabilirsiniz veya tatilde, piknikte yanınızda taşıyabilirsiniz.

Hoparlörler siyah renk olduğu için her TV ile tam renk uyumu sağlamayabilir ama kablosuz olarak kullanabilmek bir avantaj.

Artı olarak Birde %5 Hoş Geldin kuponu kampanyası var.  

LG'den Tüketici ve Ev Elektroniği | LG TR

LG StanbyME- 27ART10AKPL | Ana Konu
    LG StanbyME- 27ART10AKPL | Ana Konu

• erenu89 E kullanıcısına yanıt

Cihaz VA panel olduğu için dokunulduğunda dalgalanma olması normaldir fakat dalgalanma olması için biraz bastırmak gerekir :)

Dokunmatik hassasiyeti oldukça iyi o kadar bastırmanıza gerek yok..

Servislik bir durum yok kullanmaya devam edebilirsiniz.

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ancak taşınabilir bluetooth hoparlörüm var. Ben hem stanbyme go hemde stanbyme’yi aldım. Ürünle olan uyumu ve direğe montajı çok şık ve de çok pratik olduğu için özellikle onu istiyorum. Stanby me go’nun sesi zaten çok yeterli, umarım bir an çnce gelir. Bu arada düşünen herkese tavsiye ederim, özellikle stanby me go müthiş bir ürün be şarjı 3 saat 42 dakika gitti ilk kullanımda, bahçede, mangalda ya da bambaşka yerlerde sürekli kullanıyorum. Kumandası çok pratik, taşınabilir modemle mükemmel bir ikili oldu. Her yerden maçları, filmleri izleyebiliyor ve aynı zamanda mact bilgisayarlda ekran genişletmeyle beraber kullanma özgürlüğü inanılmaz bir durum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.