Bildirim
LG Watch Urbane - Ana Konu -
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu saati çok merak ediyorum. -
LTE modeli , inanılmaz güzel . 1.000 TL civarı bir fiyata satışa çıksada alsam . -
Saatiniz geldi mi? İzlenimleriniz nasıl? -
Benim saat geldi, gerçekten çok memnunum. LG süper iş çıkartmış. Normalde LG ürünleri kullanmayan biriyimdir ama bu gerçekten iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer
Saatiniz geldi mi? İzlenimleriniz nasıl? -
Çok kaba bence -
Benimki de şu an gümrükte. Merakla bekliyorum. -
Saat bence çok iyi, kimse ilk bakışta akıllı saat olduğunu anlamıyor. Gayet şık, kaba falan da değil. Yabancı video incelemelerde kaba falan diye bahsetmişler hep ama benim bileklerim ince olmasına rağmen gayet güzel oldu. -
Ben dün satın aldım altın rengini Saat inanılmaz güzel çok ilgi çekiyor. Hatta bu sabah birisi sordu markası ne dedi saat çok güzel dedi bende lg deyince şaşa kaldı tek kötü tarafı maalesef Türkçe yok -
Benimki hala gümrükte UPS sağolsun :/ -
quote:
Benimki hala gümrükte UPS sağolsun :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanbaba -- 14 Temmuz 2015; 3:40:09 > -
Amazon'dan vergisiyle 1050 tl civarona mal oldu. Gümrükten çıkmış şimdi, yarın elime geçer herhalde. -
Alan arkadaşlar saati ios bağlayabilen var mı ?quote:
Amazon'dan vergisiyle 1050 tl civarona mal oldu. Gümrükten çıkmış şimdi, yarın elime geçer herhalde. -
Bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama açıkçası şu anda tam karar veremedim. Amazonda hızlı kargo ile şu anda 1120Tl ye geliyor. Kullanan arkadaşlar şarj süresi ne durumda acaba? Birde alternatif olarak önerebileceğiniz başka cihaz varmı?quote:
Orijinalden alıntı: serkanbaba
Alan arkadaşlar saati ios bağlayabilen var mı ?
Alıntıları Göster -
Amazondan alınca %18 gümrük vergisi mi alıyor ?quote:
Orijinalden alıntı: ssfs
Bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama açıkçası şu anda tam karar veremedim. Amazonda hızlı kargo ile şu anda 1120Tl ye geliyor. Kullanan arkadaşlar şarj süresi ne durumda acaba? Birde alternatif olarak önerebileceğiniz başka cihaz varmı?
Alıntıları Göster -
Amazon'dan aldım bende, 7 günde geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Golden Gate
Amazondan alınca %18 gümrük vergisi mi alıyor ?
Alıntıları Göster -
Neredeyse hiç kullanılmamış,İtalya'dan alınmış LG G Watch R var elimde arkadaşlar. iOS'a geçtiğimden dolayı 700 lira (az da olsa pazarlık var) İstanbul içi satmayı düşünüyorum,kutu filan her şey dahil çiziksiz şekilde. İstanbul dışındakiler için kargolayabilirim ama elden satış tercihimdir.quote:
Orijinalden alıntı: halukkilic
Amazon'dan aldım bende, 7 günde geldi.
Alıntıları Göster
Urbane almaya bütçesi yetmeyen veya beğenmeyen mesaj atabilir. -
Arkadaşlar ios geçtiğim için hongkong dan alınma faturalı lg watch urbane gold renk 1050 TL verebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: The Witcher
Neredeyse hiç kullanılmamış,İtalya'dan alınmış LG G Watch R var elimde arkadaşlar. iOS'a geçtiğimden dolayı 700 lira (az da olsa pazarlık var) İstanbul içi satmayı düşünüyorum,kutu filan her şey dahil çiziksiz şekilde. İstanbul dışındakiler için kargolayabilirim ama elden satış tercihimdir.
Urbane almaya bütçesi yetmeyen veya beğenmeyen mesaj atabilir.
Alıntıları Göster
-
ios desteği gelmedimi acaba saate bende abd den alacağım.İos desteği olacak deniyordu birde menun değilmisiniz cihazdan.Bende iphone 6 ile kullanacağım. -
LG Urbane akıllı saati 31 Aralıktan bu yana kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: epstemolojk_kopus
ios desteği gelmedimi acaba saate bende abd den alacağım.İos desteği olacak deniyordu birde menun değilmisiniz cihazdan.Bende iphone 6 ile kullanacağım.
Kaliteli bir makine olduğu belli, uygulamalarla verimliliği artırılabilir niteliğe sahip olduğunu gözlemledim.
Aklıma takılan soru "OK Google" ile Türkçe komut verilip verilemediği.
Youtube üzerinde yayınlanan kısa bir inceleme videosu var:https://www.youtube.com/watch?v=FfKMpX62kpA
Bu videoda "OK Google" Türkçe komutu algılıyor. Bunu başaran var mı yoksa bir takım ayarlamalar mı yapmak gerekiyor.
Bilgisi olan paylaşabilirse memnun olurum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X