Bildirim
LG W2243S görüntüde titreme sorunu!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kimsenin bi fikri yokmu bu konuda ?? titreme olayı bayaa can sıkıcı yardım bekliorm.. -
sorun çözüldü galiba ben bilgi alamadım benim gibi sorun yaşayanlardan burdan yararlansın.. sorunun prizden olduğu anlaşıldı.. ses sistemimi söktüm hoparlörlerden olur die düşünüp yine titreme oldu.. sonra kasayala ekranı başka bi oda daki prize bağladım en azından yarım saat açık kaldı ekran bi titreme olmadı sonra tekrar bilgisayarı yerine alınca titreme tekrar başladı.. yarın bi elektrikçi çağırıp baktırcam artık prize inş düzelir çok can sıkıcı bi durum... -
aynı monitör kurbanıyız sorun lgden kaynaklı ufak dalgalanmalardan etkılenıyor en ıyısı tek basına bırakmak benımkı yan odadakı ışık açma kapama prizinden bile sorun çıkartıyor dıger monıtorde sorun olmuyordu en ıyısı tekte veya az çekende bırakmak :) yinede bır baksın . -
yalnız titreme sadece 1920 x 1080 çözünürlükte oluyo bi anlam veremedim prizide değiştirdim tekrar titreme yaptı sanki telefon çalarkenki ekrana yaptığı dalgalanmaya benziyo.. yerini yadırgıyo galiba ekran başka yerde olmuyo bilgisayar masasına yerleştirince başlıyo titremeye... -
benimki xbox baglı o yuzden hep full ayar ancak suan sorun yok 3lü prizde .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X