Şimdi Ara

LG televizyona D-Smart kartı takma? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
33.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Selamun Aleyküm,

Bildiğim kadarıyla dahili tuner olması gerekiyor. Kart mevcut uydu listesindeki şifreyi çözmek amacıyla hizmet vermekte. Bunun yerine dahili modul girişli, destekli bir uydu cihazı alıp bununla kullanabilirsiniz.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Aleyküm Selam ,

Tv min arkasında pcmi card slot diye bir yer var o yuvada modül yuvası kadar orası olmaz diyorsunuz yani

Uydu alıcı lazım demek

Bende sevindim tv nin arkasındaki yere takarım diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

Bu şekilde takılacak.

LG televizyona D-Smart kartı takma?

Merhaba mesaj eski ama foruma hala uğruyorsunuz sanırım

Eski bir lg tv kullanıyorum

Pcmi card slot diyenim nin arkasında yatay bir yer var dsmart modül alıp takmak istiyorum

--
    Bugün d smart bayine gidince anlattım durumu tv yi görmeden o slot başka olmaz , dahili uydu alıcılı tv lerde olur anca dedi , ama sizin attığınız resimde olmuş bunu merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

Bu şekilde takılacak.

LG televizyona D-Smart kartı takma?

Merhaba mesaj eski ama foruma hala uğruyorsunuz sanırım

Eski bir lg tv kullanıyorum

Pcmi card slot diyenim nin arkasında yatay bir yer var dsmart modül alıp takmak istiyorum

--
    Bugün d smart bayine gidince anlattım durumu tv yi görmeden o slot başka olmaz , dahili uydu alıcılı tv lerde olur anca dedi , ama sizin attığınız resimde olmuş bunu merak ettim

Benim tv de dahili uydu alıcı var sizinkinde yok sanırım, dahili uydu alıcı yoksa olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesoydan -- 6 Eylül 2014; 16:11:32 >

• Uydu alıcısı olmayanlarda o giriş ne işe yarıyor.bellek yuvası gibi bişeymi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47LA 660S marka televizyonum var. Bu sabah D-smart üyeliği yaptırdım.
    35tl/ay - Sinema paketi.
    Şu anda modül almadığım için pişman hissediyorum kendimi, ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Uydu alıcısı olmayanlarda o giriş ne işe yarıyor.bellek yuvası gibi bişeymi

kablo tv için.
    teledünya kullananlar var.
  • Merhaba
    55la620 televizyonum var. D smarta cam modüllü üye olmak istiyorum..bir kaç sorum var cevap verirseniz memnun olurum...
    1. Tv me uygun mudur
    2. Biss diye birşey okudum.. bu ne demek?
    3. Hepsidigital.com da süper paket 329 tl ...bu fiyat uygun mu? Başka nerelerede ucuza bulabilirim...
    4.memnun musunuz? Cam modül mü normal alıcı mı

Teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: flashberk

Yeni aldığımız LG LA660S modeli televizyonumuza D-Smart kartı takma imkanımız var mı? Eskiden normal televizyona next uydu alıcısına dsmart kartı takarak scart bağlantısı yapardık. Şimdi hem görüntü açısından hem de televizyonun kendi uydusunun daha iyi olması sebebiyle kartı direk Tv'ye takmak istiyoruz.

bene LG 42LA620 var. yayınları modül üzerinden sorunsuz izliyorum
  • arkadaşlar kutulu dsmartım birde digitürk metal modül aletim var dsmart kartı metal modülle lg televizyonun uydusuna bağlayıp kullanabilir miyim?...
  • Merhaba arkadaşlar bugun LG 47LB652V Marka TV mi aldım, fakat benim önceki tv de d smartın verdiği next marka uyduda kart ile izleme yapıyordum, biraz araştırmadan sonra slot alıp kartla dahili hd uydu alıcı olan bu tvm de izleye bilirmişim d smartı aradım o kart modülde çalışmaz dediler siz bize eski cihazınızı ve kartınızı verin biz size modül ve kart vericez o cihaz için dediler önceki fiyatlarından hiç birşey değişmeyecek sadece 24 ay taahüt yapıcaz dediler ne dersiniz bu duruma mantıklı mı? taahüt te sorun yok benim için zaten 2 yıl kullanıcam
    D SMART paket içeriğim(sinema + spor kanalları + 8 mbbit int. 50gb adil kullanım kotası) 62 tl aylık.
  • Kullanamazsınız hocam.
  • 1)Sizin televizyon modelinizde ki kullanan kişiler var hocam.Konu içerisinde de yazmışlar zaten sorunsuz izlediklerini.

2)Biss key basit bir şifreleme tekniğidir. Genelde yayınlarını şifrelemek istemeyen ancak buna mecbur kalan kanallar kullanır. NTV, NTVspor, StarTV, TV8, TRT kanalları vb. gibi kanallar uluslararası spor etkinliği sırasında şifreleme yapmak zorundadırlar.
    Bu şifrelemenin sebebi yayın haklarını sadece Türkiye için almış olmalarıdır, ve uydudan yayın yaptıkları için yurt dışından erişime açık olacağından kuralı ihlal etmiş olurlar. Yayını BISS ile şifrelediklerinde sadece Kablo TV ve karasal anten ile yayın gösterilebilir.
    BISS ile encode edilmiş bir yayın bir key ile çözülebilir. Uyduya bağlı dijital bir TV kartınız varsa ve geçerli key'i biliyorsanız yayını şifresiz izleyebilirsiniz.

3)Bende belirttiğiniz site üzerinden aldım.Fiyat konusunda araştırmak lazım bir bilgim yok.

4)Bende CI modül var.Televizyonumun sahili uydu alıcısında sağlıklı olarak kullanamadım.Şöyle ki, bazı kanallarda şifreleri geç kırdı.Bazen kırmadı.Bende harici uydu alıcımla kullanıyorum 1 yıl gibi bir süredir.Hiç bir sorunla karşılaşmadım.
    Siz CI + alacağınız için kanalları açmama gibi bir sorunla da karşılaşmazsınız.Sorunsuz şekilde kullanırsınız.Tavsiye ederim.

• Arkadaşlar bende LG 47LB670 modeli var arkasında CI modul girişi var. d smart cam codulümü taktım yukarıdaki resimde olduğu gibiakılı tam ileri gitmiyor değilmi?
  • Arkadaşlar Merhaba;

Dsmart'a yeni geçtim. (Kablo TV den kurtulmak için mecburen)

kumanda fazlalığı olmasın diye CI kart (defix) seçimi yaptım.

Televizyonum LG LM 670s

CI modülü okuyor, ama Dsmart kanallarını açmıyor. Servis kartta bir bozukluk var mı diye harici kutu getirdi, denedi sorun yok.

Yazılım ile ilgili sorun olduğunu söylediler. Yazılımıma baktım güncel. LG servis çağıracağım ama korkuyorum; 4 ay önce garantim bitti.
    Hiçbirşey anlamadan bir sürü para isterler belki.

Yazılım 04.62.10 . Lg sitesinde flash bellek ile USB den yazılım güncellenebileceği yazıyor; acaba bu çözüm olabilir mi?

Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?

Şimdiden teşekkürler...
  • işin kötüsü; olur da televizyonumun CI modül ile ilgili sorununu çözemezsem Dsmart modül yerine uydu cihazını vermiyor,

Bu başka, o başka kampanya diyorlar yani, saçmalık.

Çalışmadı kardeşim, TV yi çöpe mi atayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mek001

işin kötüsü; olur da televizyonumun CI modül ile ilgili sorununu çözemezsem Dsmart modül yerine uydu cihazını vermiyor,

Bu başka, o başka kampanya diyorlar yani, saçmalık.

Çalışmadı kardeşim, TV yi çöpe mi atayım?

Yazilimi kontrol et siteden usb ile guncellemeden servis cagirma ben usb den samsun tvmi defalarca guncelledim

• Hocam eğer hiç bir kanalı açmıyorsa televizyonla alakalı bir durum olabilir servise danışın.Ama bazı kanalları açıyor bazılarını açmıyor şifreli kanal uyarısı veriyorsa bu genellikle modülün + olmamasından kaynaklı.Bende aynı sorunu yaşadım ve mecburen harici uydu alıcısı kullanıyorum.
  • Arkadaşlar sorunum çözüldü.

Fikir-bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim.

LG servis gelip televizyonu fabrika ayarlarına döndürdü, sonra uyduyu tekrar kurdu vs. (uyduyu 2 kez kurmuştum, ama fab. ayarını sıfırlamak aklıma gelmemişti :))

Bursa'da LG servisliği elinden alınan birinin dükkan önünden geçiyordum. İçeri girip durumu anlattığımda; hiç uğraşma çözemesin, git uydu cihazı al demişti.
    Servisin neden elinden alındığını daha iyi anladım. (LG 1 ay önce servis belegesini iptal etmiş, dükkanda LG tabelası hala duruduğu için uğramıştım,)

Bursa Prosim LG servisinden gelen arkadaşlar işimi çözdüler sağolsunlar. Bursa'da LG kullanan arkadaşların aklında bulunsun diye yazdım. Gayet iyi ilgilendiler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.