Şimdi Ara

LG TV Sesli Komut Sorunu (Güncelleme Sonrası Çalışmıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
33.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: STumhaM

bende de aynı sorun.kumandaya konuşuyorum sesı algılamıyorneden acaba
    Merhaba çözüldümü sorun?
  • merhaba bugün çözüldü.nasıl oldu anlamadım
    daha önce lg müşteri hizmetlerini aradığımda önce farklı internet kullanın olmazs fabrika ayarlarına çevirin demişti.ama işe yaramamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: STumhaM

merhaba bugün çözüldü.nasıl oldu anlamadım
    daha önce lg müşteri hizmetlerini aradığımda önce farklı internet kullanın olmazs fabrika ayarlarına çevirin demişti.ama işe yaramamıştı

Yeni yazılım güncellemesi gelmiş olabilir.
  • Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyordum. Sonradan fark ettim ki mikrofon tuşuna basılı tutup konuşup sonra tuşa basmayı bırakmak gerekiyormuş. Tuşa basıp bırakıp konuştuğumda hata veriyor.
  • son bikac gundur lg akilli kumanda da ses taninmadi hatasi ben de aliyorum.
    problemin semptomlari; sesli mesaj butonuna bastiginizda normalde ac/kapa dugmesi parlak bir sekilde yanar ve sizden sesli.mesaji bekler. ben de ise bu parlak yanma kayboldu cok sonuk sekilde yaniyor veya sonuk sekilde yanip sonuyor.
    cozum; son gunlerde bir degisiklik olup olmadigini hatirlamaya calistim .(kumandayi dusurme vs).en son piller zayif mesaji almis ve 2 adet yeni sarj ettigim pili takmistim.ve iste bu iki adet pilden 1 tanesini cikarip baska bir pil takilinca problem cozuluyor. tekrar taktigimda yine basliyor.Sarjli pilin neyi bozuldu bilmiyorum. Ancak sesli.komut ozelligi disinda baska hic bir seyi bozmuyor.umarim bu problemle karsilasanlarin isine yarar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.