Şimdi Ara

LG TV Sesli Komut Sorunu (Güncelleme Sonrası Çalışmıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
36.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: STumhaM

bende de aynı sorun.kumandaya konuşuyorum sesı algılamıyorneden acaba
    Merhaba çözüldümü sorun?
  • merhaba bugün çözüldü.nasıl oldu anlamadım
    daha önce lg müşteri hizmetlerini aradığımda önce farklı internet kullanın olmazs fabrika ayarlarına çevirin demişti.ama işe yaramamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: STumhaM

merhaba bugün çözüldü.nasıl oldu anlamadım
    daha önce lg müşteri hizmetlerini aradığımda önce farklı internet kullanın olmazs fabrika ayarlarına çevirin demişti.ama işe yaramamıştı

Yeni yazılım güncellemesi gelmiş olabilir.
  • Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyordum. Sonradan fark ettim ki mikrofon tuşuna basılı tutup konuşup sonra tuşa basmayı bırakmak gerekiyormuş. Tuşa basıp bırakıp konuştuğumda hata veriyor.
  • son bikac gundur lg akilli kumanda da ses taninmadi hatasi ben de aliyorum.
    problemin semptomlari; sesli mesaj butonuna bastiginizda normalde ac/kapa dugmesi parlak bir sekilde yanar ve sizden sesli.mesaji bekler. ben de ise bu parlak yanma kayboldu cok sonuk sekilde yaniyor veya sonuk sekilde yanip sonuyor.
    cozum; son gunlerde bir degisiklik olup olmadigini hatirlamaya calistim .(kumandayi dusurme vs).en son piller zayif mesaji almis ve 2 adet yeni sarj ettigim pili takmistim.ve iste bu iki adet pilden 1 tanesini cikarip baska bir pil takilinca problem cozuluyor. tekrar taktigimda yine basliyor.Sarjli pilin neyi bozuldu bilmiyorum. Ancak sesli.komut ozelligi disinda baska hic bir seyi bozmuyor.umarim bu problemle karsilasanlarin isine yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

Aynı sorun bende de meydana geldi LGO LED 65C4 MODEL 2024 sesli komut hatası 

"sunucuya bağlanırken geçici bir hata oluştu 200" hata kodu yardımcı olabilecek varmıdır teşekkürler... CİHAZ 5 GÜNLÜK bu arada teknik servisi aramalı mıyım yoksa çözümü basit birşey mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceeman -- 3 Aralık 2024; 8:20:15 >
  • Herkese merhaba. Öncelikle pilleri değiştirdiğiniz halde sesli komutla işlem yapamıyorsanız şu adımları deneyin

Youtube veya bir internet sayfasında sesle yazıdırmayı deneyin. Yazım yapıyorsa kumanda çalışıyor demektir. Yazım yapmıyorsa kumanda bozulmuş olabilir.

Sesle yazdırma yapıyorsa kumanda resetlenmesi yaptım ve bingo sesle komut verme çalışmaya başladı.

Nasıl yapacam derseniz pilleri çıkarın, güç tuşuna 3sn ye basılı tutun ve pilleri tekrar takın. Bende oldu deneyin sonuç alanlar paylaşırsa sevinirim.

Lg nano766qa55 modeli bendeki. Sihirli akıllı kumanda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.