Şimdi Ara

LG TV Hdmi Bağlantı Sinyal Yok Sorunu Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
67.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hahahha
    süper çözümmüş. tam türk işi
  • Yılların hortlatması

Samsung TV ile aynı sorunu yaşıyorum. Sanıyorum ki TV'den ya da HDMI kablodan ziyade Windows 10 ile alakalı bir sorun var.
    Keza Win7 yüklü PC'yi hdmi ile bağlayınca anında görüntü geliyor ekrana.

Sorun o kadar ilginç ki pc ekranını kablosuz olarak TV'ye aktarabiliyorum ama HDMI kablo ile olmuyor. 1 kere oldu, pc nin şarjı bitti. Bir daha da olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copywriter -- 7 Temmuz 2019; 20:11:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji ile pek aram yoktur. bende 42lm640s za model bir lg tv var. 2014 yılında aldım. 2019 yılına kadar hdmi sorunum yoktu. sonra bu sinyal yok yazısı çıkmaya başladı.ilk başlarda kabloya hafif dokununca görüntü geliyordu. sonra bu yetmemeye başladı. kabloyu çıkarıp sırayla 4 girişe deneyerek görüntü alıyorum derken en sonunda kabloyu ne kadar oynarsam oynayayım görüntü gelmedi. bende düşündüm herhalde kabloda bir temassızlık var. yeni kablo aldım olmadı. en son çare nette araştırma yaptım. şu an sorunum çözüldü ama tam olarak nasıl çözdüm bilemiyorum. yaptıklarımı sırasıyla yazayım.
    1. laptopun ekran kartını güncelledim. bilgisayarıma sağ tık yönet. ekran kartının üzerine sağ tık güncelle ile yaptım.
    2. prizde televizyon fişinden başka birşey bırakmadım.
    3. tv ile pc hdmi kabloyu taktım
    4. ikisinide kapattım.
    5. önce tv yi açtım. sonra pc yi. tam açılmalarını bekledim. benim laptop biraz yavaş.
    sonra besmele çekip hdmi girişi açtım. baktım görüntü ekranda :)
    6. okuduğum kadarıyla kapatırkende önce pc yi kapatıp, daha sonra tv yi kapatmak gerekiyormuş.

bu yaptıklarımdan hangisi çözüm oldu bilmiyorum. ama şimdilik çalışıyor.

• Soru çözebildiniz mi bilmiyorum.Aynı sorunu yaşadım.Sabah Lg 47La620 s açtım Tv ibu dan görüntü alamadım.Tvbu arızalandı diye düşündüm.Ancak sorunun HDMI girüşünden olduğunu tespit ettüm Çünkü Skart girüşten görüntü alıyordum.Hdmı 1 arızalı olduğunu güşündüm HDMI 2 ye taktım TV den HDMI aktif oluyor ancak seçim yapılmıyordu.Bende HDMI 1 e bilgisayarı HDMI 2 ye TVBU yu bağladım.Bu sefer HDMI 2 seçilebildi ve görüntü geldi.Tekrar bilgisayarı çıkardım.HDMI 2 den görüntü almaya devam ettim.Sorun bu şekilde çözüldü.Muhtemelen HDMI 1 bozuldu.TV sistem olarak HDMI 1 girişüni dolu görmeden diğer girişleri kullanmayan müsaade etmiyordu.bende 1 i bilbisayarla doldurunca 2 de çalıştı.Sorunla karşılaşan arkadaşlara fayfalı olması dileğiyle

• hdmı kablosunu anakart girişine değil de ekran kartı girişine takmayı denedin mi anakartta çalışmaz hdmı
  • Bunca yıllık sorun çözüldü arkadaşlar. Önce pc yi kapatıyoruz. Daha sonra tv yi kapatıp fişi vekil beş altı saniye bekleyip tekrar fişi takıyoruz tv tam manasıyla açıldıktan sonra hdmi girişinde sinyal yok ibaresi görünüyor. Bunun üzerine bilgisayarı açıyoruz ilk etapta yine görüntü gelmiyor umutsuzluğa kapılmayın. Oturum açma şifre kısmına gelince görüntü gelecektir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.