bende de aynı sorun.kumandaya konuşuyorum sesı algılamıyorneden acaba
Merhaba çözüldümü sorun?
merhaba bugün çözüldü.nasıl oldu anlamadım daha önce lg müşteri hizmetlerini aradığımda önce farklı internet kullanın olmazs fabrika ayarlarına çevirin demişti.ama işe yaramamıştı
quote:
Orijinalden alıntı: STumhaM
merhaba bugün çözüldü.nasıl oldu anlamadım daha önce lg müşteri hizmetlerini aradığımda önce farklı internet kullanın olmazs fabrika ayarlarına çevirin demişti.ama işe yaramamıştı
Yeni yazılım güncellemesi gelmiş olabilir.
Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyordum. Sonradan fark ettim ki mikrofon tuşuna basılı tutup konuşup sonra tuşa basmayı bırakmak gerekiyormuş. Tuşa basıp bırakıp konuştuğumda hata veriyor.
son bikac gundur lg akilli kumanda da ses taninmadi hatasi ben de aliyorum. problemin semptomlari; sesli mesaj butonuna bastiginizda normalde ac/kapa dugmesi parlak bir sekilde yanar ve sizden sesli.mesaji bekler. ben de ise bu parlak yanma kayboldu cok sonuk sekilde yaniyor veya sonuk sekilde yanip sonuyor. cozum; son gunlerde bir degisiklik olup olmadigini hatirlamaya calistim .(kumandayi dusurme vs).en son piller zayif mesaji almis ve 2 adet yeni sarj ettigim pili takmistim.ve iste bu iki adet pilden 1 tanesini cikarip baska bir pil takilinca problem cozuluyor. tekrar taktigimda yine basliyor.Sarjli pilin neyi bozuldu bilmiyorum. Ancak sesli.komut ozelligi disinda baska hic bir seyi bozmuyor.umarim bu problemle karsilasanlarin isine yarar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme