Şimdi Ara

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★ (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.051
Cevap
33
Favori
212.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Lg Türkiye garantili telefonum bootloop oldu alalı 1 yılı geçti servise verip direk para iadesi alabilirmiyim var mı bunu tecrübe eden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrupoll

Arkadaşlar merhaba V10 Nougat güncellemesinden sonra telefonu bilgisayara bağladım zaman görmüyor önceden bağladıktan hemen sonra bilgisayarım da medya cihazı olarak veya depolama aygıtı olarak seçime bağlı bir şekilde görünüyordu fakat şuan kod19 hatası alıyorum. Bilgisayara bağladıktan sonra telefon üzerinden izin ver diyorduk daha önce şimdi o izini sormuyor ve sormadığı için telefon bilgisayarda görünmüyor var mı acaba bu sorunla karşılaşan veya karşılaşıp çözebilen ?

lg driverlarını kurun ya da aşağıdaki yolu deneyin;

(1) Go to C:\Windows\INF
    (2) Type "wpdmtp.inf" in search bar provided to the right of the address bar in Windows 10.
    (3) Once you found it, just right click on it and select install. It will take a very few seconds.
    (4) Connect your device to the pc.

2nci yol tüm telefon, tabletler için geçerli çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 7 Temmuz 2017; 9:54:46 >

• meeb kullanıcısına yanıt
    Evet punto vüyüdü parlaklık dikkattimi çekmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: seeyeah

hocam bu yan sanayidir , bu fiyata imkansız

Bu ürünü 29,90 tl'ye almıştım, bir kaç sayfa geride paylaştım. Ürünü çakma diye almıştım, ama orijinal. Poşetlerden bile belli, içinde pilde var.

• zildjiann kullanıcısına yanıt
    denedim hocam olmadı daha sonra fabrika ayarlarına dönderip deneyeceğim
  • doguhan88 kullanıcısına yanıt
    resim atarsanız sevinirim.teşekkürler...

• Quadrupoll kullanıcısına yanıt
    Anladım, bir de öyle deneyin o zaman. İyi günler.

• sioux kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu nasıl sıfırladın. Hard reset olarak mı yoksa fabrika ayarlarına dönerek mi?

• Arkadaşlar android 6 ya dönen oldu mu 7 den

• quote:

Orijinalden alıntı: Miraclebjk

Hocam telefonu nasıl sıfırladın. Hard reset olarak mı yoksa fabrika ayarlarına dönerek mi?

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★

• Evet arkadaşlar tüketici hakem heyetine yaptığım başvuru 6 ay bekledikten sonra karara ulaştı ve kabul edildi. Fatura tutarım olan 2832 tl tarafıma iade edilecek murlu son :)
    Ama ufak bir sorum var onun içinde konu açtım bilenler cevap verirse çok sevinirim.
    https://forum.donanimhaber.com/tuketici-hakem-heyeti-dilekcemi-kabul-etti-iademi-nereden-alabilirim--127592707#127592707
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Resimlerde anlışılıyor mu bilmiyorum ama son kullanılan uygulamalar burada bulunur yazan yazı önceden tek satıra sığıyordu

[simage]https://img.donanimhaber.com

[simage]https

★★★ LG V10 ANA KONU ★★★://img.donanimhaber.com/upfiles/1805274/6db3c6e6-deab-4d46-a1a0-91ecb1eb07dc.jpg[/simage]/upfiles/1805274/8f80e38b-fe86-4612-bd44-c0f4e2418ae1.jpg[/simage]

• OTA güncelleme geldi, hayırlı olsun.

• Arkadaşlar Android 7 Nougat a geçince pil sorunu, özellikle geceden sabaha azalan pil sorunu yaşayan varsa şu yolu kullanabilir. Benim için işe yaradı.

Ayarlar > Parmak İzleri ve Güvenlik > Cihaz Yöneticileri > Android Cihaz Yöneticisi

buradaki tiki kapalı konuma getirdiğimizde pil kullanımı düşüyor.

Bir diğer yöntem ise (bende işe yaramadı ama sizde yarayabilir.) pil optimizasyonu ayarlarından tüm istisnaları kapatın ve uygulamalar bölümünden tüm uygulamalar dedikten sonra uygulama tercihlerini sıfırla diyin. Bu yöntem eski sürümden kalan tüm uygulama ayarlarını sıfırlıyor. Uygulamaları, şifreleri, bilgileri silmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huckee -- 15 Temmuz 2017; 13:59:58 >
  • ficarof kullanıcısına yanıt
    Thh'ye gitme gerekçen neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gltsry2000

Orjinal pil ve şarj ünitesini 50 tl ye almak isteyen arkadaşlar kaçırmasın piyasa da 90-150 tl.
    ben aldığımda 29.90 tl idi, fiyat neden düşük diye aldanmayın.Kesinlikle orjinal.

http://urun.n11.com/diger/lg-v10-battery-kit-P172464693

Bunu bende aldım gerçekten orjinal ürün ve fiyatı düşünürsek kaçırmayın derim.

• Dün gece ben de aldım sizlere güvenerek:) son 4 adet kaldı diyor. 49.90 dan aldım şimdi 69.90 olmuş fiyatı.. bakalım ne cıkacak:)

Ürün elime ulaştı. Gerçekten orjinal ürün. Linki paylaşan ve yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battlestar galactica -- 20 Temmuz 2017; 11:14:50 >
  • Bu telefonu almak istiyorum tavsiye edermisiniz pil hiz kamera durumu nasil, kronik bir sorunu vb. varmi ikinci el kaca uygun olur almak istesek yardimlarinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: battlestar galactica

Dün gece ben de aldım sizlere güvenerek:) son 4 adet kaldı diyor. 49.90 dan aldım şimdi 69.90 olmuş fiyatı.. bakalım ne cıkacak:)

Ürün elime ulaştı. Gerçekten orjinal ürün. Linki paylaşan ve yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

Evet ben de tam almaya niyetlenmiştim. Sabah alayım diyordum 20tl fiyatı artmış. Şimdilik beklemedeyim bakalım, fiyat düşerse almayı düşünüyorum. 2 gündür son 4 ürün diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huckee -- 21 Temmuz 2017; 18:11:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huckee

quote:

Orijinalden alıntı: battlestar galactica

Dün gece ben de aldım sizlere güvenerek:) son 4 adet kaldı diyor. 49.90 dan aldım şimdi 69.90 olmuş fiyatı.. bakalım ne cıkacak:)

Evet ben de tam almaya niyetlenmiştim. Sabah alayım diyordum 20tl fiyatı artmış. Şimdilik beklemedeyim bakalım, fiyat düşerse almayı düşünüyorum. 2 gündür son 4 ürün diyor.

Fiyatı düşüreceğini sanmam kardeş bence 70 lira bile güzel fiyat sadece batarya fiyaları bile 80-90 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 21 Temmuz 2017; 19:1:30 >
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.