Şimdi Ara

LG V40 beş kameraya sahip ilk akıllı telefon olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Iyide hocam basit bir cmos sensöründen bahsediyoruz slr makinelerdeki lensler nere ı dandik sensörler nere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Tabiki ama yine de profesyonel makine almak istemeyen ama kaliteli fotoğraf çekmek isteyenlerin işini fazlasıyla görüyor. Ayrıca dslr her zaman yanında olmuyor, bu telefonlarla durumu kurtariyorsun.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dslr ın yerini tutmaz bu kesin.

• cebrail.bsrn kullanıcısına yanıt
    Ben iyi anlatamadım galiba. Ben de profesyonel makine var zaten. Ama bu teller profesyonel makine almayan, kullanamayan insanlar için ideal. Profesyonel makinesi almadan geniş açılı, bokeh vb fotolar çekmek isteyenler için çok iyi. Yoksa bir fotoğrafçıya cep telefonu asla yetmez.

• fotoğrafa ilgi duyan gitsin fotoğraf makinesi alsın. zaten bu işle prof olarak ilgilenen birisi ne yapsın cep telefonu kamerasını.isterse 10 tane olsun
    bir mobil iletişim cihazda bu kadar alengirli işlere gerek yok. her şey tüketim çılgınlığına dönüştü . adam bu telefonu alıp yanındaki arkadaşına bak benim telimde bilmem kaç kamera var diye hava atacak . firmalar da böyle kerizleri söğüşlemeye devam edecek
  • Bu forumu çoğunluklu olarak erkekler kullanıyor.. Dünya popülasyonunun yarısını da kadınlar oluşturuyor. Ve kadınlar için önemli tek birşey var O da telefonun fotoğraf çekme özelliği.

Bir kız arkadaşım neden Note8 almadın dedi.. sebebi bokeh ile arka plan buğulu fotoğrafını çekmemi istemesiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.