Şimdi Ara

LG V10 vs L 950/XL sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kim kimin donanımından esinlenmiş acaba?950 XL ile teknik özellikleri ram harici aynı neredeyse.Bir de 2TB Sd kart olayı sanırım Continuum dock ile ilgili değil.

Tabi her zaman olduğu gibi ekşi sözlük gibi yerlerde 950 serisi konuşulmazken V10'un sd karta direkt uygulama yüklenemeyeceği 2 TB'ın teoride(sd kart yapılsa dahi) hiçbir işe yaramayacağı bir telefona oha denebiliyor...

Windows 10 Mobile artık başladı.Artık daha fazla port uygulama da göreceğiz.(Candy Crush Soda Saga örneğin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım beklenen güncellemelerle hakettiği yere gelir.
    Androidin güvenlik açıklarından ve apple pahalılığından bıktık.
    En azından farklı bir işletim sistemi ve ekosistemde Lumialarında değerlenmesini istiyoruz.
  • Ben 64GB microSD almaya tereddüt ediyorum, küçüktür, yanar kırılırda bilgiler gider diye, günümüzde 2TB microSD'lerden bahsetmeye başladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Umarım beklenen güncellemelerle hakettiği yere gelir.
    En azından farklı bir işletim sistemi ve ekosistemde Lumialarında değerlenmesini istiyoruz.

yalniz 950 icin iphone fiyati konusuluyor. mesela pahaliliksa bu lumialarda pahali
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bakalım daha piyasaya çıkmadı hocam.Eğer o fiyattan çıkıp sisteme acil müdahale edilirse.
    Cortana,iris tarayıcı,sd 810,3gb ram ve gelişmiş kamerasıyla albenisi yüksek bi cihaz olur.
    Şu haliyle ne desek boş,herşeyi çıkış fiyatı ve w10 ile gelecek yenilikler belirleyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Umarım beklenen güncellemelerle hakettiği yere gelir.

yalniz 950 icin iphone fiyati konusuluyor. mesela pahaliliksa bu lumialarda pahali

Bu hala "konuÅŸuluyor" ama yeni iphone fiyatinin pahali olmasi kesin

• Kim ne derse desin bende dahil..gelecek Microsoft'ta..
    Microsoft olaya android ve ios yan daha farklı bakıyor...
    Her platforma..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.