Şimdi Ara

//////LG V10 BEYAZ 64 GB//////

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık LG Model #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar,
    Aldığınız gün adıma Faturalı Lg bayiden açılmamış LG garantili 64 gb v10 beyaz 2200 TL'dir.
    İlgilenen arkadaşlar pm ile iletişime geçebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• hocam fiyat bayağı çok değilmi,insanlar kendi adına faturalı daha ucuza alabilirken.nacizene fikir sundum hayırlı satışlar
  • pmomer kullanıcısına yanıt
    Sanırım satıcı saçmalama hakkını kullanmış..En basitinden vatanda hepsiburadada 1899tl..Ha mal onun istediği fiyatı ister o ayrı konu.
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    Yok yok, buradaki teknoloji tutkunu insanlarla dalga gecme yada onlari aptal yerine koyma hakkini kullanmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sizin gibi 3 kuruşun hesabını yapan insanlar ukalalık yapma hakkını kullanmış.
    Ürün vatanda yok.
    ürün bayi ürünü internet ürünü değil n11 miş oymuş buymuş gibi saçma yorumlarda bulunmayın.Gidin n11 den alın hepsi burada dan alın.http://www.teknosa.com/urunler/125071715/lg-h960-v10-32-gb-beyaz-akilli-telefon teknosa mağazada 32 gb sini 2000 TL 64 gb si 2299 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEARTR -- 29 Kasım 2016; 2:24:58 >
  • pmomer kullanıcısına yanıt
    Seni ayırt ediyorum dostum.Üzerine alınma. Ürünün tek farkı bayiden uyguna almış olmanız ve sadece faturada benım adımın yazması.
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    verdiğin fiyatı görünce tabiki 1 kuruş da olsa hesabını yapmak insanların en doğal hakkı.

http://www.hepsiburada.com/lg-v10-64gb-lg-turkiye-garantili-p-TELCEPLGV10-S

1875 liraya üstüne bir de maximum kart ile 1800 liraya almak varken neden senden kazık yesin ki insanlar? ukala olarak kimi tanımlamalı?
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    he sen ciddisinnn.. yok ya gerçekten mantık süzgeci diye birşey kalmamış, tamam mal senın fıyat senın lakın ancak alay konusu olursun işte.
  • sizin idrak yollarınız kapalı.Burası tartışma yeri değil.Ben size sabaha kadar bayiden alıcağınız lg yi söylesem siz bana internet fiyatı göstermeye devam edeceksiniz.Her insan siz gibi düşünmek zorunda değil.Ben şahsen her zaman 1000TL üstü ürünleri sıcak satış ile alırım ki problem yaşadaığımda gidebileceğim soru sorabileceğim bi yer olsun.O yüzden daha yazıp gereksiz tartışmayı uzatmassanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.