Şimdi Ara

LG VİDEO CALL CAMERA + PAZARLIK :) FİYAT ÖLDÜ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ürün benim tv mi desteklemiyormuş , toptancımızın 1 saatlik kampanyasından aldım ürünü. Sadece jelatinini söktüm. Ürün yeniden de yenidir. Malum hiç kullanamadık :)

Destekleyen modeller bunlardır :

AN-VC300, bazı LG TV'ler ile kullanabileceğiniz bir Görüntülü Çağrı Kamerasıdır.
    Aşağıdaki modeller desteklenir:
    LCD TV: LZ9***, LW9***, LV9***, LV8***, LV7***, LW6***, LW5***, LV5***, LV3***, LK5**
    PDP TV: PZ95**, PZ75**, PZ65**, PZ57**
    (*listelenen her model her ülkede bulunmayabilir).

Ürünün en ucuz fiyatlarına buradan bakabilirsiniz :http://www.akakce.com/skype-kamera/en-ucuz-lg-an-vc300-fiyati,1062067.html

Ama daha ucuzunu görmek isterseniz şurayada bakabilirsiniz ---------------------> KDV DAHİL 150>>110>>90 TL Adınıza fatura edilebilir. 2 yıl garantisi devam etmektedir haliyle.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekopaket -- 17 Ağustos 2013; 9:22:56 >

• Hayırlı satışlar bu ürünler nasıl görüşme yapılıyor aslında sormak istediğim kamerada mikrofon var mı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLK45

Hayırlı satışlar bu ürünler nasıl görüşme yapılıyor aslında sormak istediğim kamerada mikrofon var mı :)

Dostum merhaba. Destekleyen LG TV modelleri zaten ilanda yazılı, bu bilgi önemli olduğu için tekrar söyleme gereği hissettim. Soruna cevap vermek gerekir ise ; Ürünün üzerinde zaten dahili mikrofon mevcut. Sadece smart televizyonunda skype yüklü olması gerekiyor. Sesi de zaten tv hoparlöründen alabilirsin.
  • selam
    ürün halen satışta mı birde fiyatı nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: vocal_house

selam
    ürün halen satışta mı birde fiyatı nedir acaba

forum dışına satıldı arkadaşım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.