Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nihayet... Vatana millete hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yükleyen arkadaşlar ekran görüntüsü video koyabilirler mi acaba?

Merak ettiğim qslide uygulamaları duruyor mu yoksa v20 deki gibi bildirim çubuğundan kaldırılmış mı? En önemlisi batarya tabii iyileşme var mı?
  • emrt E kullanıcısına yanıt
    Daha hayalet ekran ile karşılaşmadim kardeşim umarım boyle de devam eder :)

• tolyo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sorunsuz bir şekilde kullanmak dileğiyle

• seeyeah S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kardeşim :)

• gokaykac kullanıcısına yanıt
    Simdi herşey yolunda görünüyor boyle de devam etmesini umalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Sony z5 cihazımı sattıktan sonra tasarımı hoşuma gittiği için v10-v20 alıcaktım burayı okuyunca vazgeçtim En iyisi Lg'ye bulaşmamak.Apple-Samsung birisini alırım artık.

Endişeni anlıyorum kardeşim ama bilindiği üzere elektronik her ürün mutlaka bir şekilde sıkıntı yaşatıyor ve maalesef ülkemizin servis kalitesiyle de birleşince bu durum bilinmeyenli matematik denklemine dönüşüyor... Kronik olarak görülen hayalet ekran sorunu malum benim de yaşadığım bir sorundu ve bu sorunun yazılımsal olarak halledilebilecek olduğunu mavi ışık filitresi sayesinde görmüş olduk bu nedenle ve bir umutla 7 guncellemesiden sonra mavi ışık filtresini kullanmadan durumu test edeyim istedim ve o kadar yoğun kullanmama rağmen hala hayalet ekran sorunu ile karşılaşmadım galiba yazılımsal mudahele ile bu sorunu halletmişler diye düşünüyorum :) ve kendi şahsi fikrim de piyasanın en güçlü ve özel telefonlarindan biri 2 sene gecmesine rağmen hala v10 dur yeterli tüm donanım bileşikleri ile.... Yeni ürünler ile birlikte bilmem bu kadar puan aldı test sonucları, işlemci numaraları, daha fazla ram çığırtkanlıklari bilindiği uzere sadece tüketim dünyasının pazarlama hileleri yine de seçim senin kardeşim saygılarımla iyi forumlar

• Bir bilgim yok maalesef kardeşim ara ara girip kontrol etmen gerekecek lg bridge ile

• meeb kullanıcısına yanıt
    Batarya için bir kaç günlük kullanimdan sonra ancak birşey soylenebilir. Diğer sorunun cevabi da burada kardeşim

• siakawa S kullanıcısına yanıt
    simgeyi gördüm hocamda qslide hesap makinası ikonu falan nerede :d
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Buradalar hocam 👍

• siakawa S kullanıcısına yanıt
    qslide simgesinin üzerine basınca ayrı bir sekme de açılıyor sanırsam ?Bunu bir v20 de yapmadılar :D Eski hali daha kullanışlıydı ama hiç yoktan iyidir.

androit 7.0 lg nin arayüzünü çok bozdu. Var olan birçok detay stock androite gelince lg de maalesef kendi uygulamalarını geliştirmeyi bıraktı.
  • Android 7 geldi indiriyorum şuanda hadi hayırlı olsun.
  • Nasıl oldu 7. Var mı güzel gelişmeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siakawa

Daha hayalet ekran ile karşılaşmadim kardeşim umarım boyle de devam eder :)

Hayalet ekran bildirim çubuğunun beyaz olmasından gözükmüyor olabilir. Bahsettiğim özellik 7 ile geldi mi bakabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar soruma kimse cevap vermemiş acaba 7 yükleyen arkadaşlar kontrol edebilir mi bu mavi ışık filtresi geldi mi gömülü olarak?

• emrt E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim mavi ışık filitresi ile ilgili bir şey gozume daha çarpmadı maalesef

• İyi geceler arkadaşlar,
    7.0 Nougat ile ghost screen olayı ortadan kalktı inanılmaz bir şekilde. gerçi dün geceden beri cok kurcalamadım telefonu ama güncelleme öncesi var olan ghost screen inanılmaz boyutlardaydı. Telefonun ısınmasına gerek yoktu. bir dakika boyunca whatsapp da mesaj yazayım; klavye, yazı yazılan yer, yazdığım kişinin adı vs hepsi beliriyordu ekranda. Şu an bunların hiçbiri yok. Pilim kötü durumda olduğu için şarj konusunda fark olup olmadığını anlayamıyorum. orjinal pil alıp deneyeceğim. Ekstra bir yavaşlama sezmedim 7.0 ile. Umarım herkesin ghost screeni düzelir.
  • Nougat arayüzü başarılı sevdim. umarım pil performansına katkısı olur. lakin ghost screen az da olsa devam ediyor... Telefon bildirim çubuğu beyaz olduğu için göremiyoruz. Ana ekranda bende rastlamadım. Lakin telefonu şarja takıp kapatınca gelen batarya dolum ekranında iken, hafif te olsa görünüyor ve belirgin.
  • ghost screende azalma var arayüz 10 numara pek bir takılma göremedim şarj süresinde pek bir fark göremedim.Bildirimlerde eskiden açılır pencereleri kapatabiliyorduk şimdi kapatınca bildirim sesinide kısıyor tek sıkıntım bu :)

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.